Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Legea Educatiei are doua variante

Legea Educatiei are doua variante

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Deputatul liberal Alina Gorghiu scrie pe blogul sau faptul ca minunatiile pe care le fac membrii Guvernului Boc sunt in fiecare zi surprinzatoare. De aceasta data Gorghiu ia in discutie faptul ca a primit la cabinetul de la Camera Deputatilor o varianta a proiectului legii Educatiei alta decat cea existenta pe pagina de internet a Ministerului patronat de pedelistul Daniel Funeriu.


„Ma veti intreba: este legal? Este ceva obisnuit? S-a mai intamplat? Va raspund: nu, nu si nu”, scrie Gorghiu. Ea continua seria intrebarilor: „Pana acum i-a deranjat pe ministrii si secretarii de stat PDL faptul ca au luat decizii care nu respecta uzantele, procedura sau chiar legea? Pe ministrul Funeriu, in niciun caz. Asa ca, iata-ne in situatia asta”. Parlamentarul liberal adauga faptul ca nimeni nu trebuie sa o creada pe cuvant si ne face o simpla demonstratie trimitandu-ne sa verificam site-ul www.cdep.ro, la proiecte legislative, apoi http://www.edu.ro/, proiectul legii Educatiei, aprobat de Guvern.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS