Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE – Kelemen Hunor a demisionat din Guvern

UPDATE – Kelemen Hunor a demisionat din Guvern

scris de A.H.
2 afisari

UPDATE – Premierul Victor Ponta a declarat  că atât postul de vicepremier, cât și cel de ministru al Culturii rămân în continuare la UDMR.

UDMR va rămâne la guvernare, însă președintele formațiunii, Kelemen Hunor, a demisionat din funcțiile de viceprim-ministru și ministru al Culturii.

Kelem Hunor, președintele UDMR

Kelem Hunor, președintele UDMR

Liderii UDMR au decis ca formaţiunea să rămână în Executiv. Totuşi, Kelemen Hunor va demisiona din funcţia de ministru al Culturii şi din cea de vicepremier.

Această variantă a fost adusă în discuţie de senatorul UDMR Verestoy Attila, care a declarat, vineri dimineaţă, la RFI, că susţine rămânerea Uniunii la guvernare, dar că liderul organizaţiei, Kelemen Hunor, are opţiunea personală a demisiei din Guvern, ceea ce nu implică automat şi plecarea UDMR din Executiv.

Şedinţa Consiliului Permanent al UDMR care are loc la Cluj-Napoca a început în jurul orei 11.30, liderii Uniunii reunindu-se pentru a decide dacă UDMR iese sau nu de la guvernare.

2 comentarii

MI-5 11-07-2014 - 19:40

udemereaua este o casa de curve.
se vand la cine plateste: psd, pdl, etc etc…

ancuta 11-07-2014 - 23:08

Ioi, da’n locu’ lu’ humorel cine-i pus?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult