Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE. Lăzăroiu este noul ministru al Muncii

UPDATE. Lăzăroiu este noul ministru al Muncii

scris de R. C.P.
138 Afisari

UPDATE. 18,34. Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a depus vineri la Palatul Cotroceni jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Muncii, la eveniment fiind prezenţi prim-ministrul, preşedintele Camerei Deputaţilor şi reprezentanţi ai Guvernului.

–––––––-

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu este noul ministru al Muncii.

Sebastian LazaroiuPreşedintele Traian Băsescu a semnat, în 28 aprilie, decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial a lui Sebastian Lăzăroiu, raporturile de muncă ale acestuia cu Administraţia Prezidenţială încetând de la 1 mai, prin acordul părţilor. Lăzăroiu preciza, atunci, că doreşte să se dedice analizei politice şi că nu vrea ca analizele sale politice să fie asociate instituţiei prezidenţiale.

Iniţial, surse din PDL declarau că premierul Emil Boc a mers, vineri dimineaţă, la Cotroceni, cu propunerea ca Sulfina Barbu să preia portofoliul Muncii, liderii PDL.

6 comentarii

neacsum 03-06-2011 - 17:13

”Dizidentul Lazaroiu s-a jucat un pic -pus de Basescu- cu opoyitia, dandu-se lovit. Farierii au pus botul, inclusiv televiziunile care se bateau pe el pentru a afla picatnerii si secrete cotrocene , crezand in divortul tip Borcea. Uite ca dupa ce mauruil si-a faut datoria, se intoarce de unde a plecat. De murit mor altii, de oftica ca au apucat sa ii destainuie strategii si planuri. Cine a zis ca politica e curva , a gresit . Politica este o doamna , curve sunt politicienii .

urbos 03-06-2011 - 17:29

N-a crezut nimeni ca Lazaroiu s-a rupt de Basescu. Poate numa d-alde Pora sau Rolandu, sa faca scenarii d-astea pentru cretini, pe care le cred tot ei.

blum 03-06-2011 - 18:38

ai dreptate, „neacsum” ! mortaciunea ofticoasa este un slugoi perfect al „doagelui” din dealul trei-coceni ! pe cine crezi ca a pacalit, „marioneta anal-ista” ??? poate pe manelistii care au votat „marea sugativa a neamului” !!!
PS: valabil si pentru „urbos” !

neacsum 03-06-2011 - 19:18

Iti spun eu pe cine a pacalit. Pe liderii partidelor de opoyitie si unele televiziuni care s-au grabit sa se dea in barci cu el in speranta ca vor afla ceva ”compromitator ” depre marinel. Doamne ce clasa politica nepregatita avem . Ii face chiorul din joc de glezna. Apropo, de cand cu piesa aia s-a oficializat sintagma blonda, chioru si piticu poti spune fara probleme Chioru. Pentru ca domnul Presedinte s-a autodenumit asa -o cand a dat ordin sa ii fie adusa piesa la Cotroceni. Daca dansul s-a identificat asa , noi de ce nu am face-o? Cum ere si in poiezia Pene si Curcanul… au schimbat porecla in renume . Sa-i fie de bine !

urbos 03-06-2011 - 19:28

Ziaristii se comporta deseori doar ca o turma. Mesteca rahatul care li se serveste, dand dovada de o „naivitate” care e de fapt deformatie profesionala. Nu ma refer la slugi. Asta nu inseamna ca tratarea unor astfel de evenimente ca si cum ar fi „pe bune”, n-ar fi si o dovada de prostie.
In ceea ce priveste liderii Opozitiei, nu-mi amintesc pe vreunul care sa se astepte la ceva macar interesant din partea lui Lazaroiu, din contra.
De regula cei care fac „analize” sint prostii limbisti ai Betivului, asa cum am zis. Ei fac interpretari d-astea, doar doar or mai prosti pe cineva.

urbos 03-06-2011 - 20:12

Au existat totusi niste scenarii atunci dar se refereau la UDMR.
Ma intreb acum daca nu a fost o palma pe care Bashina sa le-o traga maghiarilor, ca raspuns. E de vazut ce va spune UDMR.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult