Acasa Actualitate-InternaPolitica interna La PNL – Sorin Frunzăverde confirmă: Va candida pentru USL

La PNL – Sorin Frunzăverde confirmă: Va candida pentru USL

scris de M.A.
4 afisari

Sorin Frunzăverde a confirmat, marţi seara, că va fi candidatul USL pentru şefia Consiliului Judeşean Caraş-Severin, din partea PNL.

Sorin Frunzaverde la PNL

Sorin Frunzaverde, la PNL

„Voi fi candidatul USL, din partea PNL, la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi voi fi membru PNL. Propunerea mi-a fost făcută astăzi (marţi – n.r.)”, a precizat Sorin Frunzăverde, pentru Agerpres.

De asemenea, Mihai Voicu, vicepreşedinte al PNL, a declarat că Sorin Frunzăverde, încă actual prim-vicepreşedinte PDL, va deveni vicepreşedinte al PNL, după Congresul partidului, din 7 aprilie.

Informaţiile privind candidatura prim-vicepreşedintelui PDL, Sorin Frunzăverde, la şefia Consiliului Judeţean Caraş Severin din partea USL şi plecarea din partid a acestuia i-a luat prin surprindere, marţi, pe liderii PDL.

35 comentarii

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 20:25

Culmea nerusinarii sa auzi un vierme de om politic precum Saftoiu, cum, la emisiunea lui Chiriac de la RTV ii lauda pe Videanu, Blaga, si alti trepedusi ai pdl-ului si, citez din memorie : „Domnul Frunzaverde s-a trezit si acum s-a indreptat pe un fagas drept al carierei lui politice venind la pnl!” 🙂 Domnule, ma gindesc ce cred romanii din satele pierdute alte tarii cind vad si aud astfel de cimpanzei spunind astfel de enormitati. Dar ce zice acest crin, acum, despre „traseismul politic”. Va dati seama ce ar fi zis daca Frunzaverde s-ar fi dus la punr? ce mizerabili. Doamne, de ar veni mai repede 10 iunie sa scapam de acesti nemernici!

Ciu Huhu 27-03-2012 - 23:01

DD e tigan, blestemata e tigania PP-DD, e in vecii vecilor!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 27-03-2012 - 20:50

Breaking News :

LA SEDIUL OTV-ului, pe b-dul Preciziei nr. 3, sint prezenti peste 30 de mii de sustinatori ai otv-ului si ai ppdd-ului. Eu nu am mai vazut asa ceva din 1990 pina astazi, ca romanii sa se adune din proprie initiativa sa apere un post tv, un partid, un om.

LA B1 TV:

Udrea, Anastase și Boagiu pleacă din PDL

Dan Diaconescu la RTV:

In citeva zile la ppdd vor veni peste 20 de parlamentari de la usl si pdl, cu ajutorul carora impreuna cu usl-ul il vor demite pe Basescu.

Doamne ajuta!

Ciu Huhu 27-03-2012 - 23:03

DD e tigan, blestemata e in Vecii Veciilor tigania PP-DD!!!!!!!!!!!!

nimeni 27-03-2012 - 22:15

ia spune marinare, cine sunt cei care parasesc primii corabia care se scufunda?

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 22:56

Cel mai scarnav si primitiv scatofag este curbos, orice comentariu este insotit de dampful de closet emanat din debaraua individului , un veritabil ingrasamant natural bun doar de varsat la hazna. Fui pork ordinar !

Val Verde 27-03-2012 - 23:58

tomi, eu cred ca tu ai mania persecutiei si traiesti intr-o lume paralela…
Te simti mai bine imaginindu-ti cum ai sa-i pedepsesti tu pe urbos si pe toti antisemitii abjecti de pe aici de pe forum?
Esti total dezaxat daca nu intelegi ca retorica, chiar agresiva si insultatoare nu e nimic mai mult decit vorbarie? Vorbarie la care iti da dreptul libertatea de opinie?
In capul tau cu concepte confuze, nu penetreaza ideea ca e o mare diferenta intre a vorbi cretinatati si a ameninta integritatea fizica a unui individ??????
Esti mai rau decit urbos si toata sleahta de frustrati de la ZV.
Ei macar se rezuma sa insulte si sa injure. Tu esti un specimen ingust la minte care nu intelege ca daca nu iti plac moflujii astia, nu te baga pe forum, sau daca esti la fel ca ei, injura si tu.

Ti-am mai citit mesajele in care iti exprimai opinia ca fiind evreu esti superior altor neamuri. Eu cred ca evreii normali sint primii care sa-ti spuna ca delirezi, baiete.

Daca tot ai chef sa stai de vorba cu barbatii, afla-mi adresa si viziteaza-ma. (Si asa te crezi tu mossadist cu resurse)
Eu si prietenul meu Beretta Cheetah sintem gata sa ascultam orice opinie. Pot sa-l invit si pe Mr. Remington. Are un cuvint greu de spus si tine cu mine. Il am la mina.

Spun toate astea nu pentru ca sint de acord cu urbos, dar pentru ca mi-e greata de atitudini ieftine si agresive ca ale tale.

Cum dracu va adunati toti sceleratii pe aici …????

urbos 28-03-2012 - 00:05

Acuma vom vedea manevra ji doveasca de reconvertire. Sobolanul se va arata mieros si ingaduitor cu criticul de ocazie, incercand sa se puna de aceeasi parte a baricadei cu el, caci a sesizat penibilul joc de glezne al „criticului”. Daca criticul ar fi sincer, tunci ar rezista manevrei, si ar urma sa constate pe pielea lui cu cine are de-a face.

Apropo, „criticul” n-a observat ca nici Luca D, nici Ereticul sau altii, nu injura, dar au parte de aceleasi amenintari si istericale din partea pretinilor evrei?

Ciu Huhu 28-03-2012 - 00:13

ValVerde abia acum dovedesti ca esti Om, pina cum nu ai fost om, vizibil, pentru cei ce te vad!

tomi 28-03-2012 - 01:35

Mister „Val Verde” acceptam lecţia ta şi pusul la colţ cu o singură condiţie,dacă aşi fi auzit vredată din guriţa matale aurită vreo condamnare a felului grav,hai nu fi aşa de blând in exprimarea ta, mai mai că le plângi de milă acestor derbedei.
DACA ERAI OM SERIOS ASA CUM AI VREA SA CRED,TE VEDEAM CONDAMNIND FELUL GRAV SI DEOSEBIT DE AGRESIV AL ACESTOR DERBEDEI. Iţi mulţumesc că ne-ai sărit în ajutor când erau luaţi în batjocură umilitoare cele 6 milioane de victime ale Holocaustului,îţi mulţumesc pentru condamarea şi excomunicarea din societatea română al acestor descreieraţi. Acum tăicuţă ţine-ţi tu pliscul tău de intelectual şi dă-mi voie să aleg ce metode consider eu singur să utilizez împotriva acestor paranoici,iar dacă vrei să-i susţii,tot nu voi cumpara teoria cu libertatea de gândire, asta este valabila până nu pune în pericol existenţa unui popor,libertatea şi drepturile sale egale cu toate naţiunile, exact ceea ce urmaresc acesti neofascisi în a realiiza, umilirea evreilor,eliminarea lor nu numai din România ci şi înjosirea pe plan internaţional al intereselor evreiesti şi al ISRAELULUI ca stat, lovirea în cetaţeni romani de naţionalitate iudaică,văd ca şi tu te-ai repezit în postul de avocat al apărării unor paranoici periculoşi.
Dă-mi voie sa mă intreb şi eu stimate intelectual cu patru clase,cum dracu de v-aţi adunat atiţia pui de legionari pe acest forum? Nu am găsit nicaieri în România aşa ceva şi chiar dacă nu-ţi convine,voi continua să vă combat aşa cum cred eu, iar în ceea ce priveste ameninţarile mele vin să te linistesc că nu sint simple utopii credem-mă că în măsura în care voi reuşi, voi depista acesti paranoici şi-i voi pedepsi cum voi credea eu de cuviinţa, fără să ţin cont de =Mr. Remington=şi=Beretta Cheetah, poţi să ţi le bagi în cur,domnule intelectual,se pare că şi tu necesiţi nişte tablete de diazepam şi vizite la psihiatru. Iar în ati afla adresa crede-mă că pentru noi nu este nici o problemă, aşa cum am deja toate datele lui urbos, ciu ciu şi digital valabile pentru ora aceasta. Iar dacă chiar vrei să mă inviţi în vizită poti chema şi pompele funebre pentru deratizare,nu-mi place să las gunoi în urma mea,iar în locul prietenilor tăi sus numiţi poţi să închiriezi de la armata israeliană un tank MERKAVA cel mai bun din lume.
tomi

Val Verde 28-03-2012 - 02:04

Hahahaha…iti raspund pe scurt ca nu am timp.

1. Ai dreptate, antisemitii de pe forum intrec orice masura. Pentru record: nu ii aprob, ba chiar condamn cu strasnicie pozitia lor.
Dar in cadrul libertatii de gindire si de exprimare, au tot dreptul la opiniile lor murdare.
Incearca sa faci diferenta intre a gindi si a vorbi de o parte si A ACTIONA de cealalta parte.

2. Tu esti de-a dreptul hazliu.
Cind iti lauzi resursele si te referi la „noi”, nu „ne” e greu etc, la cine te referi? Tu cu soacra???

3. Tancul Merkava il aduci tu sau il aduc eu? Nu am inteles prea bine…Daca te duci la cazarma din sat de la tine si le ceri un tanc ca te-a injurat unul pe forum, vezi ca e cu lista de asteptare. Pe urma pune-l la bagaje de mina ca am eu un cunoscul la vama si te lasa sa treci.

Nu pot sa cred ca stau sa-mi pierd timpul cu idiotii.. hai fugi afara si joaca-te-n trafic.

tomi 29-03-2012 - 00:23

Val Verde, acum dupa ce v-am rezumat disertatiile din procesul ce mi l-ati intentat vin cu mici remarci.
Tu esti cel care s-a luat de mine,si nu accept sa fiu pus la punct in timp ce ma apar de veninul stropit de echipa de paranoici de pe forum.Nu ma sperii cu toate argumentele tale mai mult sau mai ptin reale,iar in ceea ce priveste tancul vad ca nu prea intelegi romaneste,tu ma amenintai cu jucariile tale,revolvere din plastic cu aer comprimat se vind si la noi cu 50 de dolari,iar eu ti-am propus ca in scopul apararii tale ar fi bine sa-ti iei un tanc.Ce am zis eu si ce ai inteles tu. Vi sa ma inspaiminti cu calomnia…ma faci sa rid eu totusi cred ca nu esti departe de urbos si digital,cine calomniaza,voi sau eu,ceea ce fac este un procent neinsemnat din ceea ce trebuie sa aud din partea acestor descreierati, oameni liberi ca pasarea cerului daca-si permit sa se joace de-a tzurca 24 de ore pe forum,eu vin obosit de la servici,daca sint acasa pe la orele 18-19 este bine, replic si eu in masura in care pot si cred de cuviinta ca merita acesti derbedei in a li se rupe un pic mindria de „barbati”, vai de capul lor,ma intreb din ce fel de familii depravate pot sa provina. In ceea ce te priveste ai intrat in hora lor si ti-am replicat in acelasi fel cum ma adresez baietilor strazii. Dau respect doar celor care stiu sa vorbeasca la nivel considerat de mine ca demn de dialog.
Ma respecti te respect si eu,nu tolerez sa fiu umilit,si nu iert loviturile antisemite, si nu le voi ierta in veci ,greseala ce au facut-o generatiile trecute de evrei cind au aplecat capul in fata celor ce-i scuipau nu se va mai repeta,acesta a fost cauza care a facut posibila orbillul masacru al evreilor in lagarele de exterminare, nu pot nicum intelege,cum au acceptat sa urce in acele vagoane de animale cind stiau unde vor fi dusi. A te lasa minat in turma,a te lasa scos din casa ta,dar nu este nevoie de nici o arma,pina eu am diti si cel care vine spre mine are beregata,eu sint sigur ca asi fi murit cu dintii in beregata agresorului.Daca fiecare evreu deportat ar fi ucis doar cite un singur ostas german,Hitler nu ar mai fi avut armata.Acum poate intelegi un pic mai mult din ce fac eu aici.
tomi

urbos 28-03-2012 - 02:09

La amenintarile ji danulu, „criticul” se face miel, da din coada ca potaia. Tipic.

Ciu Huhu 28-03-2012 - 06:52

Tomi handicapatule mintal, teroristule scelerat scizofrenic aiurezi tare, eu nu vreau disparitia Israelului nici a poporului israelian!

Consider ca locul evreilor, mai ales a hotilor evrei e in Israel nu in alte tari unde fura enorm, de sting!

digital 28-03-2012 - 17:34

”băi pansatule” este pentru teroristul-iudeu-tomi

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 28-03-2012 - 17:52

….@—,,vezi că sub fiecare nick există o personalitate care este conexată la resurse, ” —- Despre asta nu exista dubii, mai mult exista informatii si dovezi, dar eu i-mi pun o intrebare de minim bun simt: Cine poate fi asa de disperat sa investeasca in niste semianalfabetzi care cu exceptia tupeului caracteristic unui individ primitiv. doar cei care castiga extrem de usor si asta doar din contrabanda cu substante interzise. Dar mai este un amanunt, se cunoaste si se monitorizeaza transporturile ilegale de stupefiante prin metoda inghitiri . Si folosirea in toate textele a unui limbaj din care cuvintele : cacat, voma , rahat , cur exceleaza…sepoate face exact o analiza pe texte , ele existand ,centralizat chiar si pe blog, accesarea este la indemana organelor abilitate.

un roman verde 28-03-2012 - 01:22

Prietene, ai grija ce spui! Inainte sa vezi legionari peste tot ia de citeste aici: http://ro.wikisource.org/wiki/Rom%C3%A2nii_verzi. Iar daca eu sunt legionar, inseamna ca si Caragiale e legionar, care scrie despre alti legionari (Marius Chicos Rostogan), ceea ce e de departe cea mai mare tampenie pe care am auzit-o. In alta ordine de idei, n-am pregatire juridica, dar daca nu-ti retragi afirmatiile te previn ca am sa caut o asemenea persoana, care sa-ti demonstreze cam ce-i aia calomnie. Din partea mea ia-te de cine vrei, cand vrei si cu ce vrei, dar nu zvarli cu noroi fara argumente. Asta daca stii ce-s alea.

tomi 28-03-2012 - 01:56

Măria ta—— „un roman verde”——
Si ce ai vrut să-mi demonstrezi prin asocierea ta la textul murdar şi ruşinos de legionar al lui Caragiale.Păcat că perioada comunistă nu a şters din istorie tot jegul şi excrementele ce au murdărit neamul românesc.In ceea ce te priveşte poţi să tragi apa după tine dacă te-ai ofensat,nu am ajuns să mă speriu de bufoni, iar dacă erai bărbat şi nu târfă cum eşti te postai cu numele autentic aşa cum fac eu.
TOMI

un roman verde 28-03-2012 - 02:09

Incerc sa-mi dau seama unde te-am insultat, fiindca vad ca persisti in epitete. Imi pare rau, dar nu pari a fi cu nimic mai presus de cei pe care-i ataci. Si las-o mai moale cu indoctrinarea, ca daca ai ajuns sa-l faci pe Caragiale legionar sigur ti s-au ars niste neuroni. In ceea ce ma priveste, am crezut ca am cu cine discuta. E clar ca m-am inselat. Pacat ca un site cu intentii bune s-a transformat in hazna, motiv pentru care imi rezerv dreptul de a nu-l mai citi. Asa ca n-ai decat sa urli in pustiu de-acum incolo.

Paul din Ohio 28-03-2012 - 02:36

Vezi „romanule verde” ca in aceasta schita Caragiale isi bate joc de cei „verzi” si expune toata absurditatea idelor lor!
P.S.Asta nu inseamna ca il sustin pe idiotul de tomi.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 28-03-2012 - 02:31

Frate S E M I T ,Tommy, cred ca este o neintelegere la mijloc Val VERDE cel Viteaz este O K , dar se exprima metaforic dupa ce gusta din licorile bachusiene, si pare ca este intr-un usor sevraj.Dar repet , este OK, si acusica sa asistam la o impacare cu un Brandy Carmel, nincs semmi gond a baratunkal, garantalok en ! Iar despre adevaratele hahalere scatofage din koprocultura blogului , ai incredere in mine tzaganul si in decizia staborului R T F…

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 28-03-2012 - 02:48

F R U N Z a V E R D E de t r i f o i S O R I N babardi la BASECU ca M A S O N si de fu ala la Koreea cu BASHTANII ,SHOREKU se urca pe masa si trezi la PORUMBACU! Ca Rrumanu ,nu-i nici UNU !

Val Verde 28-03-2012 - 04:43

urbos, panselutza, doar pentru ca a aparut pe forum un idiot mai mare ca tine nu inseamna ca trebuie sa ma comport cum te comporti tu

Val Verde 28-03-2012 - 04:49

tomi, leguma de Israel importata din Romania, mai citeste-l odata pe Caragiale, analfabetule !!!
Tu intelegi conceptul de satira?????…aia face Caragiale in Romanii Verzi…vai de capul tau…

Cind ai emigrat, Romania-Israel: 1-0
(era cazul sa marcam si noi, caci recunosc ca am pierdut multi romani evrei de valoare)

Val Verde 28-03-2012 - 04:51

Catre ZV, responsabilului cu IT:

O facusi varza, dormilau

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 28-03-2012 - 12:00

– प्रिंस Parpanghel Carpathians to :Brave, I understand that you have received a package from Tommy’s unfair, obviously a regrettable misunderstanding. Prove that one can be wise and …GREEN. Come as you !

Cercul 28-03-2012 - 07:54

E cum a zis eu, exista doar un mare partid in Romania, iar USL e gaura, PDL ciucurul, iar PP-DD coada de maimuta a lui Base.

digital 28-03-2012 - 12:31

da,mă și tu ești cel mai mare prost!
iar te-ai trezit vorbind?!
mai du-te de te culcă și-n dormitor!

digital 28-03-2012 - 12:27

iar au făcut varză pagina asta!

Val Verde 28-03-2012 - 15:36

@ Parpanghel
There is no misunderstanding. Tomi is a delusional, aggressive idiot. Anti-Semitic rhetoric at ZV is just that: empty talk. Shameful, incendiary ideas are present in any country and you two should know that they are localized at the fringes of the Romanian society. Civilized world recognizes that true liberty allows you to express uncomfortable thoughts without fear of punishment.
You should also understand the difference between being racist, anti-Semitic, chauvinist etc and ACTING on your convictions. It is absolutely legal to be racist, for example, and to admit it.
It is illegal to, let’s say, restrain from hiring a black person because of your racism.
You think you can explain this to Tomi in your language? He does not appear to have the capacity to understand abstract concepts.

However, you all have the option to ignore ZV if you find it offensive. There is no excuse for physical violence when the simplest thing to do is read other newspapers.

digital 28-03-2012 - 15:50

vale,îți recomand să nu te bagi,dar dacă te bagi e treaba ta!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 28-03-2012 - 16:47

Brave, is a semantic misunderstanding, our friend is not in any way as you have made ​​you a picture, subjective. It is true that is left for a long time, and meanwhile have changed a lot in Romania, including addressing a different language from now 20/30 years when Tommy is in Eretz Israel. But should admitzi the valley which is tolerated by Z. V. Compete in virulence and primitive, pre-war even the Legionaries. Of course these guys fulfill orders outside paid in part, seasoned with reverimentul Semitism in a country where there are no Hebrew, but in insignificant numbers, but where you curse any race, any faith. Peace and understanding are quintessentially peaceful coexistence, if possible.

Val Verde 28-03-2012 - 17:37

@Parpanghel

Nu imi apare textul, mai incerc odata:

I don’t know why we continue in English, but that’s alright. I can do Romanian, English or Spanish. That’s all I know.
My impression about your friend is based exclusively on his ZV posts. I do not believe I formed a subjective opinion, his words speak for themselves.
While I do not deny the virulence and the primitivism of the anti-Semitic comments at ZV, please understand that they are/or should be legal. You cannot regulate thought. The fascists tried it, the communists tried it, it just cannot be done nor should it be attempted.

I do not believe for one millisecond that urbos & co are paid by somebody to spread the anti-Semitic ideas. Who would waste their money on an insignificant news blog populated by no more than 50-60 readers and 6-7 anti-Semitic “postaci”??? They are idiots by themselves, just as your friend tomi is an idiot on its own. No need for monetary incentives to bring out the worst in stupid people’s mind.
Is this another conspiracy theory?
Like it or not anti-Semitism exists and it will continue to exist. Aggressive attitudes such as tomi’s do not help your cause.
Do not associate what is going on now in Romania with what went on during the “Legion’s regime”
It was state policy then, it is marginal reminiscence of few contortioned minds today.There is no one chance in hell for those times to ever come back to today’s Romania, and if you cannot understand such simple facts, I am wasting my time.
I continue to believe that what you see at ZV is two radical positions adopted by two groups of stupid people with the mention that one individual went too far.

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 28-03-2012 - 19:19

VAliente, a lo mejor usted lee mi amigo Tomi enfoque excesivo que él utiliza ciertas expresiones en sentido metafórico, es real y que en su lugar, como el hebreo muchos otros, perdieron a sus familiares y la inmortalidad en el hitlerismo siniestro. Y entonces usted no puede pretender ser imparcial e indiferente ante el renacimiento de la propaganda nazi. Y acerca de que los enfoques unen son financiados desde el exterior del antisemita, te aseguro que no hay pruebas irrefutables. Volver, y mencionar que Tomi es un idiota, no permita que nadie lo diga, sabiendo que muy bien. Es sólo un poco exagerado en algunos de posicionamiento, espero tener la sabiduría que nos toleran y reconciliarnos, como las personas normales y civilizadas, el mismo auto Parpanghel

Val Verde 28-03-2012 - 21:49

Jajaja me estas probando el espanol???
Si, es lamentable si tomi perdio sus familiares durante la segunda guerra mundial. Pero este no es escusa de adoptar los mismos metodos que utilizaron los hitleristas en contra de los judios.
Es decir, involucrar la violencia cuando no estas de acuerdo con la retorica del otro y hacerlo callarse a la fuerza.
Rechasar el holcasto es una opinion. Es estupida, pero es una opinion. Amenanzar con la agresion fisica no es igual.
Vuelvo a repetir, los antisemitas de Rumania son unos perros que solamente ladran. No son peligrosos porque nadie le para bola.

Es estupido involucrar la violencia y es aun mas estupido haciendote el ridiculo por pretender que organismos de Israel te van a apollar en esto.
Tu crees que las sugerencias de Tomi que de una forma u otra el va a conseguir involucrar el Mossad o hacer semejante comparacion entre Eichmann y aguien como urbos provoca algo mas que unas sonrisas ????

Esto me recuerda de las peleas del gimasio.

Si estas mencionando la tolerancia y el entendimiento, deberias empezar con tomi.
Me consta que los rasistas antisemitos de ZV son unos idiotas que no puedes cambiar, pero son impotentes.
Si no te gusta que se publica en ZV, lee otro periodico.
No te das cuenta que las reacciones de tomi o tuyas, los hacen mas virulentos y mas agresivos en lo que dicen???

Me acuerdo algo similar en la vieja Ziua.
Al final, el grupo de judios simplemente los dejaron en paz y de pronto no habia reaccion a las palabras incendiares.

No creo que hay una conspiracion antisemita en Rumania, pagada desde afuera.
Aun si existiria, tu crees que urbos, bula y los demas son la mejor eleccion del los conspiradores??? Me provocas risa.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult