Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Klaus Iohannis este noul preşedinte interimar al PNL

Klaus Iohannis este noul preşedinte interimar al PNL

scris de C.S.
7 afisari

Klaus Iohannis este noul preşedinte interimar al PNL. Rocada cu Antonescu e valabilă până la organizarea congresului extraordinar de la sfârşitul lunii iunie.

Klaus Iohannis este noul preşedinte interimar al PNL.

După anunţul lui Crin Antonescu privind renunţarea la funcţia de preşedinte interimar al PNL, făcut formal în şedinţa BPN al partidului, seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus a precizat că în mod automat conducerea partidului este preluată de Klaus Iohannis.

Membrii BPN al PNL au luat act de acest lucru, Iohannis fiind aplaudat de colegii din conducerea partidului, au relatat sursele citate.

De asemenea, Crin Antonescu a fost aplaudat de colegi în momentul în care Iohannis şi Quintus i-au mulţumit pentru activitatea avută în fruntea partidului.

7 comentarii

dinu 02-06-2014 - 17:14

Parca neamtul isi da-du-se si el demisia??!!Pai dupa un an vice si proaspat intrat la liberali…merita NU?! Vai de ei !!!

Tache 02-06-2014 - 17:22

”Nemulțumirea mea e că din 2008, guvernele s-au tot schimbat, dar pacienții mei au aceeași problemă. Periodic, tratamentul lor dispare. Niciun guvern nu a fost capabil să rezolve asta. Eu lucrez cu oamenii care trăiesc la cel mai crunt nivel de sărăcie, oameni fără educație și fără acces la servicii medicale. Iar corupția politică îi afectează în mod direct. Se fură banii din bugetul de sănătate și, pur și simplu, oamenii cu care lucrez eu au ajuns să fie triați, ca să primească tratamentul. Despre asta e vorba!”

………………………………………………………………………………………..

”Vreau să scadă pragurile electorale. Să vină și alți oameni, poate se alege ceva. Așa că mi-am pus toată supărarea în tricoul ăla. Când nu ai dreptul la educație, la sănătate, la apă potabilă la tine în casă și când îți rămâne doar dreptul la vot, mă piș pe el de vot. Guvernul se pișă pe dreptul de viață. ”

http://www.striblea.ro/de-vorba-cu-fata-care-se-pisa-pe-el-de-vot/#more-2193

CONGO 03-06-2014 - 00:19

Corect este: „Guvernul PONTA se pișă pe dreptul de viață”

salut 02-06-2014 - 17:23

Adica dintre liberalii aia cu decenii in partid nu s-a gasit unul sa ajunga presedinte, chiar interimar, a trebuit sa vina neamtul – „liberal” de ieri – sa ia caimacul.

Ei bine, fie si numai pentru gesturi de genul asta e bine ca imbecilul de Antonescu dizolva PNL; adunatura de sun Antonescu nu are nimic de-a face cu partidul „Prin noi insine!”

Poate ca tot raul spre bine; se va forma un partid cu adevarat liberal. Sper ca jigodia de Antonescu sa nu monopolizeze numele, desi, rational, cred ca va face invers, la ordin si din rautate.

UnUL 03-06-2014 - 00:21

Citează și tu un nume-două, Salaud, care nu a fost nici turnător, nu e nici escroc și ar merita această funcție!

CONGO 03-06-2014 - 00:17

DRUM BUN, CALE BATUTA P.N.L.-ului!

UnUL 03-06-2014 - 00:20

De ce să nu parafrazăm o veche expresie : PNL-ul a murit, trăiască PNL-ul! ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult