Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liderul PNL exclude susţinerea unui guvern PSD

Liderul PNL exclude susţinerea unui guvern PSD

scris de Ziua Veche
133 Afisari

Crin Antonescu a declarat, duminică, că nu doreşte schimbarea regimului lui Traian Băsescu şi Emil Boc pentru a se întoarce la Adrian Năstase din 2004, spunând că nu ar susţine un guvern PSD, indiferent dacă din acesta ar face parte sau nu Năstase.„Nu aş susţine un guvern al PSD indiferent de componenţa lui. Aş face cu PSD, pentru o perioadă şi ca să scăpăm de guvernul Boc, un guvern, dar ca să susţin un Guvern al PSD – nu, cu sau fără Adrian Năstase”, a spus Antonescu la Pro TV.

 

Întrebat dacă este deranjat de prezenţa lui Năstase într-un eventual Guvern şi dacă are ceva să-i reproşeze fostului premier social-democrat, Antonescu a spus: „Eu nu am o problemă punctulă şi chiar nimic de împărţit cu Adrian Năstase. Este unul din politicienii importanţi ai României în aceşti 20 de ani, are lucruri bune, are şi lucruri rele, că-s mulţi care au numai lucruri rele”.

„I-am spus lui Ponta la trecuta moţiune de cenzură, că nu doresc să schimb puterea sau regimul lui Traian Băsescu şi Emil Boc ca să mă întorc la Adrian Năstase din 2004. Că Adrian Năstase, ca oricare dintre noi, are şansa de a evolua, schimba, sau trage învăţăminte din ce i s-a întmplat, nu am de ce să pun la îndoială, hotărăşte electoratul”, a spus Antonescu.

2 comentarii

Suca 18-03-2010 - 15:32

Ca-n USA, fiecare presedinte isi planteaza clientela LUI in Curtea Suprema.

Altfel cum ar fi trecut atatea legi stupide pe baza de „balantza stramba si proasta legata la ochi”, daca nu avea _de exemplu_ juniorul Bush majoritatea LUI acolo? Sau inaintea lui, alde Bill Clinton?

Daca da in primire vreunul, ia ghici ce ORIENTARE POLITICA va avea „neutralul” inlocuitor, cat timp ESTE OBAMA presedinte?

Asa fac toti, se targuiesc si pe asemenea teme, nimic noi. Ca la fotbal, fiecare club cu arbitri LUI, tzesalati si hraniti cu grija :-)))

TANIA 20-02-2011 - 13:36

Bratarile DACICE este un blestem vechi dar sigur pentru D-nul Adrian Nastase in care populatia respecta acest legamint fara de voia s-a, in cit si D-nul Crin Antonescu se vede abtinerea., iar daca ii comparam D-nul Adrian Nastase are o pregatire net superioara fata de D-nul Crin antonescu sau Victor Ponta

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS