Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liderii PDL neagă cearta cu premierul

Liderii PDL neagă cearta cu premierul

scris de A.B.
2 afisari

La scurt timp după ce premierul a părăsit, supărat, şedinţa coaliţiei, acuzând presiuni din partea puterii, liderii PDL s-au grăbit să nege neînţelegerile cu premierul.

liderii pdl Udrea: Nu au fost tensiuni la şedinţa coaliţiei, am plecat cu toţii când s-a terminat

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat luni că nu a fost nicio tensiune în şedinţa coaliţiei, ea susţinând că toţi participanţii au plecat atunci când aceasta s-a încheiat.

Întrebată dacă premierul Ungureanu a părăsit şedinţa coaliţiei înainte de terminarea acesteia, Elena Udrea a răspuns: „Nu, am plecat cu toţii când s-a terminat şedinţa, în jur de ora 11.00. Deci, nu există, cred că asta e pe surse de la PSD”.

Oltean: Nu au fost tensiuni între coaliţie şi premier, sunt falsuri obişnuite în presă

Ioan Oltean a declarat că nu a fost la şedinţa de dimineaţă a coaliţiei, dar a dat asigurări că nu a fost nicio tensiune între premier şi reprezentanţii puterii, arătând că informaţiile care circulă sunt falsuri obişnuite, de altfel, în mass-media româneşti.

„Întotdeauna membrii coaliţiei au lucrat într-o armonie perfectă cu premierul Ungureanu. De aceea, zvonurile care circulă astăzi sunt falsuri, obişnuite de altfel în mas-media românească. Eu asigur că nu există şi nu a fost nicio tensiune între premier, pe de o parte, şi membrii coaliţiei pe de altă parte”, a precizat, pentru Mediafax, Ioan Oltean, după şedinţa BPN a PDL.

Sulfina Barbu: Emil Boc ne-a prezentat ce s-a discutat în coaliţie, fără a vorbi despre divergenţe

Sulfina Barbu a declarat că în şedinţa conducerii democrat-liberale Emil Boc a prezentat subiectele care au fost discutate în coaliţie, dar fără a spune că ar fi vorba despre divergenţe.

„Eu nu am fost la şedinţa coaliţiei, cei care au fost pot să confirme sau pot să infirme şi domnul prim-ministru poate să confirme sau să infirme. Eu nu am fost informată că au fost discuţii contradictorii în şedinţa coaliţiei”, a precizat Sulfina Barbu după şedinţa BPN al PDL.

„Ne-am prezentat subiectele care au fost astăzi dezbătute în coaliţie, dar nu au fost prezentate ca fiind puncte de vedere divergente”, a adăugat Barbu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult