Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari deghizaţi în câini la Festivalului de la Salzburg (video)

Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari deghizaţi în câini la Festivalului de la Salzburg (video)

scris de Bogdan Crețu Roman
23 afisari

Președintele României, Klaus Iohannis, și Carmen Iohannis au participat la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitate de invitaţi de onoare ai Preşedintelui Austriei, Heinz Fischer, şi ai soţiei acestuia, Margit Fischer.

protest iohannis austriaVizita preşedintelui Iohannis în Austria a fost marcată şi de un moment neplăcut. Întâmpinat de o gardă de onoare la sosirea în Salzburg, Klaus Iohannis a parcurs o portiune de drum pe jos până la sala unde urma să aibă loc festivitatea de deschidere a festivalului. În apropierea acestei locaţii, un grup de protestatarii cu măşti pe faţă au protestat faţă de uciderea câinilor vagabonzi din România. Pe mai multe pancarte erau afişate mesaje prin care îi cereau preşedintelui româniei să stopeze uciderea animalelor. Iohannis nu a părut afectat de prezenţa protestatarilor şi a trecut pe lângă ei fără să-i bage în seamă.

Prima Doamnă a României a strălucit din nou și în Austria! De data aceasta, Carmen Iohannis a purtat o creație Eli Lăslean. O rochie lungă, iar președintele Klaus Iohannis a avut și el o ținut impecabilă, anunţă revistablogurilor.ro

1carmen iohannis austria carmen iohannis carmen iohannis austria

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult