Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Lăzăroiu: Ungureanu s-a îndrăgostit de imaginea de intelectual erudit

Lăzăroiu: Ungureanu s-a îndrăgostit de imaginea de intelectual erudit

scris de A.B.
1 afisari

Sebastian Lăzăroiu apreciază că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a început să se îndrăgostească de imaginea de intelectual erudit şi a spus că există riscul ca acesta să cadă într-o anumită aroganţă.

sebastian-lazaroiuLăzăroiu a declarat că, în ultima dezbatere televizată la care a participat Ungureanu, acesta a demonstrat că a început să-i placă prea mult imaginea asta, de intelectual erudit.

„Cred că s-a îndrăgostit şi el puţin de laudele… Ungureanu a început să se îndrăgostească puţin de imaginea pe care şi-a creat-o. Există riscul să cadă într-o anumită aroganţă. Adică publicul să-l perceapă ca pe un om arogant. Oamenii au în general oroare de cei care tot timpul vin cu dicţionarul, atitudinea asta de dascăl. Şi Cristi Preda a avut de pierdut de multe ori că a avut această atitudine de profesor”, a comentat, pentru HotNews, Lăzăroiu.

Pe de altă parte, fostul consilier prezidenţial a arătat că Ungureanu nu poate evita PDL dacă doreşte să construiască o nouă mişcare de dreapta.

Întrebat de ce l-ar sprijini PDL pe premier într-o nouă construcţie politică, Lăzăroiu a spus că interesul PDL e legat de rămânerea la guvernare, la putere într-un fel sau altul.

„Pentru că alternativa e opoziţia. Există şi acest curent, periculos, curentul celor care vor să câştige alegerile la masa verde. Să se întâlnească ei cu nişte baieţi de la PNL, cum s-a întâlnit Frunzăverde, si sa spună: de ce vă duceţi voi cu PSD, să împărţim guvernarea, afacerile şi stăm împreună. Există acest curent periculos, susţinut de cei care nu mai au capacitatea să adune voturi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult