Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liderii PDL la sfat. Cum vor să-l ajute pe Crin Antonescu

Liderii PDL la sfat. Cum vor să-l ajute pe Crin Antonescu

scris de C.F.V.
3 afisari

Europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda a declarat, duminică, înainte de intrarea la reuniune, că subiectul central al şedinţei Colegiului Naţional Director al PDL va fi legat de anul 2012 şi despre cum anume îl vor ”ajuta pe Crin Antonescu să demisioneze de la şefia PNL”.

Cristian_Preda

Cristian Preda. Liderii PDL la sfat. Cum vor să-l ajute pe Crin Antonescu

‘Am văzut că a anunţat că demisionează de la şefia PNL dacă PSD-ul nu intră în Guvern. Acesta este punctul de vedere exprimat de şeful PNL şi-l vom ajuta să rezolve acest lucru’, a declarat cu ironie Cristian Preda.  Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu acordat Agerpres că, în cazul în care USL nu va câştiga alegerile parlamentare, va demisiona de la conducerea PNL. Preda a confirmat faptul că o altă temă de discuţie pe agenda CND va fi cea privind Mişcarea Populară, dar ‘concluziile vor fi prezentate la final’.
‘Vom discuta despre candidaturile la primării. Acolo unde nu sunt stabilite persoanele, în cursul lunii martie vor fi anunţaţi candidaţii. Eu voi sprijini PDL-ul şi în Bucureşti, şi în alte părţi, pentru că eu cred că avem cea mai bună echipă pentru a continua guvernarea după alegerile din toamnă. Cred că nu există în acest moment o alternativă, există doar pariuri şi aşa cum spuneam: preşedintele unui partid care demisionează dacă nu duce un alt partid la guvernare’, a mai declarat Preda, potrivit Agerpres.
Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti şi vicepreşedinte al partidului Elena Udrea a declarat presei că nu ştie să fie vizat cineva de schimbare, răspunzând unei întrebări privind posibilitatea de a se discuta în cadrul şedinţei despre schimbarea şefilor de agenţii guvernamentale propuşi spre numire în funcţii de democrat-liberali. Surse democrat-liberale au precizat pentru Agerpres că înainte de şedinţa Consiliului Naţional Director al PDL s-a desfăşurat o reuniune informală a membrilor Biroului Permanent Naţional al partidului. Reuniunea CND al PDL se desfăşoară, la această oră, cu uşile închise.

1 comentariu

digital 04-03-2012 - 21:58

ți-ar surâde,kk-t pedalac….și tu și vita aia de udrea veți sfârși,spânzurați în piața Unirii,că cealaltă e ocupată de protestatari….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult