Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Laudă-mă gură! Ponta la ceas de bilanţ şi împliniri măreţe (interzis celor care nu au trăit sub Ceauşescu)

Laudă-mă gură! Ponta la ceas de bilanţ şi împliniri măreţe (interzis celor care nu au trăit sub Ceauşescu)

scris de P.C.R.
5 afisari

S-au împlinit doi ani de când Victor Ponta a fost ales de congres preşedintele Partidului Social Democrat.

Victor Ponta a declarat luni seara că nu doreşte să marcheze prin ceva special pentru că revenirea la normalitate nu trebuie să fie

Laudă-mă gură! Ponta la ceas de bilanţ şi împliniri măreţe (interzis celor care nu au trăit sub Ceauşescu)

un motiv de laudă. El face un bilanţ pe blogul personal în care subliniază că PSD a redevenit lider în sondaje. Mai mult, PSD este parte a unei alianţe care are şanse foarte mari să preia guvernarea după alegeri şi impune societăţii teme şi soluţii care dau speranţă pentru foarte mulţi dintre români, că schimbarea poate fi posibilă şi în România.
‘Doi ani ca preşedinte echivalează, din păcate, şi cu bilanţul de doi ani de guvernare Boc. Doi ani în care România s-a prăbuşit tot mai mult în datorii, în sărăcie, în corupţie şi în disperare. Ieşirea românilor în stradă arată că nevoia unei schimbări este mai mare ca oricând. Sper, din tot sufletul, ca această schimbare să se producă, în acest an. Este anul în care lumea lui Traian Băsescu va dispărea şi în care va trebui să punem ceva în loc. PSD susţine proiectul ‘România corectă’ şi, alături de PNL, propune un model diferit de societate’, a arătat Ponta pe blog.
El a reamintit că anul trecut propunea colegilor din PSD un raport de activitate în care trecea în revistă ce a realizat la fiecare dintre punctele din platforma sa ‘România Corectă’, cu care a câştigat alegerile la congres.’Remarcam atunci că: PSD şi-a recâştigat poziţia de ‘numărul 1’ în România; PSD şi-a organizat alegeri interne, a refăcut Statutul şi a redeschis porţile partidului spre simpatizanţi; PSD a ieşit din izolare, a unit Opoziţia şi a creat Uniunea Social Liberală (USL); PSD şi-a refăcut relaţiile internaţionale; PSD a început să impună soluţii de stânga, alternative cerute de populaţie; PSD a organizat mai multe acţiuni de sprijin pentru simpatizanţi şi membri; A fi ‘pesedist’ este, din nou, un motiv de mândrie, pentru că PSD este partidul care va scoate, din nou, ţara din criză; PSD îşi plăteşte datoriile, îşi apără membrii şi îşi impune punctul de vedere în România. Remarcam atunci că, din cele 22 de obiective, asumate prin programul meu, 17 erau deja realizate (7) sau demarate (10), două erau în curs de demarare şi 3 erau încă nerealizate. După încă un an, lista se mai completează – acum avem 20 de obiective realizate sau demarate, unul în curs şi unul nerealizat’, a spus liderul PSD. (nota redactiei: APLAUZE PUTERNICE. Se scandeaza: PONTA REALES LA PAISPELEA CONGRES J)

14 comentarii

urbos 20-02-2012 - 23:25

Limbistule, Ponta e in Opozitie baaaa! Asta iti aminteste tie de Ceausescu tampitule, ce spune unu in Opozitie? Conduce Opozitia tara ba CACATULEEE BAAAA?!
Vai de capu tau de penibil.

N-am citit decat titlu, iti dai seama…

Roland Catalin Pena 21-02-2012 - 00:08

pai e greu la cum silabisesti sa citesti si cuvantarea de pe blog a tovarasului Victor………oi fi tu spurcat la gura, da prost nu esti, basca te vaz de dreapta, nu rahat de stanga…asa ca SPECIALMENTE pentru URBOS, cu dedicatie de la mine, SA TRAIASCA https://www.ziuaveche.ro/international/geopolitica/europropaganda-de-bronislaw-wildstein-75878.html
Cu rugamintea sa o lasi dracu de o parte pe aia cu evreii…….conteaza ce gandeste omu, nu ca e dac dupa ureche…:)

urbos 21-02-2012 - 00:42

Asta el centreaza, el da cu capul. Isi inventeaza subiectul ca sa aiba cum sa-si potriveasca argumentele. Iar daca ma intrebi de ce ar face individul o asemenea analiza, nu mai pot s-o las p-aia cu evreii, caci ei sint anti-europeni si lucreaza disperati sa saboteze constructia europeana care le pune in pericol toata sandramaua. Europa e in constructie, nu va fi socialista, iar multe dintre evenimente arata chinurile facerii pentru o altfel de Europa.

Europeanuul 22-02-2012 - 21:00

Urbosule, in final, numai un procent sub 30% al israelienilor s-au lasat dusi de nas de politica hardlinerilor din rindul licuzilor. Acestia la rindul lor au fost sustinuti de hardlineri din rindurile ultraconservatorilor americani (cei care promovau ideologia putrezita cu “razboiul cultuturilor“ si au avut o influenta mare asupra lui Bushulica).

Oricum ar fi fost, atitudinea ta nu este acceptabila. Nimic nu-ti acorda dreptul sa generalizezi, sa bagi intreaga evreime in oala unor ultraconservatori frustrati.. si chiar mai mult sa promovezi xenofobia si ura de rasa (asa cum fac hardlinerii de la platforma “In Linie Dreapta“ ).

urbos 22-02-2012 - 21:14

Tataie, pe mine nu ma intereseaza daca ji danii care comploteaza si actioneaza spre distrugerea Romaniei sint o parte dintre ei, pentru ca nu asta e subiectul din punctul asta de vedere.
Ce spui matale este ca si cum, la afirmatia mea, cum ca ne-au atacat turcii, mi-ai replica tamp, sa nu generalizez, ca nu toti turcii ne-au atacat, ca unii au ramas acasa.
Tu mesteci doar tarata „corectitudinii politice”, daca nu era vorba de jidani ci de rusi de exemplu, probabil ca taceai.

urbos 22-02-2012 - 21:16

Tataie, pe mine nu ma intereseaza daca ji danii care comploteaza si actioneaza spre distrugerea Romaniei sint o parte dintre ei, pentru ca nu asta e subiectul din punctul asta de vedere.
Ce spui matale este ca si cum, la afirmatia mea, cum ca ne-au atacat turcii, mi-ai replica tamp, sa nu generalizez, ca nu toti turcii ne-au atacat, ca unii au ramas acasa.
Tu mesteci doar tarata „corectitudinii politice”, daca nu era vorba de ji dani, ci de rusi de exemplu, probabil ca taceai.

Europeanuul 22-02-2012 - 22:15

Urbosule, in incheiere chiar am mentionat ceva si despre flacaii de la platforma In Linie Dreapta. Tu esti un xenofob antisemit si antiamerican, iar ei sint xenofobi antimusulmani si antirusi (va incadrati la aceasi categorie: hardlineri, xenofobi).

Incorectitudinea politica, la rindul ei este o expresie utilizata pentru a descrie limbajul, ideile, politicile si comportamentele prin care se incearca accentuarea “ofenselor“ care au la baza trasaturi etnice, de gen, de religie, rasa, etc.. Sorry, oamenii inteligenti si civilizati se afla de partea cealalta!

urbos 22-02-2012 - 22:34

Tu esti un mancator de cacat. Eu nu sint nici rasist, nici xenofob, asta e ce screm creierii tai putrezi de ticalos ordinar ce esti.
De altfel nu te-am vazut latrand vreodata cand taman ji danii tai nenorociti isi deversau voma rasista si xenofoba pe forum.
Eu chiar cu aceste scursori am ce am.
Cacat imputit ce esti, daca vorbeai cu mine acu cativa ani ai fi zis ca-s pro-american. E vina mea mai animalule, ca americanii isi bat joc de libertate si democratie? Unde sint eu antiamerican ticalosule, cand aici despre principii e vorba? Cum adica sint antiamerican cacatule? Sint impotriva oricui ataca libertatea si valorile democratice.
Cum am spus, esti un jalnic mancator de cacat. Un vierme, un animal care crede ca apare ca civilizat afisand niste sloganuri fara continut.
Dispari ma nemernicule de doi bani.

Europeanuul 23-02-2012 - 11:52

Urbosule, a fost greseala mea, admit. Nu trebuia sa-ti raspund (tu esti un coleric inrait, afectat de tulburari grave de conduita). Consulta un medic, poate te ajuta. Pa.

Europeanuul 22-02-2012 - 20:50

Domnule Pena,

Tinarul lider PSD pare a fi pe calea cea buna. A abandonat primitiva abordare de “ba pe-a mati“ (care sta la baza politicii romanesti) in favoarea dialogului. Ultimele lui iesiri au fost ca niste guri de oxigen pentru electoratul roman inecat in smircurile ideologiilor putrezite si complet aburit de jocul fals al politicienilor si improscaturilor lor cu noroi. Sint curios ce atitudine va lua “puterea“ condusa de inalti demnitari si reprezentanti ai fostei nomenclaturi comuniste.

Au trecut mai mult de 20 de ani si din pacate inca nu putem vorbi despre un nou inceput, despre o Romanie moderna a secolului 21. In acest sens putem marturisi in continuare o accentuare a ignorantei.

digital 21-02-2012 - 00:35

pcr-ule,da cum de-ți lipsește poza de la congresul ăsta….?!
tu și lenin

Roland Catalin Pena 21-02-2012 - 00:38

Pai nu erau digitale pe atunci, Digitalule…si kodakurile alea redegiste s-au voalat, ca trabanturile:))

digital 21-02-2012 - 00:43

vai de p**a ta,rău ai mai ajuns,nici compătimi nu te pot….

digital 21-02-2012 - 00:38

numa articole de kkt scrii…reprofilează-te și susține-l direct pe chiombea,că și așa ți-e iubit cu flăcări…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS