Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Lista candidaților PNL la europarlamentare

Lista candidaților PNL la europarlamentare

scris de A.H.
5 afisari

Norica Nicolai, Adina Vălean, Eduard Hellvig, Renate Weber, Ramona Mănescu, Claudia Benchescu, Mihai Țurcanu și Cristian Bușoi ar fi candidații PNL la alegerile europarlamentare, potrivit unor surse liberale.

pnl

Cine sut candidatii PNL la europarlamentare

Candidaturile celor opt liberali vor fi pe regiuni. Liberalii iau în calcul, potrivit președintelui PNL, Crin Antonescu, și o candidatură a lui Mircea Diaconu la europarlamentare.

Lista candidaților PNL la alegerile pentru PE va fi votată marți de Biroul Politic Național al PNL, care a fost convocat începând cu ora 16,00, la Palatul Parlamentului.

3 comentarii

Ana Maria 11-03-2014 - 11:05

Pentru candidarea la europarlamentare, pe lista PNL putem spune ca sunt oameni care au dovedit ca au facut cinste Romaniei, tocmai de aceea prin coordonarea domnului Crin Antonescu,PNL are toate sansele sa acumuleze un numar devoturi deosebit de mare la alegerile europarlamentare care va avea loc in 25 mai 2014.

pathfinder 11-03-2014 - 11:40

Ma lasi?!?

Antenizatii nu vor vota PNL pentru ca arata cu degetul spre Antonescu.
Electoratul de dreapta nici atat din acelasi motiv.
Unii considera ca Antonescu a tradat USL-ul ceilalti ca a tradat bunul simt.

Pungescu Gazian 11-03-2014 - 11:55

Daca in PNL lucrurile merg tot asa catastrofal, nu m-ar mira sa-l aud pe Antibasistul „hai PDL”, mai ales dupa plecarea lui Base de la Cotroceni.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult