Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Klaus Iohannis, vizită la Chișinău

Klaus Iohannis, vizită la Chișinău

scris de A.B.
10 afisari

Klaus Iohannis merge în Republica Moldova. Iohannis s-a întâlnit marți cu mai mulţi ambasadori, iar pentru vineri are programată o vizită în Republica Moldova unde se va întâlni cu președintele Nicolae Timofti.

Klaus Iohannis, luat la ochi de ANI

Klaus Iohannis
(foto:ebihoreanul.ro)

Vizita sa este și un semnal pe care vrea să-l dea președintele ales și anume că și Republica Moldova trebuie să meargă pe calea europeană.
Președintele ales, Klaus Iohannis, a avut marți o întrevedere cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la București, Dean Thompson, care i-a transmis felicitări din partea Guvernului american pentru alegerea sa în funcția de șef al statului, informează un comunicat al PNL.
„Diplomatul american i-a transmis domnului Iohannis felicitările Guvernului SUA pentru alegerea ca președinte al României”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirii s-a făcut un schimb de opinii pe teme de interes comun, în spiritul cooperării excelente care există între cele două state și al parteneriatului strategic bilateral.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult