Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liberalii îşi împart posturile de secretari de stat

Liberalii îşi împart posturile de secretari de stat

scris de A.H.
5 afisari

Liberalii vor avea la începutul săptămânii viitoare şedinţe ale Biroului Politic Central şi Comitetului Naţional Executiv în care vor aproba listele cu secretarii de stat propuşi de PNL.

Luni vor fi şedinţele BPC şi CNEx în care o să aprobăm lista cu secretarii de stat, dar şi alte demnităţi publice de rangul doi legate de structura Guvernului„, a declarat, vineri, pentru Agerpres, secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache. Vicepremierul Liviu Dragnea declara, miercuri, că, în urma reorganizării ministerelor, vor fi aproximativ 60 de posturi de secretari de stat în cadrul Guvernului.
Abia după ce vom finaliza procesul de reorganizare pentru toate ministerele o să vedem care este numărul total al secretarilor de stat. Pot estima că s-ar putea să ajungă numărul de secretari de stat undeva spre 60. Către 55-60, dar este o estimare. Trebuie să vedem cu ce propunere vine fiecare ministru”, a spus acesta.

1 comentariu

Rumor 12-01-2013 - 12:47

nu se mai satura si bulimicii astia de leiberali !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult