Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Kelemen: Dacă nu vor fi trădări, moţiunea nu va trece

Kelemen: Dacă nu vor fi trădări, moţiunea nu va trece

scris de A.B.
3 afisari

Liderul UDMR Kelemen Hunor susţine că moţiunea de cenzură a opoziţiei nu va trece în cazul în care coaliţia va fi disciplinată şi nu vor exista trădări.

hunor kelemen

foto: epochtimes-romania.com

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că moţiunea de cenzură nu va trece, în cazul în care coaliţia de guvernământ va funcţiona şi va fi disciplinată, precizând că niciun parlamentar al Uniunii nu va vota împotriva Guvernului.

„După calculele mele, eu consider că moţiunea de cenzură nu are şanse să treacă, dacă această coaliţie va funcţiona şi dacă coaliţia va fi disciplinată vineri, în Parlament”, a declarat pentru Mediafax Kelemen Hunor.

El a explicat că, dacă această majoritate foarte subţire se va păstra şi în cursul zilei de mâine, dacă nu vor fi dezertări, dacă nu vor fi oameni care fac parte din coaliţie şi vor vota împotriva Guvernului, moţiunea USL nu va fi adoptată.

În acest moment, lipsesc peste şase-şapte voturi pentru a adopta moţiunea” , a spus liderul UDMR.

El a reamintit că parlamentarii UDMR vor fi prezenţi în sală la moţiunea de cenzură, dar nu vor vota împotriva Guvernului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult