Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Kelemen Hunor a intrat în cursa pentru Președinție

Kelemen Hunor a intrat în cursa pentru Președinție

scris de A.A.
3 afisari

Kelemen Hunor a intrat oficial în cursa pentru Cotroceni. Președintele UDMR și-a depus, astăzi, la BEC candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie și cele peste 270.000 de semnături de susţinere.

Kelemen Hunor îi face concurență lui Ponta.

Kelemen Hunor îi face concurență lui Ponta.

”Vreau o Românie respectată, o Românie puternică, o ţară respectată în Uniunea Europeană şi în această regiune. Eu cred că în acest moment avem toate pârghiile şi toate atuurile de a deveni o ţară puternică în această regiune şi o ţară care va avea un cuvânt de spus în Uniunea Europeană”, promite șeful UDMR.

Kelemen Hunor susține că toate regiunile istorice din România au o tradiţie bogată şi puternică şi că, într-o perioada în care UE se bazează foarte mult pe dezvoltarea regiunilor şi pe regiuni puternice, şi România trebuie să folosească acest atu, prin descentralizare, prin sublinierea identităţii şi caracteristicilor fiecărei regiuni.

”România trebuie să fie o ţară care va reuşi în această competiţie. Noi vom milita pentru acest lucru, vom arăta cum ar trebui să arate România în concepţia noastră şi vom arăta şi problemele specifice ale comunităţii maghiare din România. Toate statele care sunt respectate, toate statelele care sunt puternice, pe parcursul secolului XX au rezolvat şi au găsit soluţii pentru problema majoritate-minoritate”, a conchis Kelemen.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult