Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liderii PSD trebuie să decidă dacă vor cere anularea alegerilor în București

Liderii PSD trebuie să decidă dacă vor cere anularea alegerilor în București

scris de Misu Andrei
82 afisari

Liderii PSD au venit joi dimineață la sediul partidului din Kiseleff pentru a discuta despre scandalul alegerilor de la Sectorul 1. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va discuta cu avocații partidului înainte de a lua o decizie. Ciolacu anunță o plângere la Parchet, după ce PSD a publicat imagini cu presupuse fraude electorale. Joi noaptea, Ciolacu și Firea au cerut anularea și repetarea alegerilor în București.

„Sunt zeci de încălcări. Cum se poate într-o cameră să fie observatori doar de la un singur partid politic. Și ce au făcut acolo? Am înțeles că a fost o renumărare. Să ne arate. Categoric vom face plângere la Parchetul General”, a mai spus liderul PSD.

Candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunțat deja că va depune la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a scrutinului de duminică. Tudorache susține că trebuie repetate alegerile atât pentru primăria de sector, cât și pentru Primăria Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult