Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Lista PNL București pentru Parlament

Lista PNL București pentru Parlament

scris de A.B.
23 afisari

Vă prezentam lista PNL București pentru Parlamentul României:

pnl bucurestiSenat:

1.Leon Danaila – Medic. 83 ani. Nu a mai fost în Parlament. Specialist neuochirurg la Spitalul Gheorghe Marinescu. Membru titular al Academiei Române, 18 brevete de inventator și 10 de inovator. Autor a 54 cărți și atlase de specialitate. A făcut operații neurochirurgicale din cele mai complexe și a scazut mortalitatea operatorie de la 50% la 4% comparabilă cu cele mai bune clinicile de neurochirurgie din lume.

2.Florin Citu, analist economic (apropiat de familia Goghiu) – Economist. 44 ani. Nu a mai fost în Parlament. Experienţă profesională Young & Rubciom SUA, Banca Naţională a Noii Zeelande, EIB Suedia, ING România.  A studiat macroeconomie aplicata la Grinnell College si Iowa State University, la Grinnell College a obţinut bursă pentru singurul student din estul Europei şi a finalizat programul în 2 ani faţă de 3 ani durata. În 2003 prezintă la BNR regimul de politica monetara folosit de Royal Bank of New Zealand  model implementat ulterior de BNR.

3.Hildegard Brandl – Arhitect. 43 ani. Nu a mai fost în Parlament. Absolvent Institutul de Arhitectura si Urbanism «Ion Mincu», Bucuresti şi «Technische Universitaet Dortmund», Germania. Membru Romanian Business Leaders – membru în echipa deproiect „Re-patriot” a RBL. Consilier al Ministrului de Economie, MECMA cu specializare Mediul de Afaceri: project manager MECMA Comisiilor mixte Berlin & Munchen. înfiintarea proiectului pentru management profesional in companiile de stat.

Camera Deputaților:

1.Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL București

2.Eugen Nicolaescu, șeful Grupului PNL de la Camera Deputaților

3.Ovidiu Raețchi, prim-vicepreședinte PNL București

4.Cristina Trăilă, președinte interimar OF al PNL

5.Florin Alexe, președinte PNL Sector 3

6. Sulfina Barbu (loc semi-eligibil, va intra doar în cazul unui rezultat de peste 20% în Capitală)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult