Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Klaus Iohannis, consultări la Cotroceni cu liderii politici

Klaus Iohannis, consultări la Cotroceni cu liderii politici

scris de Misu Andrei
61 afisari

Președintele Klaus Iohannis va avea, săptămâna viitoare, o serie de consultări cu mediul politic și cu partenerii sociali pe tema Proiectului „România Educată”, în contextul finalizării dezbaterii publice.

sursa presidency.ro

Potrivit Administrației Prezidențiale, la consultările de la Palatul Cotroceni vor veni liderii coaliției de guvernare, conducerea Parlamentului și partenerii de dialog social.

Calendarul consultărilor este următorul:

  • Luni, 5 iulie 2021, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu liderii coaliției de guvernare;
  • Marți, 6 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu conducerea Parlamentului și cu membri ai Comisiilor de Învățământ din cele două camere;
  • Miercuri, 7 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu partenerii de dialog social din zona educației și cu reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale implicate în Proiectul „România Educată”.

În cadrul discuțiilor, vor fi prezentate principalele zone de reformă și linii de acțiune ale Proiectului „România Educată”, în vederea realizării unui consens social și politic, care să garanteze implementarea sa și asumarea transpartinică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult