Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Legătură cu CCR? Traian Băsescu, în Parlament, pe 7 martie

Legătură cu CCR? Traian Băsescu, în Parlament, pe 7 martie

scris de M.A.
3 afisari

Preşedintele Traian Băsescu vrea să adreseze Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politică internă, pe data de 7 martie.

Traian Basescu la Parlament

Traian Basescu la Parlament (foto: presidency.ro)

Anunţul a fost făcut prin intermediul unei scrisori transmise vineri de Administraţia Prezidenţială preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Vasile Blaga (Senat) şi Roberta Anastase (Camera Deputaţilor).

“În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, doresc să adresez Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politică internă. Vă propun ca data prezentării mesajului să fie data de 7 martie 2012, la o oră pe care să o stabiliţi dumneavoastră, în funcţie şi de programul celor două Camere ale Parlamentului”, se arată în scrisoarea transmisă de Traian Băsescu, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

În altă ordine de idei, Curtea Constituţională a României va discuta pe 7 martie sesizarea USL prin care se contestă învestirea de către Parlament a Guvernului Mihai-Răzvan Ungureanu. Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a anunţat săptămâna trecută că USL a contestat la CCR învestirea Guvernului Ungureanu, pe motiv că hotărârea Parlamentului încalcă articolele 1, 64 şi 103 din legea fundamentală. Guvernul Mihai-Răzvan Ungureanu a primit, pe 9 februarie, votul de învestitură al Parlamentului.

6 comentarii

प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-02-2012 - 17:11

De ce nu pe data de …8 MARTIE ?!? …eventual pe data de 15 MARTIE ca oricum conotatiile ar fi fost EVIDENTE !

neacsum 24-02-2012 - 20:13

Domnul Basescu vrea sa transmita un mesaj clar CCR : EL ESTE CEL CARE CONDUCE TARA, IAR PARLAMENTUL ISI FACE PROGRAMUL, DUPA CUM VREA EL. Asta ca sa nu creada cineva ca a iesit din joc, sau nu mai detine controlul total.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-02-2012 - 20:46

Domnul Traian Basescu a dat dovada de netagaduit in cei 7 ani in care se afla in mod fraudulos la CARMA ca este INCAPABIL pentru inalta functie , si doar IMPOSTURA a fost afisata cu obstinenta , iar R A U L produs R O M A N I E I si P O P O R U L U I l-au descalificat IREMEDIABIL ! GATA domnule Traian B a sescu !

Ciu Huhu 24-02-2012 - 20:57

Romani veniti in piete, in strazi sa strigam JOS BASESCU!!!!

gheorghe 25-02-2012 - 22:24

Consider ca presedintele ales are dreptul sa vina in parlament .Nu cred ca in tigvele voastre de latrai exista alt ceva in afara de ura .CU POLITICA INTERNATIONALA DATORITA LUI STAM BINE .In tara stam prost ne opunem reformellor.Avem o justitie formata la sanul vosru cei care vreti puterea cu orice pret .Uitati inregistrarile lui Voicu senatorul vostru .Pacat ca aveti o memorie asa scurta .Poti sa arati cati au fost arestati in hegemonia Iliiescu si nastase ,ori au fost foarte onesti

suspiciosu' 26-02-2012 - 16:46

.Poti sa arati cati au fost arestati in hegemonia Iliiescu si nastase ,ori au fost foarte onesti

pt gheorghe: pai bai, animalule daca ILIESCU si NASTASE nu erau onesti, acum, basescu tau era in inchisoare. Asta nu pricep javrele ordinare, asa cum esti tu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult