Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liberalii s-au intoxicat la petrecerea partidului

Liberalii s-au intoxicat la petrecerea partidului

scris de Ziua Veche
6 afisari

 

Zeci de membri ai PNL Vrancea, care participau la Conventia Judeteana a filialei, s-au intoxicat sambata cu mancare la petrecerea care s-a tinut la finalul reuniunii.


Aproximativ 300 de persoane au participat la petrecerea care a marcat incheierea congresului local al PNL Vrancea. Cheful a fost organizat la un restaurant din Focsani si a avut un final nefericit pentru unii dintre politicieni. In cursul noptii 30 de liberali au ajuns la spital, iar doi chiar au ramas internati. Altii, printre care si viceprimarul Focsaniului, au venit duminica dimineata sa ceara ajutorul medicilor, transmite Realitatea.net.

 

Directiile de Sanatate Publica si cea Sanitar Veterinara au deschis anchete la restaurantul care a gazduit petrecerea. Patronul localului sustine ca le-a pus liberalilor la dispozitie doar spatiul, alimentele fiind aduse de organizatorii petrecerii.

0 comentariu

Liviu 07-03-2010 - 22:45

De parca nu am sti cu totii ca asa a fost insa specia asta omeneasca s-a hotarat cu orice pret sa piara !? Fiecare pasare pe limba ei piere !!!

gemenaru 08-03-2010 - 06:48

Cine se solidarizeaza cu diavolul de mana lui va piere…..

gemenaru 08-03-2010 - 06:55

[quote name=”liviu1″]De parca nu am sti cu totii ca asa a fost insa specia asta omeneasca s-a hotarat cu orice pret sa piara !? Fiecare pasare pe limba ei piere !!![/quote]

=========================================
red ca ti-ar place un trai de „LUX”sub cizma si ocrotirea celui mai valoros om din lume(sfarsitul lumii)Ahmedinejeg un Islamist extremist si psihopat contemporan……..

io 08-03-2010 - 12:41

[quote name=”gemenaru”][quote name=”liviu1″]De parca nu am sti cu totii ca asa a fost insa specia asta omeneasca s-a hotarat cu orice pret sa piara !? Fiecare pasare pe limba ei piere !!![/quote]

=========================================
red ca ti-ar place un trai de „LUX”sub cizma si ocrotirea celui mai valoros om din lume(sfarsitul lumii)Ahmedinejeg un Islamist extremist si psihopat contemporan……..[/quote]

Liviu 08-03-2010 - 16:33

… mai bine psihopat decat sluga si spalat pe creier ! Matale ori Iesti dus ori Iesti evreu … Si ca orice evreu nu poti decat sa participi la distrugerea omenirii asteia ca sa vedeti daca sunteti alesi sau nu ! Ei bine iti dau o veste proasta: nu sunteti alesi de nimeni si de nimic !!! Va taiati singuri craca de sub picioare … Nenorocirea cea mai mare insa este ca ne trageti si pe noi dupa voi !!!

Liviu 08-03-2010 - 16:47

Huhule, nu simti ca daca nu esti cu cine trebuie atunci esti terminat ?! Ahmajinejad si poporul ala islamist, asa cum este el, nu vrea sa fie pe linie si se impotriveste noii ordini mondiale. Deja este dovedit si supradovedit ca razboiul din Irak s-a bazat pe informatii contrafacute. Marii politicieni ai lumii civilizate si-au pacalit populatiile sau s-au pacalit intre ei … Totul a ajuns o mare minciuna si o speculatie continua ! Cum de se intampla asa ?! Datorita razboiului psihologic pe care-l poarta „elitele” cu oamenii !!!

Revenind la asa-numitele „atentate” din „nain-ilevan” lucrurile au transpirat indeajuns de mult ca un om nedistrus la cap sa-si puna macar cateva intrebari … Insa razboiul psihologic a spalat atat de bine creierele mai multor generatii asa incat poti sa le dai si filmul real cu ce s-a intamplat de exemplu la Pentagon ca ei oricum nu cred ! Distrugerea este atat de mare si profunda ca finalul nu poate fi decat unul singur !!! Numai Dumnezeu ne mai poate ajuta … (Dar evreii il revendica !!!)

gemenaru 08-03-2010 - 20:52

Nu pot decat sa te calific un mare cretin…si ca roman nu ca evreu iti pot doar spune ca multi din lume nu sta nici la talpa unui ovreu…..ce au realizat ei in toate domenile noi romanii suntem departe.Deacea exista antisemitism,pentruca invidia a generat asta si icapabilitatea noastra sa ajungem la nivelul lor…..e clar ????

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult