Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Lăzăroiu: Eşecul de la locale al PDL, umbrit de cel al USL

Lăzăroiu: Eşecul de la locale al PDL, umbrit de cel al USL

scris de A.B.
4 afisari

Sebastian Lăzăroiu susţine că PSD şi PNL vor merge separat la parlamentare, după ce USL va avea un eşec la locale, cu un scor de 37%, în timp ce PDL va obţine un scor cu 2 în faţă la locale dacă va candida în afara unei alianţe.

sebastian lazaroiuLăzăroiu este convins că PSD-ul va ajunge la guvernare, USL-ul, nu. “Nici nu va exista USL la parlamentare, o să vedeţi, pentru că de fapt eşecul PDL-ului, care va lua cu 2 în faţă, ceea ce pentru un partid mare nu e neapărat un succes, va fi cu mult umbrit de eşecul USL-ului.

Dar eşecul USL-ului şi l-au definit ei singuri, e un eşec care vine din construcţie. Când ai spus : «facem USL-ul, să luăm 50% plus 1» şi la locale iei… nu ştiu… eu zic în jur de 37%, acesta-i un eşec răsunător. Va fi atât de răsunător, încât nici nu mai contează că PDL-ul ia 22%, că UNPR-ul ia 4%”, a declarat pentru Mediafax Lăzăroiu.

Lăzăroiu crede că, numai după alegerile locale din acest an, PSD şi PNL vor redeveni raţionale.

Cât despre participarea la alegerile parlamentare, Sebastian Lăzăroiu crede că fiecare partid va merge pe drumul lui. “Unitatea asta există, câtă vreme obiectivul e realizabil, dar după locale va deveni mult mai clar că acest obiectiv nu poate fi realizat, nu că ar avea USL-ul ceva special, ceva rău, dar eu nu cred că în România mai există un partid sau alianţă care ar lua mai mult de 40% în alegeri”, a spus Lăzăroiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult