Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Jumatate din agentiile guvernamentale ar putea fi desfiintate

Jumatate din agentiile guvernamentale ar putea fi desfiintate

scris de Ziua Veche
1 afisari

Presedintele UDMR Marko Bela a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca reforma administratiei se refera si la debirocratizare, desfiintarea agentiilor, autoritatilor si oficiilor, el adaugând ca jumatate din agentiile guvernamentale, oficiile si autoritati ar putea fi desfiintate.


 

 

Marko Bela a precizat, in acest sens, ca nu se refera la ajustari, ci la schimbari importante si radicale. El a spus ca Directiile de tineret, care exista in fiecare judet, ar trebui sa fie reduse si simplificate si transferate la consiliile judetene.

Presedintele UDMR a opinat ca, daca in perioada urmatoare Guvernul nu reuseste sa aplice concomitent cu reducerile preconizate, care rezolva temporar echilibrul bugetar, o serie de masuri de reforma, dupa un timp se va ajunge din nou la aceeasi situatie.

„Administratia noastra si economia noastra sunt extrem de fragile, pentru ca nu am aplicat masuri de reforma care demult ar fi trebuit sa fie aplicate”, a fost de parere senatorul UDMR, citat de Mediafax.

El a precizat ca specialisti din UDMR lucreaza, in prezent, la elaborarea unor masuri de reforma care sa fie luate in saptamânile si lunile urmatoare pentru stimularea si relansarea economiei si pentru o reforma temeinica si profunda a intregii administratii.

0 comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult