Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Klaus Iohannis: Nu deveniți complici la un astfel de act iresponsabil

Klaus Iohannis: Nu deveniți complici la un astfel de act iresponsabil

scris de Misu Andrei
87 afisari

Președintele Klaus Iohannis a transmis luni, cu doar câteva ore înainte de votul moțiunii de cenzură, un mesaj pentru parlamentari în care le cere acestora „indiferent de partidul din care provin sau de orientarea politică”, să nu devină „coplici” la un act iresponsabil. Șeful statului critică demersul PSD prin care încearcă să demită Guvernul, despre care spune că riscă să pună în pericol „combaterea eficientă a epidemiei de COVID-19”.

sursa presidency.ro

„În cea mai dificilă perioadă pentru România, PSD vrea să arunce țara în haos pentru a pune mâna pe putere cu orice preț”, transmite Klaus Iohannis.

Președintele susține că PSD este rupt total de interesele românilor și vrea doar să ajungă la resursele publice.

„În cea mai dificilă perioadă pentru România din ultimii 30 de ani, PSD se luptă nu pentru binele și sănătatea cetățenilor, ci pentru a pune mâna pe putere cu orice preț. Cinismul cu care acest partid rupt total de interesele românilor își urmărește unicul scop de a ajunge din nou la resursele publice demonstrează clar că PSD este fundamental corupt de dorința de putere și nu se poate reforma, indiferent cine îl conduce.

Depunerea unei moțiuni de cenzură în această perioadă critică pentru viitorul României reprezintă un nou demers toxic, care riscă să pună în pericol combaterea eficientă a epidemiei de COVID-19. De altfel, în aceste luni dramatice pentru români, în care cetățenii și autoritățile au făcut front comun pentru limitarea răspândirii coronavirusului, PSD s-a remarcat doar prin acțiuni de permanentă sabotare a acestui efort național”, transmite președintele Klaus Iohannis.

Acesta califică drept „iresponsabilă” depunerea moțiunii de cenzură și spune că nu are niciun temei real.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult