Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Lista candidaţilor care vor pierde alegerile!

Lista candidaţilor care vor pierde alegerile!

scris de Doru Dragomir
3 afisari

Alegerile de luna viitoare nu aduc confruntari prea multe, de parca fiecare partid ar fi incercat sa-si plaseze candidatii cu sanse mari in cele mai sigure colegii. De departe, cea mai asteptata confruntare este intre Dan Diaconescu, liderul PP-DD, si Victor Ponta, actualul premier si co-lider USL.

Ei candideaza pentru un post de deputat in acelasi colegiu (6) din judetul Gorj. Econtext a analizat toata lista candidatilor si va prezinta cele mai interesante dueluri si posiblii castigatori ai acestor dueluri. In total, am identificat 18 dueluri, cu cate doi finalisti, iar perdantii au fost nominalizati pe baza sondajelor din publicatiile locale, din orasele unde acestia candideaza.

Multi sunt actuali parlamentari, iar unii au deja mai multe mandate la activ. Unii candidati sunt extrem de faimosi in orasul in care candideaza, pe cand altii, in plus, sunt cunoscuti la nivel national. Dar acest fapt nu aduce nici un avantaj prea mare pentru vreuna din parti. Un alt duel interesant este intre Moncia Iacob-Ridzi, acum candidat din partea PP-DD, si Ioan Rus, USL, ambii candideaza pentru un mandat de deputat in colegiul cinci din Hunedoara.

Iar cele mai mari sanse de castig le are Ioan Rus. Ceea ce inseamna ca Monica Iacob-Ridzi nu mai ajunge in Parlament. O alta disputa apriga are loc in Brasov, in colegiul 8 pentru Camera Deputatilor. Se intrec fostul premier Petre Roman (USL) si fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu (ARD). Castig: Petre Roman.

De altfel, USL iese castigator in cele mai multe din aceste dispute! Dar iata cele mai DURE CONFRUNTARI de la alegerile parlamentare si potentialii castigatori:


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult