Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liberalii vor sa guverneze, dar singuri

Liberalii vor sa guverneze, dar singuri

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Liberalii sunt dispusi sa-si asume guvernarea daca actualul Cabinet condus de premierul democrat liberal Emil Boc va fi demis prin motiune de cenzura, insa vor sa fie singuri la guvernare pentru a putea aplica propriul plan de iesire din criza economica, a declarat duminica, la Galati, liderul PNL, Crin Antonescu.


„Suntem dispusi sa asumam guvernarea Romaniei pe baza acestor masuri, dar suntem dispusi s-o asumam singuri”, a spus Crin Antonescu, dupa ce a facut o prezentare a masurilor pe care PNL le-a identificat pentru atenuarea efectelor crizei, transmite Agerpres. „Noi am spus intotdeauna ca devreme ce exista masuri ce se pot aplica, noi suntem dispusi sa le aplicam”, a aratat Antonescu, care a precizat ca liberalii nu iau nicidecum in calcul sa intre la guvernare alaturi de democrat liberali. „Daca vroiam, intram asta iarna in guvernul lui Traian Basescu”, a adaugat liderul PNL. Crin Antonescu a subliniat ca prin aplicarea masurilor liberale pensiile si salariile din sectorul bugetar nu vor fi reduse. „PNL are curajul sa-si asume guvernarea in conditii dificile”, a punctat Antonescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult