Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Klaus Iohannis se va întâlni cu politologii şi formatorii de opinie

Klaus Iohannis se va întâlni cu politologii şi formatorii de opinie

scris de Misu Andrei
158 Afisari

Dezbaterea de marți, 19 noiembrie, a președintelui Klaus Iohannis, în care se va întâlni cu politologii și formatorii de opinie va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

„Dezbaterea anunțată de președintele Klaus Iohannis pentru ziua de marți, la care vor participa jurnaliști și politologi, va fi găzduită de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, conform SNSPA. Detaliile dezbaterii din 19 noiembrie vor fi comunicate public imediat ce acestea vor fi agreate de toate părțile implicate în organizarea evenimentului”, a anunţat Dan Motreanu, şeful de campanie al PNL la alegerile prezidenţiale.

„Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a manifestat deschiderea de a asigura un spațiu neutru de desfășurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România, pentru buna informare a opiniei publice și pentru cultura democratică a societății românești. Având în vedere anunțul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanți ai mass-media și politologi și în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus Iohannis, propunerea SNSPA a fost agreată”, au transmis reprezentanții SNSPA, într-un comunicat de presă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult