Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Klaus Iohannis, huiduit și aplaudat în același discurs

Klaus Iohannis, huiduit și aplaudat în același discurs

scris de Misu Andrei
80 afisari

Președintele Klaus Iohannis a susținut, vineri, la Iași cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, un discurs în care a fost huiduit, dar și aplaudat. De asemenea, huiduieli s-au auzit și în timpul discursului premierului Ludovic Orban.Câteva huiduieli s-au auzit înainte ca președintele Klaus Iohannis să-și înceapă discursul și a făcut o scurtă remarcă: „Văd că părerile sunt împărțite.”

Potrivit surselor Digi24.ro, cei care l-au huiduit pe șeful statului ar fi câțiva membri PSD Iași. De altfel, în momentul în care s-au auzit câteva huiduieli mai puternice, Varujan Vosganian și Paul Stănescu au coborât de pe scenă.Un alt moment a fost atunci când președintele a spus că „românii vor vota din nou în acest an. Sunt convins că prin alegerile lor vor demonstra, încă o dată și încă o dată, că nu mai acceptă persoane superficiale și slab pregătite în funcții publice.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult