Lista lui Cioloş

scris de R. C.P.
9 afisari

Prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloș, va prezenta propunerile pentru membrii Guvernului, duminică, la ora 14,00, la Camera Deputaților, într-o conferință de presă, informează Biroul de presă al Guvernului.

dacian ciolos„Zilele acestea am avut discuții consultative cu partidele politice. Lucrez la o echipă solidă, iar procesul de selecție a miniștrilor este în plină desfășurare. La sfârșitul acestei săptămâni intenționez să prezint lista miniștrilor, în vederea audierilor în comisiile parlamentare”, scria Cioloș pe 12 noiembrie într-o postare pe pagina sa de Facebook.
„Domnul Cioloș are o întâlnire cu toate partidele parlamentare pentru a-și prezenta echipa, am înțeles că în ziua de mâine. Și PNL are o întâlnire mâine cu domnul Cioloș”, a afirmat Atanasiu, sâmbătă, într-o conferință de presă.
Anunţul va fi făcut într-o conferinţă de presă care se va desfăşura la Palatul Parlamentului , în incinta Camerei Deputaţilor.

Actuala situaţie politică din România implicit formarea şi programul noului guvern a fost unul dintre subiectele discuţiilor pe care premierul desemnat le-a avut sâmbătă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker şi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, în timpul unei escale pe care înalţii oficiali europeni au făcut-o la Bucureşti

„A fost, în primul rând, o întâlnire amicală, pentru că au fost cei doi preşedinţi pe care îi cunosc de mai de mult, dar am profitat şi am discutat şi despre situaţia politică din România, despre constituirea noului guvern şi mai ales despre programul de guvernare, în contextul în care, în perioada următoare, o să avem unele negocieri cu Comisia Europeană şi legate de buget, şi am avut deja o primă discuţie cu preşedintele Juncker pe acest subiect”, a spus pentru Mediafax, premierul desemnat Dacian Cioloş fost comisar european al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Duminică, Partidul Social Democrat va face bilanțul guvernării Ponta, care va fi prezentat după ședința Comitetului Executiv Național al formațiunii.

CExN al PSD se va reuni duminică, de la ora 13,00, la Camera Deputaților.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult