Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liberalii propun un guvern alternativ care include si patru independenti

Liberalii propun un guvern alternativ care include si patru independenti

scris de Ziua Veche
0 afisari

Crin Antonescu-foto AgerpresPresedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat componenta cabinetului alternativ pe care partidul il propune si care este compus din 11 membri, dintre care patru independenti, plus liderul formatiunii in postura de premier.In schema prezentata de liderul liberal, ministrul Finantelor si Economiei este Claudiu Doltu, ministrul Educatiei si Cercetarii – Andrei Marga, ministrul Afacerilor Externe – Teodor Melescanu, ministrul Apararii Nationale – general in rezerva Corneliu Dobritoiu, ministrul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei – Mariana Campeanu, ministrul Sanatatii – acad. prof. dr. Victor Voicu, ministrul Administratiei si Internelor – Victor Paul Dobre, ministrul Justitiei – Radu Catana, ministrul Infrastructurii Nationale – Eduard Helvig, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale – Aurelian Penescu, ministrul Culturii – Mircea Diaconu.
In guvernul din umbra, prezentat de Agerpres,  al liberalilor Andrei Marga si Claudiu Doltu detin si functia de vicepremier.

 

0 comentariu

obelix 16-03-2010 - 17:59

diavolul vostru pe care il scrieti ca niste ordinari cu majuscula sa va phute in kur, de RU luate cate 486 indicative.

Paddy 16-03-2010 - 22:44

Problema avortului este mult prea dificila si delicata pentru a permite fiecarui neavenit sa-si exprime opiniile.

Gandesc ca ar fi fost mult mai intelept din partea Dvs. daca ati fi solicitat opiniile unor persoane avizate, de pilda ale unui medic, sociolog, filozof, statistician sau, eventual, ale unui teolog la tema data.

Altfel, cu asemenea „invitati”, bagatelizati tema, de altfel de un real interes si de actualitate in societatea europeana.

ulivia 17-03-2010 - 07:25

..fara d-tra chinul de mai trai in Romania avortonilor securisto-comunisti ar fi si mai dramatica.Noi gandim ceea ce d-tra ,cu mult curaj si demnitate, rostiti.
Doamne ce bine ar fi daca toti romanii v-ar intelege.

ulivia 17-03-2010 - 07:35

er iertare , corectez, „..fara d-tra chinul de mai trai in Romania avortonilor securisto-comunisti ar fi si mai dramatic.”

seherezada 17-03-2010 - 10:08

[quote name=”Dan Puric”]”Cuvintele sunt de prisos: e o crima.”[/quote]

Inainte de a ecua cu atita usurinta AVORTul cu CRIMA, sa ne gindim nitel…
Legat de specia umana, D-zeu s-a cam grabit:
Le-a dat oamenilor niste calitati in plus fatza de colegii de alta specie, in schimb, le-a luat „simtul masurii”, cu care restul animalelor sint pre-programate (in afara de cele domestice, care s-or fi molipsit de la oameni)…
In natura, animalele au perioade de „rut” cind se imperecheaza pentru continuarea speciei, iar in afara acelei perioade „li se flutura …”. La fel si cu „mincatul” … maninca atit cit le trebuie, nu se „imbuiba”, precum colegii lor superiori !
Asa ca AVORTul a aparut tot de la D-zeu, ca un „corrigendum” al unei erori de Autor.

seherezada 17-03-2010 - 10:39

„dreptul de a ALEGE” nu este un privilegiu pt. femei, ci o dovada de bine-meritata INCREDERE acordata femeilor, care stiu cel mai bine care sint conditiile propice in care sa asigure procreerea speciei, si care sint conditiile potrivnice …
Este un HAR natural pe care il au femeile, nu si barbatii !!

Din nou, sa luam exemplu de la „animale” … Ele nu se vor inmulti niciodata in conditii care nu corespund ambiantei cerute !

Epoca lui Ceausescu, cu acel malefic „decret” demonstreaza cu prisosinta ca in conditii de „teroare”, rezultatele nu duc la nimic bun:
– avorturile au continuat,
– zeci de mii de FEMEI au fost ucise,
– un numar imens de copii au fost abandonati si condamnati la un regim de „sub-animal” in acele „orfelinate” ajunse notorii in lumea intreaga.

Cei care au organizat dezbaterea legata de avort in Romania…,
ar trebui (cf. regulilor de statistica), sa excluda anii care contin date corespunzatoare unor „anomalii”, anume cei de sub „decretul-Ceausescu” si primii 10 ani de „dupa revolutie” (care au fost o normala reactie la abolirea „terorii”).
La fel, ar trebui adaptate si datele folosite in statisticile internationale.

ulivia 17-03-2010 - 11:52

Avorturile le loveau cel mai mult pe femeile transformate de criminalul ceausescu nicolae din taranci nestiutoare in muncitoare productive in stabilimentele numite fabrici si uzine.Imi amintesc de o taranca bine facuta, chiar frumusica ,care pentru bani era in stare sa-si vanda nu numai trupul(astfel procedau toate, asa au aparut si udristele-basesti,dar si toate stalinizate ,parlamentare de astazi profesioniste ale sexului oral) ci si sufletul, dialolului rosu.A ramas insarcinata cu „seful’tovaras de nadesje ceausist si cum era normal s-a dus la avort, dupa avort s-a intors la munca cu un certificat medical din care reesea ca nu mai este apta pentru sex un an de zile,dar nici pentru munca istovitoare pentru care fusese initial angajata.Din otelara a ajuns ..secreratara „sefului”.
In familiile romanesti din acea perioada, alcoolul combinat cu primitivismul puteau duce la sarcini nedorite,iar metodele empirice de avort erau nelimitate.S-ar putea scrie carti despre curajul unor medici care-si riscau libertatea pentru a le salva pe femei de la moarte.Era cunoscut in oras un procuror stalinist, ACUM PARLAMENTAR SI MEMBRU PDL, FOST PSD,care le interzicea medicilor sa intervina pana ce femeia nu spunea cine i-a provocat avortul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult