Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liderii USL reacţionează la discursul lui Băsescu

Liderii USL reacţionează la discursul lui Băsescu

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

Aşa cum era de aşteptat, reacţiile liderilor Opoziţiei la discursul preşedintelui Traian Băsescu nu au întârziat să apară. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că despre salarii trebuie să vorbească primul-ministru, nu preşedintele, părerea sa fiind împărtăşită şi de Crin Antonescu, preşedintele PNL.

usl

Liderii USL

Preşedintele PSD, Victor Ponta este de părere că despre o majorare a salariilor trebuie să vorbească premierul şi nu preşedintele ţării. „Pentru domnia sa contează deciziile politice de moment şi continuă ce s-a întâmplat cu Guvernul Boc. Despre salarii trebuie să vorbească primul-ministru, nu preşedintele ţării, care nu are niciun rol constituţional în acest sens. În rest, avem şi noi datele, nu ştiu dacă preşedintele le prezintă cum vrea. Se pare că lucrurile nu merg bine nici în România, nici la nivel european, vor fi încasări mici la buget”, a declarat, pentru Agerpres, Victor Ponta.

El a ţinut să precizeze că „Traian Băsescu nu se împiedică vreodată de legi sau de Constituţie” în acest sens.

La rândul său, liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că, potrivit Constituţiei, nu preşedintele măreşte, sau nu, salariile. “Refuz să comentez aceste vorbe care nu au acoperire constituţională”, a spus Antonescu.

Nici Daniel Constantin, preşedintele Partidului Conservator, nu s-a lăsat mai prejos. El a apreciat că discursul preşedintelui din Parlament este un fel de decernare a premiilor Oscar.

Traian Băsescu a declarat miercuri, în Parlament, că ar trebui găsite soluţii pentru ca, în jurul datei de 1 iunie, să fie reîntregite salariile bugetarilor.

9 comentarii

vic 07-03-2012 - 17:02

lideri’ usl.+otv.dd=partida ciorilor

urbos 07-03-2012 - 17:06

Ce muye o sa iei, troglodit basist. O sa ne cacam pe cadavrele voastre. Hoitu kiorului o sa stea spanzurat la Universitate. Hai mars.

Ciu Huhu 07-03-2012 - 17:32

Si tu si tiganu’ DD sinteti slugi ale dictatorului Basescu!!!

urbos 07-03-2012 - 17:47

Si tu si tiganu’ de CRIN sinteti slugi ale dictatorului Basescu!!!

Ciu Huhu 07-03-2012 - 18:25

Tu esti un rahat de basist sluga a dictatorului Basescu care furi nick-urile forumistilor, de fapt e o tactica cretina a basistilor si pe alte forumuri, disperarea va impinge la lucruri, fapte necugetate, cretinilor basisti!

myky 07-03-2012 - 19:28

Datorita cresterii economice pe care o inregistreaza Romania statistic vorbind in ultima perioada de timp presedintele Romaniei a considerat ca poate fi benefica revenirea la salariile de dinainte de a fi ajustate.Asta nu inseamna ca presedintele a ordonat guvernului o asemenea masura ci pur si simplu a fost o opinie personala.Cei din opozitie au comentat acest lucru ca fiind o speculatie a presedintelui de a obtine voturi pentru actualul act guvernamental dar nu trebuie sa uitam faptul ca presedintele este ne afiliat politic si prin sugestiile spuse doreste numai binele tarii si al poporului in general.E normal ca opozitia sa considere acest lucru ca fiind un prilej de a creste partidul aflat la guvernare in fata alegatorilor.Opozitia doreste suprimarea actualei coalitii de guvernamant si incearca sa-si faca jocurile

digital 07-03-2012 - 19:51

tu ce plm mai vrei?mă idiotule!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 07-03-2012 - 20:12

Domnule myky „cresterea economica” este doar in mintea unor pdl-isti care folosesc etnobotanice. Readucerea salriilor la nivelul de la care au fost taiate, se doreste a se face pe seama stirpirii fraudei fiscale prin care Basescu dictatorul si primul lui ministru, Ungureanu, spera sa aduca la buget peste 2 miliarde de euro. Dar, controlind numai tracurile care aduc flori din Olanda, acest proiect se va duce acolo unde se duce Basescu singur sa traga apa. Fara un control la singe in portul Constanta si punerea in puscarie a toata mafia de acolo in cap cu fratele lui, Mircea, stirpirea fraudei fiscale e doar o vorbarie goala.

Ciu Huhu 07-03-2012 - 23:25

DD e tigan, PP-DD e tiganie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult