Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Kelemen Hunor: Viitorul coaliţiei depinde de Legea minorităţilor

Kelemen Hunor: Viitorul coaliţiei depinde de Legea minorităţilor

scris de B.C.R
15 afisari

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU), că viitorul coaliţiei de guvernare va fi pus sub semnul întrebării dacă nu va fi adoptată Legea minorităţilor în sesiunea parlamentară din primăvară.

kelemen hunor udmr foto - debanat.roLegea minorităţilor, care pune bazele autonomiei culturale, trebuie adoptată în sesiunea din primăvară. Va fi o probă dacă Parlamentul are majoritate în primăvară. Dacă nu are nici majoritate, nici voinţă politică, atunci viitorul coaliţiei se va pune sub semnul întrebării şi ne vom confrunta cu o nouă problemă”, a susţinut Kelemen Hunor.

La Teatrul maghiar din Cluj-Napoca se desfăşoară şedinţa CRU în cadrul căreia vor fi desemnate persoanele care vor ocupa nou-înfiinţatele funcţii de vicepreşedinte politic şi secretar general ai UDMR, informează Agerpres. Potrivit unor surse din UDMR, vicepreşedinte politic va fi Borbely Laszlo, iar secretar general va fi Kovacs Peter, cel care s-a ocupat de organizarea Congresului UDMR de la Oradea din luna februarie.

11 comentarii

Ciu Huhu 02-04-2011 - 15:42

Ungurii santajeaza pe Basescu in ultimul hal cu parasirea coalitiei cu PDL, astfel Basescu le da tot ce cer!

florin 02-04-2011 - 18:59

dar spune-mi de ce psd a iesit de la guvernare atunci cand geoana s-a crezut number one? De ce PSD a impins pdleul si Romania aici? Incerc sa te ajut huhule ,,,,caracatita si interesele bolsevice sunt mai mari.

Ciu Huhu 02-04-2011 - 23:41

Florine, tu esti un securist basist-pedelist-portocaliu, ASA SE VEDE DIN POSTARILE TALE, HALAL TRADATOR AL POPORULUI ROMAN ESTI, RUSINE!

Arhimede 02-04-2011 - 20:12

pesedeul vinde Romania ungurilor?
sau basescu si clica pedelista?

Ciu Huhu 02-04-2011 - 23:42

Basescu si clica lui portocalie!

ionion 02-04-2011 - 20:27

din pacate liberalii au inceput seria marilor tradari, prin 44 l-au lasat pe regele copil sa dea lovitura de stat, ca urmare totul s-a prabusit.

Ciu Huhu 02-04-2011 - 23:46

Tu esti inchis la nebuni?

Didos 02-04-2011 - 21:59

Bravo Kelemen ,treci la santaj ! In Romania merge . Mai exista o tara in Europa in care limba nationala sa nu fie obligatorie in relatiile minoritatilor cu organele statului ? Mai exista o tara in Europa unde limba nationala se preda in unele scoli ca o LIMBA STRAINA ? In tribunalele din Franta , de exemplu, cetatenii francezi de origine marocana ,sau algeriana. se adreseaza in alta limba decat in franceza? Dar noi in prostia noastra, ne dam cu fundul de pamant si urlam din toti bojocii ca suntem toleranti. In realitate suntem lasi pupincuristi si blegi ,iar marile noastre partide patriotice se gudura si scheauna la picioarele UDMR. Bravo UDMR !

tdc 02-04-2011 - 22:39

tradarea guvernului boc si a presedintelui basescu este incalificabila sau mizerabila – rusine

OLTEAN DE IASI 03-04-2011 - 05:16

mai fratelo,eu sant pdl-ist,dar daca pui conditii,va facem noi sa invatati romaneste direct din burta mamicilor voastre.Se aude prin popor ca femeile voastre sant focoase si ca majoritatea copiilor sant rezultati din imperecherea cu dacii liberi , asa ca las-o mai moale,ca nici nu stiti la ce ” tite „ati supt. Un copil de-al meu a crescut cu lapte praf unguresc,pe timpul lui Ceausescu , asa ca il iubesc la fel de mult ca pe ceilalti,desi a ramas cu un obicei,nu vrea sa f.uta decat unguroaice.

Bibi 03-04-2011 - 11:08

SANTAJ ! SANTAJ ! SANTAJ !!!
Boc si multi altii sunt aredeleni dar daca ar vedea inaintasii lor cum cedeaza Boc la pretentiile ungurilor ,l-ar pune in furci !De aceea ungurii au atatea pretentii ,suntem slabi ,sunt slabi politicienii romani !! Daca cedati PDL-lor ,sa nu intrati in urmatoarea legislatura in parlament ,sa aveti soarta PNTCD-lui .Sunteti niste nimicuri pt. poporul roman daca cedati !! Inseamna ca tradati ROMANIA !! Tradati poporul roman !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult