Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Lăzăroiu: Să fie exclus şi Berceanu, după modelul Preda

Lăzăroiu: Să fie exclus şi Berceanu, după modelul Preda

scris de A.B.
2 afisari

Sebastian Lăzăroiu vrea să îl vadă plecat din PDL şi pe Radu Berceanu. El cere partidului să aplice, şi în acest caz, metoda Preda.

sebastian lazaroiuSebastian Lăzăroiu crede că şi Radu Berceanu trebuie exclus din PDL, aşa cum s-a întâmplat luni cu Cristian Preda.

Fostul Ministru al Muncii a scris pe pagina lui de Facebook că decizia de suspendare a lui Cristian Preda nu poate fi decât una corectă, deoarece nu a respectat hotărârile luate în interiorul partidului.

Pe aceeaşi idee, Lăzăroiu susţine că PDL ar trebui să îl pedepsească şi pe Radu Berceanu din cauza afirmaţiilor referitoare la protocolul cu UNPR.

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu susţinea în trecut că oricâte protocoale s-ar semna cu UNPR, la Dolj nu va fi respectat niciunul.

1 comentariu

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 03-04-2012 - 12:57

Prestidigitatoru exxcomunicat de la Laboratoarele Cotroceniuui, incearca in continuare sa volatilizeze si ultimele ramasite ale defunctei si deloc regretabile formatiuni de culoare portocacalie. Si procesul de clonare , ar continua in mintea ratacita a Labardoiului , una dintre optiunile cele mai dezastruoase a vremelnicului locatar din Palatul de Povesti, unde trilurile pasarelelor inlocuiesc ratiunea tripletelor de …odinioara..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS