Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Kovesi, un nou mandat la DNA. Iohannis a semnat decretul

Kovesi, un nou mandat la DNA. Iohannis a semnat decretul

scris de P.C.R.
11 afisari

Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seară, că a semnat decretul privind numirea Laurei Codruța Kovesi pentru un nou mandat la șefia DNA.

iohannis-kovesiAm semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani în fruntea DNA, decret care va fi publicat mâine la prima oră în Monitorul Oficial”, a spus șeful statului la TVR 1.

Întrebat cu privire la subiectul Black Cube, președintele Iohannis a răspuns că nu poate da mai multe detalii având în vedere că este vorba de o investigație în derulare și a adăugat că nu are nicio îndoială în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, dar și că este foarte mulțumit de rezultatele DNA din ultimii ani.

„Având în vedere că este o speță sub investigație, chiar dacă am poate un pic mai multe informații, nu vreau să intru în detalii. (…) Am toată convingerea că procurorii DIICOT vor face lumină în această chestiune, iar în ce o privește pe doamna Kovesi pot să vă spun că în privința domniei sale nu am niciun semn de întrebare și nicio îndoială”, a spus șeful statului.

Şefa DNA, Laura Coruța Kovesi, spionată de foști agenți Mossad (document)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult