Laszlo Tokes cere la reuniunea PPE federalizarea României | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Laszlo Tokes cere la reuniunea PPE federalizarea României

Laszlo Tokes cere la reuniunea PPE federalizarea României

scris de M.A.
4 afisari

Laszlo Tokes cere la reuniunea PPE federalizarea României. Liderul Partidului Popular Maghiar din Transilvania a pledat miercuri pentru „o descentralizare” a României, care să aibă drept rezultat final „un sistem de federalism”.

Laszlo Tokes cere la reuniunea PPE federalizarea României

Laszlo Tokes cere la reuniunea PPE federalizarea României

De asemenea, Laszlo Tokes şi-a exprimat dorinţa ca banii aferenţi Premiului Nobel pentru Pace, acordat recent Uniunii Europene, să fie folosiţi pentru problemele minorităţilor. Europarlamentarul a făcut această declaraţie în marja reuniunii Partidului Popular European, care se desfăşoară miercuri şi joi la Bucureşti.

„Consider că toată problematica minoritară, a regiunilor dezavantajate, locuite de minoritari ar trebui să fie cuprinsă în politica de coeziune a Europei unite şi prin aceasta să se încerce depăşirea crizei generale a Europei unite. Între cauzele crizei se numără şi moştenirea comunistă, care ne frământă şi astăzi. Noi considerăm că problema regimurilor este o problemă genuină europeană şi, totodată, una specifică Românească. România supercentralizată nu va reuşi să iasă din criză, dacă nu se va face descentralizarea şi regionalizarea ţării”, a opinat Tokes. „Partidul Popular Maghiar din Transilvania propune un astfel de program de descentralizare, de regionalizare, care va conduce la un sistem de federalism în România„, a adăugat Laszlo Tokes.

10 comentarii

revin 17-10-2012 - 15:22

La gunoi cu aceasta lepadatura ,este o satana nu om cu frica de Dumnezeu. Dupa ce a mancat paine romaneasca vrea carne de cal sub sea ca orice barbar. Huoo, la locul tau din fundul Asiei,porc ordinar

sanda sanda 17-10-2012 - 15:38

Tokes sufera de o boala venerica ce i-a afecta discernamantul (sifilis congenital). Mai sifilitici ca el sint cei ce l-au votat vice la PPE. Cat de nenorocit trebuie sa fie cei cu parinti romani (ca ei insisi nu mai sunt) care l-au votat pe Tokes vice la PPE ca sa ii confere o tribuna anti Romania.

MI-5 17-10-2012 - 17:58

iredentistul a ajuns in PE datorita lui basescu.
Nu romanii l-au votat ci serviciile secrete, la ordin.

jan dinu 17-10-2012 - 18:43

— O explicatie – motivatie binecunoscuta — :
maghiarii din ROMAnia nu vor sa fie identificati
ca sunt o natiune ROMA din Carpati !
CLAR ..ei au coloana vertebrala ,NU ca rumanii cacacioshi shi fricoshi !
JD-USA

monica macovei 17-10-2012 - 20:25

ROMANIA TREBUIE SA FIE SI SA RAMINA SUVERANA — Noi Cetatenii Romaniei, Cerem iesirea din UE a Romaniei …NU mai vrem in UE…NU mai vrem facturi in euro…nu mai vrem sa fim delapidati de omv, mittal, e-on , enel, apa nova, gaz de suez, etc …NU MAI VREM IN U.E !!!!

ValVerde 17-10-2012 - 21:06

Bula !!!…Bula !!!
Ia uite-te !!! Sinteti doi !!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-10-2012 - 06:50

Val urenne …Pardun ,pardun ! Ca Bwullache …NU’ i nicione! de EMBE. cill! Nu zac ca peacilea nu sant derapatzi ! Dar ca Bwullache : NU se EGZISTA !

Tom Cc 17-10-2012 - 20:54

Un parlamentar roman platit din banii romanilor sa faca MARI DESERVICII Romaniei !!
Merita sa fie expulzat in Antartica !!

Roman 17-10-2012 - 20:58

Sa o descentralizezi pe ma-ta fmm de bozgor imputit … sa descentralizezi Ungaria, sa treca mai usor de criza, NU Romania …

Toti acesti bozgori cu cetatenie romana, sunt nepoti, stra-nepoti, stra-stra-nepoti de ucigasi de romani …

Dintre doua rele o aleg pe aia mult mai mica … prefer sa fim condusi de Becali, Vadim, Crin si Ponta … decat de Lazlo Tokes, Basescu si Ungureanu …

Petrescu 19-10-2012 - 08:45

Preacucernicul Tokes,e consecvent ,”sfintia sa ” isi iubeste neamul …….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult