Acasa Actualitate-InternaPolitica interna La ce e primarul Neculai Onțanu mut şi surd

La ce e primarul Neculai Onțanu mut şi surd

scris de R. C.P.
4 afisari

PNL – Filiala Sector 2 solicită primarului Neculai Ontanu să acorde poliţiştilor locali  indemnizaţia lunară de dispozitiv de 25% din salariul de încadrare şi norma lunară de hrană de 450 lei.

Neculai Ontanu este acuzat ca folosete banul public in scopuri electorale

“Prin aplicarea noilor modificări aduse hotărârii C.G.M.B. nr. 405/ 2008, domnul primar ar demonstra interes pentru siguranţa cetăţeanului prin motivarea poliţiştilor locali şi nu doar pentru promovarea imaginii sale publice.

Astfel, îi atragem atenţia domnului primar să nu mai fie mut şi surd la problemele comunităţii şi să cheltuie banii publici pe promovarea imaginii personale prin acţiuni festiviste cu vedete internaţionale, mici, bere, spectacole de artificii şi alte pomeni electorale şi să dispună suplimentarea normei lunare de hrană pentru efectivul de poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Sector 2 de la 450 lei la 750 lei”, arată, într-un comunicat de presă, Dan Cristian POPESCU, preşedinte PNL Filiala Sector 2.

Dan Cristian POPESCU il acuza pe Ontanu ca ofera pomeni electorale

Dan Cristian POPESCU il acuza pe Ontanu ca ofera pomeni electorale

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa din data de 30 iunie 2011, modificarea hotărârii C.G.M.B. nr. 405/ 2008 privind acordarea indemnizaţiei lunare de dispozitiv de 25% din salariul de încadrare şi a normei lunare de hrană de 450 lei pentru personalul Poliţiei Comunitare a Municipiului Bucureşti.

Modificarea hotărârii C.G.M.B. nr. 405/ 2008 s-a realizat ca urmare a Raportului de Specialitate, întocmit de Primăria Municipiului Bucureşti/ Direcţia Managementul Resurselor Umane, nr. 3764/ 1/ 1.06.2011.

Astfel, au fost aprobate două modificări. Modificarea privind denumirea şi folosirea termenului de Poliţie Comunitară a Municipiului Bucureşti cu termenul de Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti şi majorarea normei de hrană pentru poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti de la 450 la 750 lei.

1 comentariu

TOM Cc 07-07-2011 - 10:16

Sa traiti domn primar ,mare general in Armata Romana ! Sunteti amabil sa ne aratati si noua celor din sectorul 2 ,diploma de absolvire a Scolii militare de ofiteri ?? Sau diploma de absolvire a Academiei Militare (UNAp) ??? Sa stim si noi cetatenii ca avem un general pe bune ,nu unul facut pe puncte sau la apelul bocancilor !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult