Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liberalii ii dau cu flit lui Basescu

Liberalii ii dau cu flit lui Basescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Senatorii si deputatii PNL nu vor participa la sedinta comuna a Parlamentului din 21 septembrie in cadrul careia presedintele Traian Basescu se va adresa forului legislativ, a anuntat marti seara intr-un comunicat purtatorul de cuvant al partidului, Mihai Voicu.Potrivit sursei citate, Biroul Politic Central al Partidului National Liberal a decis in sedinta de marti neparticiparea senatorilor si deputatilor liberali la sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului, din 21 septembrie, in cadrul careia seful statului va adresa forului legislativ.
„Consideram ca declaratiile lui Traian Basescu, indiferent de cadrul in care sunt facute, nu mai pot fi tratate demult cu seriozitatea si respectul cuvenite functiei pe care acest om o ocupa vremelnic. Apreciem ca majoritatea covarsitoare a societatii romanesti si-a epuizat resursele de rabdare in fata arsenalului de minciuni si vorbe goale al lui Traian Basescu.
Credem ca sirul interminabil de insulte adresate romanilor, diverselor categorii socio-profesionale pe care incearca sa le invrajbeasca sperand la beneficii de imagine, trebuie ignorate cu desavarsire. Pe aceste temeiuri, Partidul National Liberal refuza sa mai participe, fie si involuntar, la tentativele unui om disperat si epuizat politic de a recastiga, prin minciuna si dezbinare, increderea unei parti a romanilor”, se arata in comunicat.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult