Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Lăzăroiu spune de ce a plecat de la Cotroceni

Lăzăroiu spune de ce a plecat de la Cotroceni

scris de P.C.R.
5 afisari

Sebastian Lăzăroiu este convins că un nou partid politic ar putea să „facă o figură bună” și spune că nu e „optimist” cu privire la”soarta PDL la alegerile din 2012″.

Sebastian Lazaroiu„Părerea mea nu s-a schimbat. Un partid politic nou are şanse să facă o figură bună pe scena politică în acest moment. Dar depinde cum se constituie”, a spus Sebastian Lăzăroiu, într-o discuţie cu cititorii HotNews. Întrebat dacă această mişcare pe care o întrevede va fi un actor politic sau civic, Lăzăroiu a răspuns că „există aceasta dorinţă în special la electoratul activ” şi „poate fi capitalizată şi civic şi politic„.

Sebastian Lăzăroiu a recunoscut că declarația despre UDMR i-a pus punct carierei la Cotroceni.

„Declaraţia despre UDMR a fost una din acele declaraţii pe care poţi să le faci ca analist, dar nu şi din poziţia de consilier pentru că nu se înţelege clar dacă e şi poziţia preşedintelui sau instituţiei din care faci parte. Oricum, Preşedintele a fost îngăduitor cu ieşirile mele publice de până atunci. Acum nu mai există nici o confuzie, dacă vorbesc în calitate de consilier prezidenţial sau analist politic” a explicat Lăzăroiu motivele plecării sale din funcţia de consilier prezidenţial.

„Cred că vom rămâne în relaţii bune. Nu am discutat despre posibilitatea de a i transmite analize personale”, a apus Sebastian Lăzăroiu întrebat dacă îi va mai trimite lui Traian Băsescu analize politice.

1 comentariu

Arhimede 04-05-2011 - 18:07

Bancuri de adormit copii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult