Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Listele candidaţilor la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016, judeţ cu judeţ

Listele candidaţilor la ALEGERILE PARLAMENTARE 2016, judeţ cu judeţ

scris de Ziua Veche
250 afisari

Cu mai puţin de două luni înaintea alegerilor parlamentare, partidele politice aflate în prag de campanie electorală şi-au definitivat listele pentru scrutinul din 11 decembrie. Pentru toate formaţiunile miza este extrem de mare, întrucât constituirea unei majorităţi va stabili cine formează viitorul Guvern, iar promisiunile electorale au început deja să curgă.

liste candidati alegeri parlamentare 2016Partidele se laudă cu oamenii noi de pe liste, dar liderii uită, totuşi, să vorbească despre candidaţii cu probleme penale care au prins locuri eligibile, mulţi dintre ei fiind chiar cap de listă. De la preşedinţii de partid urmăriţi penal sau condamnaţi, Liviu Dragnea (PSD), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) şi Traian Băsescu (PMP), la figuri cu dosare grele, ca edilul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu (prima pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor), Victor Ponta (cap de listă în PSD Gorj la Cameră) sau Tudor Pendiuc (fostul primar al Piteştiului care a ajuns pe listele ALDE la Argeş), politicienii nu sunt incomodaţi de „detaliile” penale şi nu se feresc să ceară, din nou, voturile alegătorilor. Între timp, criteriile de integritate au rămas mai degrabă cu rol consultativ şi se aplică „pe alese”.
Bătălia parlamentară a numelor cu notorietate se dă în Bucureşti, unde partidele au ales să trimită în lupta electorală fie lideri ai formaţiunii, fie policitieni cu experienţă şi cu multe mandate la activ. PSD deschide lista pentru Camera Deputaţilor cu o surpriză venită din tabăra tineretului social-democrat, liderul TSD, Gabriel Petrea. Acesta este urmat de nume cunoscute din partid, precum Georgian Pop, parlamentar şi în actuala legislatură, dar şi de figuri noi, ca Diana Tuşa, politician care în vară a fost la un pas să fie nominalizată drept candidat al PNL la Primăria Sectorului 1. Petrea intră în competiţie direct cu actualul purtător de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, prima în opţiunile liberalilor pentru Cameră. Aceasta este urmată de politicieni cu notorietate, precum Eugen Nicolăescu, Ovidiu Raeţchi sau Sulfina Barbu.
Şi PMP vine tare din urmă în lupta pentru Bucureşti, acolo unde pentru Camera Deputaţilor candidează cap de listă cei doi preşedinţi executivi ai partidului, Valeriu Steriu şi Eugen Tomac. Tot lideri de partid trimite în cursa pentru Cameră şi ALDE, care deschide lista prin copreşedintele Daniel Constantin, urmat de Damian Florea, fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu, preşedinte al Consiliului Naţional al Rectorilor şi rector al USAMV Bucureşti. Pe lista pe Bucureşti de la Cameră se află şi prof. univ. dr. Anton Anton.
Miza de la Bucureşti este extrem de mare, motiv pentru care din partea USR, lista va fi deschisă de liderul formaţiunii, Nicuşor Dan, urmat de fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.
Pentru un mandat de deputat în Bucureşti s-a înscris şi Elena Udrea, în calitate de independent, ea reuşind să adune 19.000 de semnături, afirmând că bucureştenii sunt cei care trebuie să decidă dacă merită să-şi contine mandatul şi nu „sistemul” care o încearcă să o împiedice să candideze. Udrea a precizat că nu candidează pe listele PMP pentru că nu vrea să dea naştere la interpretări şi că nu este contracandidata lui Băsescu, ci sunt „aliaţi”.
În ceea ce priveşte lista pentru Senat în Bucureşti, partidele au ales strategii diferite: în vreme ce social-democraţii au ales să meargă cu figuri foarte cunoscute, cei de la PNL au decis să vină cu unele surprize şi să trimită în cursa electorală oameni noi. 
PSD deschide lista cu Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educaţiei, urmărită penal, de altfel, în dosarul licenţelor Microsoft. Aceasta este urmată îndeaproape de Şerban Nicolae şi Robert Cazanciuc. Tot în Capitală va candida şi senatorul Mihnea Costoiu, dar şi fostul ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc, şi fostul ministru al Culturii în guvernul condus de Victor Ponta, Ionuţ Vulpescu. Cea mai mare surpriză în Bucureşti a venit, însă, din partea liberalilor, care la Senat deschid lista cu neurochirurgul Leon Dănăilă. Acesta este urmat de economistrul Florin Câţu şi de arhitecta Hildegard Helene Brandl.
Tot la Senat vine tare din urmă şi PMP, acolo unde fostul preşedinte Traian Băsescu este primul pe listă. Liderul formaţiunii şi-a anunţat decizia la depunerea listelor, afirmând că că nu îi este ruşine să candideze în Bucureşti, după ce a câştigat două mandate de primar general şi două de preşedinte şi că va duce în Senat toată experienţa acumulată. Băsescu s-a arătat încrezător într-un rezultat favorabil în Capitală, pentru că „a rămas ceva în urma lui de pe vremea în care a fost primar general”.
În bătălia pentru un mandat de parlamentar în Bucureşti intră şi Călin Popescu Tăriceanu, cap de listă la ALDEpentru Senat, urmat, de pe locul doi de senatorul Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primăria Capitalei la alegerile locale. Şi USR vine cu o propunere cu notorietate pentru Senat, şi deschide lista prin fostul ministru al Culturii în Guvernul Cioloş, Vlad Alexandrescu.
Candidaţii cu probleme în justiţie şi-au făcut din nou loc pe liste
Liviu Dragnea rămâne pe poziţii la Teleorman şi, în ciuda condamnării sale cu suspendare şideschide lista la Camera Deputaţilor. Contracandidatul său direct este Mara Daniela Calista, fost consilier al premierului Dacian Cioloş. În fapt, criteriile de integritate au creat mari dispute în PSD înaintea depunerii listelor. La capitolul integritate, conform celor anunţate de Dragnea, doar doi dintre social-democraţii cu probleme, în acest sens, au fost eliminaţi de pe listele de candidaţi, fiind vorba de Ioan Cindrea, preşedintele demisionar al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, şi de Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj.
În locul său, însă, a fost pus pe lista de candidaţi un social-democrat care are, la rândul său, probleme în justiţie, fiind vorba de Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, urmărit penal pentru fapte asimilate celor de corupţie. Totodată, fostul premier, Victor Ponta, a fost validat de CEx pentru a candida pentru un nou post de deputat la Gorj, deşi este urmărit penal şi pus sub control judiciar într-un dosar penal. Potrivit Codului de etică al PSD, membrii care au probleme cu legea nu pot candida.
Un alt social-democrat condamnat definitiv care ar putea ajunge în Parlament este senatorul Sorin Lazăr, aflat pe lista PSD Buzău la Cameră. El are două condamnări definitive, una pentru abuz în serviciu, cealaltă pentru conflict de interese. Şi listele de candidaţi ai PSD din Prahova includ două persoane trimise în judecată pentru fapte de corupţie. Primul este senatorul Radu Oprea (trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani) , care candidează pentru un nou mandat de parlamentar, iar a doua este fiica fostului baron prahovean, Mircea Cosma, acuzată de complicitate la abuz în serviciu în privinţa vânzării ilegale ale unor terenuri.
Deputaţii PSD Lucian Şova şi Iulian Iancu, ambii plasaţi pe locuri eligibile la alegerile din 11 decembrie, sunt cercetaţi penal în dosarul fostului judecător de la Curtea Constituţională, Toni Greblă, iar lista de candidaţi PSD din Bacău este deschisă de Gabriel Vlase, deputat din 2004, care este cercetat de DNA pentru trafic de influenţă. Radu Babuş, deputat de Constanţa şi al patrulea pe lista de candidaţi din acelaşi judeţ pentru un nou mandat, este cercetat alături de Radu Mazăre în dosarul privind vânzarea unor suprafeţe de teren din judeţul Constanţa. Un alt candidat cu probleme penale este şi Cătălin Nechifor, ocupantul locului trei pe lista de candidaţi ai PSD din Suceava la Camera Deputaţilor. El este suspectat de abuz în serviciu şi luare de mită, iar pe listele PSD Olt pe locuri eligibile, apar trei fraţii Paul şi Alexandru Stănescu, candidaţi pentru un post de senator, respectiv deputat, dar şi despre Dan Ciocan, care vizează şi el reînnoirea mandatului de deputat. Firmele controlate de cei trei au fost percheziţionate de DNA, dar încă nu a fost pus sub urmărire penală niciunul dintre ei.
Alţi aspiranţi la fotoliul de parlamentar din partea PSD pe care problemele penale nu i-au împiedicat să ajungă pe liste sunt şi Lia Olguţa Vasilescu, trimisă în judecată pentru luare de mită, care deschide lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor. În acelaşi dosar cu Lia Olguţa Vasilescu a fost trimis în judecată şi Radu Preda, cel care ocupă locul doi pe lista de candidaţi PSD din Dolj la Senat, cu şanse maxime de a fi ales. Preda, administratorul public al Craiovei, a fost deferit justiţiei pentru două infracţiuni de complicitate la luare de mită şi instigare la spălare de bani. Mircea Drăghici, trimis şi el în judecată într-un caz de corupţie şi ajuns pe lista PSD Argeş la Cameră, pe locul al doilea. La Giurgiu, la Senat, deschide lista un alt candidat PSD cu probleme cu legea, acuzat de trafic de influenţă, Niculae Bădălău, în vreme ce în Constanţa cap de listă la Camera Deputaţilor este Iulian Iancu, şi el cercetat penal.
Tot în categoria celor care vor să fie parlamentari dincolo de mult invocatele criterii de integritate intră şi Titus Corlăţean, fostul ministru de Externe a cărui urmărire penală a fost blocată de senatori şi care acum este pe lista PSD la Dâmboviţa. Problemele cu legea nu l-au împiedicat nici pe preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, să prindă un loc de candidat la Senat, chiar dacă este cercetat pentru trafic de influenţă şi urmărit penal pentru abuz în serviciu.
Nici PNL nu i-a scos complet de pe listă pe candidaţii „penali”. Dumitru Verginel Gireadă, unul dintre candidaţii liberali la Botoşani pentru Camera Deputaţilor, are la activ o condamnare la 3 ani de închisoare cu suspendare pentrru abuz în serviciu.
Candidatul PNL la Senat care ocupă locul doi pe lista PNL Prahova, actualul deputat Virgil Guran, a fost condamnat de Judecaătoria Turda, în anul 2005, la o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, patru ani de închisoare pentru fals intelectual şi trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Guran a contestat senţinta cu apel, iar procesul a fost tergiversat doi ani, până când Tribunalul Cluj, a constatat că faptele pentru care a fost condamnat s-au prescris, încetându-se astfel procesul penal.
ALDE defilează la parlamentare cu o pleiadă de politicieni cu probleme cu legea, primul dintre ei fiind chiar copreşedintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu, cap de listă la Senat în Bucureşti. Tot un post de senator, dar în Argeş, vrea şi fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi luare de mită, care a ajuns pe lista ALDE după ce social-democraţii l-au scos din joc chiar din cauza problemelor penale.
La Sibiu, formaţiunea îl trimite în cursă pe Ion Ariton. Trimis în judeacată în Dosarul Gala Bute, Ariton vrea acum să ocupe un scaun de senator. Cu o figură cunoscută pe scena politică merge ALDE şi la Iaşi, acolo unde Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, candidează la Camera Deputaţilor, chiar dacă procurorii DIICOT au cerut urmărirea sa penală, solicitare respinsă senatori.
Pentru trafic de influenţă este urmărit penal şi Ovidiu Silaghi, candidat pentru Camera Deputaţilor la Satu Mare, iar la Suceava, Ilie Niţă vrea un loc de senator, chiar dacă a fost urmărit penal pentru înşelăciune. La Gorj, cap de listă la Cameră este tot un politician cunoscut pentru problemele penale, Dian Popescu, condamnat chiar la închisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz în serviciu. Gigi Chiru, primul pe lista de la Senat în Constanţa (condamnat la închisoare cu suspendare), Steluţa Cătănciu, pe listă la Cluj pentru Cameră (declarată incompatibilă şi în conflict de interese), dar şi Eugen Dubarcă, aspirant la un loc de deputat în Galaţi (cercetat pentru instigare la abuz în serviciu) sunt alţi politicieni ALDE care candidează la parlamentare, deşi au probleme de integritate.
Şi PMP, partidul lui Traian Băsescu, se laudă cu oameni noi, care n-au mai făcut politică, cu toate că pe liste au rămas şi politicieni cu state vechi, intraţi în vizorul procurorilor. Primul pe listă este chiar fostul preşedinte al României, urmărit penal pentru spălare de bani în dosarul terenului din Aleea Privighetorilor, care deschide lista la Senat în Bucureşti. La Bacău, pentru un post de deputat candidează Valerian Vreme, urmărit penal în Dosarul Microsoft II, iar la Alba Iulia cere votul pentru un post de senator Haralambie Vochiţiu, urmărit penal pentru fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Dosar penal pentru vătămare corporală are şi Mircea Manolache, fapt care nu l-a împiedicat să fie primul pentru un post de senator în Iaşi, la fel cum nici Aurel Olărean, candidat la Suceava, nu s-a lăsat încurcat de arestul preventiv din 2014, sub acuzaţia de abuz în serviciu şi şantaj.
La Giurgiu, PMP trimite în cursa pentru Camera Deputaţilor un alt candidat cu probleme cu legea. Cap de listă este Dan Andronic, trimis în judecată în dosarul „Ferma Băneasa”, alături de Remus Truică, prinţul Paul, dar şi de milionarii israelieni Tal Silberstein, Benny Steinmetz şi Moshe Agavi. Acesta este acuzat de acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă. Şi la Timiş PMP trimite în cursă un politician cu probleme cu legea, pe Titu Bojin, trimis în judecată pentru coflict de interese şi abuz în serviciu.
Surprizele de pe liste şi politicienii care joacă „în deplasare”
Printre candidaţii cu notorietate, parlamentari de Bucureşti care au ajuns să candideze în circumscripţii mai lejere se află Anca Boagiu care, din deputat de Bucureşti, a fost inclusă pe lista PNL la Maramureş. Aceata nu a prins, totuşi, primul loc, acesta fiindu-i acordat Vioricăi Cherecheş, mama primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, ales din închisoare. Boagiu vine pe locul al doilea în lista PNL pentru un loc de deputat.
La PSD suprize vin şi de la Tulcea acolo unde pe listele partidului a fost pus Eugen Teodorovici (care în actuala legislatură a fost senator de Buzău). Explicaţia lui Liviu Dragnea a fost aceea că „probabil, s-a uitat în toată dinamica comunicaţională, acolo există sume din bugetul UE alocat pentru Deltă şi cea mai mare parte (…) de aproape un miliard de euro pentru sistemul ITI. E important pentru autorităţile de acolo şi pentru cetăţeni ca să fie un Parlament cu experienţă atât în fonduri europene, cât şi în bugetul de stat care să îi ajute pentru că implementarea acelui program e vitală”.
Nici fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, nu a mai fost în cărţi pentru un loc de parlamentar în Bucureşti, acesta fiind pus pe listă la Iaşi. „În programul nostru economic, sănătatea are prioritatea zero. Iaşiul este şi un centru universitar important, dar şi unul din locurile unde vom dori să realizăm unul din cele opt spitale regionale mari din România. Nicolae Bănicioiu este un om cu experienţă, care a lucrat şi lucrează la proiectul de guvernare”, a afirmat Dragnea.
Şi în PNL stabilirea candidaturilor s-a lăsat „cu cântec”, mai ales după unele decizii surprinzătoare luate la vârf. Cea mai contestată candidatură a fost cea a tinerei de 24 ani care va deschide lista Camerei Deputaţilor la Braşov, Mara Mareş, cea care i-a luat locul fostului ministru al Finanţelor din „vechea gardă”, Gheorghe Ialomiţianu.
Singurul lider PMP trimis să candideze în afara Bucureştiului este preşedintele executiv al partidului, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, cel care deschide lista de la Senat în Argeş, în concurenţă directă cu politicienii partidelor consacrate, PSD ŞI PNL, dar şi cu primul în opţiunile ALDE, fostul primar Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, eliminat de pe listele PSD întrucât a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie.
Un alt lider de partid care candidează în provincie este preşedintele PNL, Alina Gorghiu, prima pe lista de la Senat în Timiş, în locul lui Vasile Blaga. În actuala legislatură, şefa PNL obţinuse un mandat de deputat de Bucureşti. Gorghiu intră acum în concurenţă directă cu Eugen Dogariu, cel care deschide la Senat lista PSD Timiş, fost prefect şi fost subprefect de Timiş, care şi-a dat demisia, în luna septembrie, din funcţia de subprefect pentru a putea candida la alegerile parlamentare.
Listele candidaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie 
BUCUREŞTI
Lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor
1. Gabriel Petrea (liderul TSD)
2. Carmen Moldovan
3. Georgian Pop
4. Oana Florea
5. Varză Mihăiţă
6. Diana Tuşa
7. Chiriţă Dumitru
8. Beatrice Tudor
9. Pleşoianu Liviu
10. Furtună Mirela
11. Manole Florin
12. Aida Crăceru
13. Necula Ciprian
14. Gabriela Podaşcă
15. Geantă Daniel
16. Botoianu Daniel
17. Bărbuceanu Bogdan
Lista PSD Bucureşti pentru Senat
1. Ecaterina Andronescu
2. Şerban Nicolae
3. Robert Cazanciuc
4. Mihnea Costoiu
5. Ionuţ Vulpescu
6. Graţiela Drăgichi
7. Vasile Gherasim
Lista PNL Bucureşti pentru Camera Deputaţilor
1. Adriana Săftoiu (politician)
2. Eugen Nicolăescu (doctor în Ştiinţe Economice)
3. Ovidiu Raeţchi (politolog, scriitor)
4. Cristina Trăilă (avocat)
5. Florin-Alexandru Alexe (economist)
6. Sulfina Barbu (inginer geolog)
7. Marius Vintilă (economist)
Lista PNL Bucureşti pentru Senat
1. Leon Dănăilă Medic (academician)
2. Florin Câtu (economist)
3. Hildegard Helene Brandl (arhitect)
Lista PMP Bucureşti pentru Camera Deputaţilor
1. Valeriu Steriu
2. Eugen Tomac
3. Vasile Ştefănescu
4. Ştefan-Viorel Florescu
5. Costin Sebastian Moise
6. Răzvan Rotaru
Lista PMP Bucureşti pentru Senat
1. Traian Băsescu
2. Radu-Mihai Cristescu
3. Gheorghiţă-Liviu Goncea
4. Ştefan-Ion Vlaston
5. Ioan Gherghină
6. Constantin Strugaru
7. Ion-Cristinel Marian
Lista USR Bucureşti pentru Camera Deputaţilor
1. Nicuşor Dan
2. Cristian Ghinea
3. Cristian Seidler
4. Oana Bîzgan-Gayral
5. Matei Dobrovie
6. Claudiu Năsui
7. Cristina Prună
Lista USR Bucureşti pentru Senat 
1. Vlad Alexandrescu
2. Cristian Ghica
3. Florina Presadă
4. Silvia Dinică
5. Catrinel Trofin
6. Irina Wagner
7. Andreea Vasilescu
ALBA 
Lista PSD Alba pentru Camera Deputaţilor
1.Ioan Dîrzu
2.Cornel Suciu
3. Gheorghe Damian
4.Marcela Dărămuş
5.Horaţiu Clepan
6. Gabriel-Dan Bărbuleţ
7. Aurel Costică Ispas
Lista PSD Alba pentru Senat
1.Valer Daniel Breaz
2. Ioan Călin Andreş
3.Cornel Murg
4.Elena Aron
Lista PNL Alba pentru Camera Deputaţilor
1. Florin Claudiu Roman (economist, 42 de ani)
2. Corneliu Olar (jurist, 57 de ani)
3. Claudiu Vasile Răcuci (inginer, 45 de ani)
Lista PNL Alba pentru Senat
1. Alexandru Pereş (inginer agronom, 64 de ani)
Lista ALDE Alba pentru Camera Deputaţilor
1. Josan Mihai-Horatiu
2. Bora Gheorghe
3. Herlea Dacian
4. Spatariu Nadia-Maria
5. Arion Cosmin
6. Demenic Daniel
7. Popescu Marius-Ciprian
Lista ALDE Alba pentru Senat
1. Rusu Daniel-Gheorghe
2. Oprea Maria-Elena
3. Forda Onoriu-Pompiliu
4. Mărginean Daniel
Lista PMP Alba pentru Camera Deputaţilor
1. Clement Negruţ
2. Fănel-Bucurel Boncea
3. Gheorghe-Iustin Petrean
4. Angela Moldovan
5. Paul-Lucian Hariton
6. Lucian-Simion Panţa
7. Dorel-Valer Corcheş
Lista PMP Alba pentru Senat
1. Traian Nicolae Ursaleş
2. Vasile Sorin
3. Barstan Filofteia
4. Florea Emil
Camera Deputaţilor
Lista USR Alba pentru Camera Deputaţilor
1.Christian Schuster
2. Beniamin Todosiu
3. Constantin Grosu
4. Ioana Raveca Gordeş
5. Ioan Emil Cetean
6. Gheorghe Bogdan
Lista USR Alba pentru Senat
1.Eugen Ioan Cornea
2. Ioana Mihaela Todoca
ARAD
Lista PSD Arad pentru Camera Deputaţilor
1. Dorel Căprar
2. Florin Tripa
3. Adrian Todor
4. Cristian Videscu
5. Florina Vasilescu
6. Marius Sulincean
7. Dan Pocrişer
8. Cecilia Irimie
9. Alexandru Tăşedan.
Lista PSD Arad pentru Senat
1. Mihai Fifor
2. Gheorghe Furău
3. Ioan Vodicean
4. Daciana Gianina Ignuţa
5. Ioan Herbei.
Lista PNL Arad pentru Camera Deputaţilor:
1. Glad-Aurel Varga
2. Eusebiu-Manea Pistru-Popa
3. Boghicevici Claudia Boghicevici
4. Ovidiu-Sergiu Bîlcea
Lista PNL Arad pentru Senat
1. Cristina Ioan
2. Ion Şcheanu
Lista ALDE Arad pentru Camera Deputaţilor
1. Calimente Mihăiţă
2. Dihel Mariana Daniela
3. Vasii Nicolae
4. Şimon Ioan Dan
5. Stoica Valentin Cristian
6. Tuturici Ioan Liviu
7. Magda Marius Mihai
8. Lucoaie Ionică Marcel
9. Junjan Marioara
Lista ALDE Arad pentru Senat
1. Galiş Florin
2. Mădăluţă Ramona Carmen
3. Trifon Daniel
4. Onel Alexandru Fica Mircea
Lista PMP Arad pentru Camera Deputaţilor
1.Florin Remeţan
2. Ramona Rus
3. Camelia Eugenia Craivan
4. Alexandru Vlasiu
5. Mircea Iştoc
6. Edith Lengyel
7. Ioan Cordoş
8. Ionela Maria Muntean
9. Ciprian-Ioan Matica
Lista PMP Arad pentru Senat
1.Silviu Sorin Dimofte
2.Petru Gherman
3. Aurica Margea
4. Alexandru Paul
5. Pasc Nicu Stanciu
Lista USR Arad pentru Camera Deputaţilor
1. Vlad Sergiu-Cosmin
2. Sfărăilă Dan-Mihai
3. Stan Ion
4. Costea Ioan-Cătălin
5. Cotos Elena
6. Răpcău Daniel-Ioan
7. Rus-MiţcoIoan-Dorin
8. Preda Ovidiu-Alin
9. Barz Marius-Costel
Lista USR Arad pentru Senat
1. Wiener Adrian
2. Postăveanu Vasile-Bogdan
3. Stana Carmen-Maria
4. Vornicu Ciprian
5. Ciobanu Elena-Simona
ARGEŞ
Lista PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor
1. Radu Vasilică (deputat)
2. Mircea Drăghici (deputat)
3. Simona Bucura Oprescu (deputat)
4. Nicolae Georgescu (consilier judeţean)
5. Cătălin Rădulescu (deputat)
6. Nicolae Velcea (consilier judeţean)
7. Daniel Stancu (membru al organizaţiei PSD Costeşti)
8. Marius Pîrvu (consilier judeţean)
9. Dorin Mărăşoiu (fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş).
Lista PSD Argeş pentru Senat
1. Şerban Valeca
2. Gheorghe Marin
3. Cristina Stocheci
4. Maria Dobrea
5. Marian Clipici
6. Gheorghe Sîrbu
Lista PNL Argeş pentru Camera Deputaţilor:
1. Dănuţ Bica (inginer mecanic)
2. Ioan Sîrbu (medic)
3. Lidia Constantinescu
Lista PNL Argeş pentru Senat
1. Ioan Popa (inginer agronom, liderul PNL Argeş)
2. Olimpia Doru (contabil)
Lista ALDE Argeş pentru Camera Deputaţilor
1.Gerea Andrei-Dominic
2.Ivan Marius-Bogdan
3. Scarlat Ilie
4. Matei Florian-Codruţ
5. Pana Nicolae
6. Pavel Elena-Rodica
7. Mazilu Nicolae
8. Molea Gheorghe
9. Vasile Ion-Dan
10. Zenovie Manuel
11. Fulga Marian
12. Florea Daniel
Lista ALDE Argeş pentru Senat
1.Pendiuc Tudor
2. Bratulescu Simona-Mihaela
3. Tudorache Iulian-Robert
4. Iacsa Aurel
5. Ungureanu Maria-Liliana
6. Mataoanu Narcis-Nicolae
Lista PMP Argeş pentru Camera Deputaţilor 
1.Cătălin Bulf (preşedinte PMP Argeş)
2. Alina Frătică
Lista PMP Argeş pentru Senat
1.Cristian Diaconescu (prim-vicepreşedinte PMP)
2. Nichifor Bălan (prim-vicepreşedinte PMP Argeş)
Lista USR Argeş pentru Camera Deputaţilor
1. Liviu Moşteanu
2. Daniel Marinac
3. Carmen Boloşteanu
4. Ionel Şerban
5. Marius Ilie
6. Adrian Cîrstea
Lista USR Argeş pentru Senat 
1. Laurenţiu Mihăescu
2. Daniel Niculescu
3. Doina Tuţă-Osman
4. Irina Forgo
BACĂU
Lista PSD Bacău pentru Camera Deputaţilor
1. Petru-Gabriel Vlase (deputat, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor)
2. Theodora Şotcan (inspector general şcolar)
3. Ionel Floroiu (vicepreşedintele Consiliului Judeţean)
4. Lucian Şova (deputat PSD)
5. Claudiu Ilişanu (consilier judeţean PSD)
6. Costel Neculai Dunava
7.Elena Hărătău
8. Radu Gheorghe Antohe
9. Alina Herghelegiu
10. Gabriela Pahoncea
11. Constantin Darie
12. Romil Botezatu
13. Codrin Costan
Lista PSD Bacău pentru Senat
1. Adrian Dragoş Benea (preşedintele PSD Bacău)
2. Miron Smarandache (deputat ales pe listele PPDD)
3. Ioana Dinu (consilier local PSD Bacău)
4. Carmen Dima
5. Eugen Spătaru
6. Corneliu Ciobăniţa
La PNL, liberalii au stabilit listele de candidaţi, iar pentru Bacău primul loc la Senat este principala surpriză a alegerilor parlamentare.
Lista PNL Bacău pentru Camera Deputaţilor
1. Ionel Palăr (manager, 44 de ani)
2. Tudoriţa Lungu (economist, 54 de ani)
3. Claudiu Constantin Năstasă (inginer mecanic, 38 de ani)
4. Narcis Jitaru (economist, 31 de ani)
Lista PNL Bacău pentru Senat
1. Daniel Fenechiu
2. Constantin Lazăr
3. Florin Diaconu
4. Gabriel Griţcu
Lista ALDE Bacău pentru Camera Deputaţilor 
1. Avram Constantin
2. Coşa Maricica-Luminiţa
3. Toma Viorel
4. Constantin Toma
5. Humulescu Vasile
6. Gheorghiţă Marius Gabriel
7. Tifan Ştefan
8. Nuţu Costache
9. Umbrărescu Ştefan Sorin
10. Cojocaru Ovidiu Relu
11. Franţ Mihaela
12. Gherasim Constantin
13. Chiriac Marian
Lista ALDE Bacău pentru Senat
1. Ilie Viorel
2. Popa Gheorghe
3. Stefan Daniel Dragoş
4. Chiciu Laurenţiu Nicolae
5. Geaboc Badic Rodica Mihaela
6. Cojocaru Cristian
Lista PMP Bacău pentru Camera Deputaţilor
1. Valerian Vreme
2.Cristinel Manolache
3. Cătălin Filip
4. Mircea Alexandru Blănaru
5. Florin Dumitraşcu
6. Constantin Darie
7. Petru Popa
8. Daniela Filip
9. Dimitrie-Eduard Cîrciuleanu
10. Eduard-Ionel Bălăiţă
11. Cosmin Vîlcu
12. Mihai-Romeo Stoean
Lista PMP Bacău pentru Senat 
1. Ion Melinte – dr. ing. horticol
2. Cristian Dumitrescu – economist
3. Ion Mîcîială – economist
4. Liviu Mititelu – conducător auto
5. Cristinel Albu – economist
6. Bogdan Ionuţ Gociu – psiholog.
Lista USR Bacău pentru Camera Deputaţilor
1. Lucian Stanciu-Viziteu
2. Liliana Boholţeanu
3. Gheorghe Tomozăi
4. Silviu Cernat
5. Adrian Adumitresei
6. Daniel Popovici
Lista USR Bacău pentru Senat
1. Irina Iuţuc
2. Cristian Scripcaru
3. Alin Boholţeanu
BIHOR
Lista PSD Bihor pentru Camera Deputaţilor
1. Gheorghe Bogdan (deputat)
2. Marina-Adelina Coste
3. Ioan Roman (deputatul)
4. Dumitru Gherman
5. Florin Chirilă
6. Ioan Ţară
7. Octavian Caciora
8. George Fărăianu
9. Alina Popa
10. Liviu Sabău Popa
11. Ioana Mariana Rus
12. Lucian Ropa
Lista PSD Bihor pentru Senat 
1. Florian Bodog
2. Felix Cosma
3. Dorel Dume
4. Sorin Cipleu
5. Stela Babău
6. Marcel Sas-Adăscăliţii
Lista PNL Bihor pentru Camera Deputaţilor
1. Gavrilă Ghilea (economist, 59 de ani)
2. Florica Cherecheş (inginer economist, 56)
3. Ioan Cupşa (inginer, avocat, 51 de ani)
4. Janos Kiss (avocat, 41)
Lista PNL Bihor pentru Senat
1. Cornel Popa (profesor de fizică, 65)
2. Nicolae Suciu (doctor, 62)
Lista ALDE Bihor pentru Camera Deputaţilor
1. Doca George-Ovidiu
2. Blejan Ciprian-Mircea
3. Mateaş Julien- Dumitru
4. Kadaş Simona-Fulga
5. Turle Traian
6. Babău Ioan-Liviu
7. Cuc Florian
8. Onea Dorin-Dumitru
9. Sala Ruxandra-Mihaela
10. Cuş Alexandra-Teodora
11. Horvath Oana-Dorina
12. Mohuţ Adrian-Sorin
Lista ALDE Bihor pentru Senat
1. Bodea Traian
2. Mintaş Ioan
3. Bara Octavian
4. Cuc Gheorghe
5. Gaciu Otilia- Camelia
6. Duma Florin
Lista PMP Bihor pentru Senat
1.Paul Purea
Lista USR Bihor pentru Camera Deputaţilor
1.Silviu Dehelean
2.Nadia Pal
3.Mihai Ţenţ
4.Răzvan Păuta
5.Iulia Băgăian-Nicula
6.Mihai Şvab
7.Octav Sim
8.Ionuţ Robea
9.Aristica Berca
Lista USR Bihor pentru Senat
1.Cristian Rusu
2.Alexandru Flora
3.Oana-Eva Cosman
4.Cristian Clapan
BISTRIŢA-NĂSĂUD
Lista PSD Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor
1. Adriana Doina Pană (deputat, fost ministru al Mediului)
2. Vasile Daniel Suciu (deputat)
3. Alexandru Pugna (vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud)
4. Ana Gabriela Burduhos
5. Daniel Cotul
6. Liana Nedelea
7. Petru Traian Pavel
Lista PSD Bistriţa Năsăud pentru Senat
1. Ioan Deneş (senator)
2. Ioan Claudiu Grigore (inspeector de asigurări)
3. Gabriela Onul
4. Ciprian Ceclan Oprea
Lista PNL Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor
1. Robert Ionatan Sighiartău
2. Doris Gabriela Moldovan
3. Vasile Marc
4. Sorin Hognogi
Lista PNL Bistriţa-Năsăud pentru Senat
1. Ioan Turc
2. Dorin Dobra
Lista ALDE Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor
1. Ţintean Ioan
2. Moniţa Ioan
3. Simionca Traian
4. Vlad Mariana
5. Roşu-Mareş Claudiu-Sorin
6. Cocean Pompei
7. Popescu Petru-Nicolae
Lista ALDE Bistriţa-Năsăud pentru Senat
1. Simionca Ioan
2. Oltean Dorel
3. Cifor-Tiniş Ioan-Sebastian
4. Konradi Simona
Lista PMP Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor
1.Ionuţ Simionca (preşedintele PMP Bistriţa Năsăud)
2.Diana Orşan (vicepreşedinte PMP Bistriţa
3. Oana Andreea Săcălean (preşedintele organizaţiei de femei PMP Bistriţa Năsăud)
4. Ioan Vasile Bindea prim-vicepreşedinte PMP BN
5. Adrian Mihai Bodiu, preşedintele organizaţiei PMP Năsăud,
Lista PMP Bistriţa-Năsăud pentru Senat
1. Ioan Caius Cârcu, secretarului general al PMP Bistriţa-Năsăud
2. Grigore Iuga, vicepreşedintele PMP Bistriţa-Năsăud
Lista USR Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor
1. Cristina Iurisniti
2. Ovidiu Dumitraşcu
3. Ana Maria Bulbuc
4. Dorel Margarint
5. Tudor Ştefănuţ
6. Călin Stan
Lista USR Bistriţa-Năsăud pentru Senat
1.Lorand Toth
2. Ileana Crişan
3. Constantin Bodescu
4. Claudiu Nistea
BOTOŞANI
Lista PSD Botoşani pentru Camera Deputaţilor
1.Tamara Ciofu
2. Mihaela Huncă
3. Marius Budăi
4. Răzvan Rotaru
5. Costel Lupaşcu
6. Cristina Anton
7. Sorin Dănilă
8. Dan Deleanu
Lista PSD Botoşani pentru Senat 
1. Doina Federovici
2. Lucian Trufin
3. Albert Tănasă
4. Cătălin Olaru
5. Cristian Nistor
Lista PNL Botoşani pentru Camera Deputaţilor
1. Cristian Achiţei
2. Cristian Roman
3. Verginel Gireadă
4. Mariana Saucă
5. Gabriel Alecsandru
6. Eduardt Cozminschi
7. Marcel Corneliu Maxim
8. Radu Lebădă
Lista PNL Botoşani pentru Senat 
1. Costel Şoptică
2. Viorel Grigoraş
3. Cătălina Lupaşcu
4. Cătălin Rotundu
5. Sorin Cornilă
Lista ALDE Botoşani pentru Camera Deputaţilor
1. Mincă Liliana
2. Dalca Ştefan-Petru
3. Vătui Elisabeta-Georgeta
4. Pavel Mihai
5. Cîrligeanu Cristian-Constantin
6. Ursan Constantin
7. Ţapu Diana- Elena
8. Nechifor Ioan
Lista ALDE Botoşani pentru Senat 
1. Clipa Margareta
2. Alexandrescu Radu-Sorin
3. Plamadă Maria
4. Lovin Cătălin Marian
5. Pricop Mihai Marius
Lista USR Botoşani pentru Camera Deputaţilor
1. Valentin Simion
Lista USR Botoşani pentru Senat
1.Antonio Andrusceac
BRĂILA
Lista PSD Brăila pentru Camera Deputaţilor 
1. Mihai Tudose
2. Nicu Niţă
3. Emilia Meiroşu
4. Florin Mircea
5. Cristiana Voineag
6. Marius Caranica
7. Virgina Badiu
Lista PSD Brăila pentru Senat
1. Ion Rotaru
2. Doiniţa Ciocan
3. Sorin Boşneag
4. Ionuţ Pisică
Lista PNL Brăila pentru Camera Deputaţilor 
1. Antoaneta Ioniţă
2. Vasile Varga
Lista PNL Brăila pentru Senat
1. Florin Eugen Cîrligea
Lista ALDE Brăila pentru Camera Deputaţilor 
1. Obreja Gheorghi
2. Rădulescu Daniela-Elena
3. Pavlovschi Nicolae
4. Turiac George
5. Dudulea Mircea-Lucian
6. Bogdan Relu
7. Mihalache Titel-Ionuţ
Lista ALDE Brăila pentru Senat
1. Ruse Mihai
2. Băncilă Dănuţ
3. Niculaie Mariana
4. Drăguţ Gabriel
Lista PMP Brăila pentru Camera Deputaţilor
1.Marioara Nistor (preşedintel PMP Brăila)
2. Ionel Adetu (secretarul general al PMP)
3. Coman Sarafolean (preşedintele organizaţiei municipale),
4. Emilian Dumitru (fost vicepreşedinte al CJ Brăila în mandatul trecut)
5. Virginia Koler (inginer)
6. Gabriel Silviu Botea (consilier local în comuna Măximeni)
7.  Ionuţ Ţiparu
Lista PMP Brăila pentru Senat
1. George Cristian Ancuţa (fost consilier judeţean PNl, iar din iunie 2016 consilier local în comuna Vădeni, ales pe listele ALDE),
2. Viorel Botea (profesor, consilier judeţean)
3. Virginia Stăncescu (viceprimar al oraşului Făurei, fost primar în mandatul 2008-2012 din partea PDL),
4. Tudorel Gâscă (primar al comunei Racoviţa)
Lista USR Brăila pentru Camera Deputaţilor
1. Ionuţ Stancu
2. Leonard Oprea
3. Nuţi Findrihan
4. Silviu Vlad
5. Florin Milea
Lista USR Brăila pentru Senat
1. Ionel Mocanu
BRAŞOV
Lista PSD Braşov pentru Camera Deputaţilor
1.Mihai Popa
2.Viorel Chiriac
3.Roxana Mânzatu
4. Mihai Mohaci
5. Ariana Oana Bucur
6.Lucian Pătraşcu
7.Ioan Coman
8. Marius Bălăşescu
9. Radu Cosmin Bădiţă
10. Horia Stancu
11. Maria Codruţa Moise
12. Paul Mihai Câmpeanu
Lista PSD Braşov pentru Senat
1. Marius Dunca
2. Ovidiu Orţan
3. Marian Iulian Rasaliu
4. Maria Adela Diaconu
5. Marius Coste
6. Marius Mateescu
Lista PNL Braşov pentru Camera Deputaţilor
1. Mares Mara
2. Andronache Gabriel
3.Top – Ferghete Floriana Carmen
4. Neculoiu Marius
Lista PNL Braşov pentru Senat
1. Zamfir Daniel Catalin inginer contructor
2. David Dragos Florin inginer mecanic
Lista ALDE Braşov pentru Camera Deputaţilor
1. Remus Borza
2. Ioan Ghişe
3. Ştefan Ciolan
4. Iancu Boeriu
5. Bogdan Motoc
6. Ionuţ Busuioc
7. Catalin Cârje
8. Hosu Viorel
9. Diana Onu
Lista ALDE Braşov pentru Senat
1. Laura Bratosin
2. Marius Oprea
3. Radu Puşcariu
4. Gheorghe Popa
Lista PMP Braşov pentru Camera Deputaţilor
1. Luminiţa Adam – deputat, purtător de cuvânt PMP, face parte din fostul UNPR
2. Mihai Costel – vicepriamrul Braşovului, preşedintele PMP Braşov
3. Todoran Grigore – reprezentantul COTAR , forum cu care PMP are protocol de colaborare
4. Manolache Mihai – jurist,
5. Melinte Silviu
6. Antohe George Adrian  – presedintele organizaţiei de tineret
7. Huţanu Sergiu – consilier local Hărman
Lista PMP Braşov pentru Senat
1. Antohe Gheorghe Gabriel – economist, primvicepresedinte PMP Braşov
2. Pop Laurian – secretar general PMP Braşov
3. Stoea Gheorghe  – consilier local şi preşedinte PMP Săcele
4. Radu Ana Maria – cancelarul organizaţiei
Lista USR Braşov pentru Camera Deputaţilor
1. Tudor Benga
2. Bogdan Popovici
3. Andrei Miftode – economist
4. Daiana Colceriu
5. Mihai Tatu
6. Cezar Crican
7. Ciprian Dascălu
8. Adrian Sabău
9. Nicoleta Cîrjan
Lista USR Braşov pentru Senat
1. Allen Coliban
2. Ovidiu Paraschivescu
3. Camelia Clem
4. Paul Ciocan
BUZĂU
Lista PSD Buzău pentru Camera Deputaţilor
1.Ioan Ciolacu
2.Sorin Lazăr
3. Ionela Viorela Dobrică
4. Nicolaie Sebastian Valentin Radu
5. Dănuţ Păle
6. Karmencita Pricop
7. Constantin Doru Muzgoci
8. Marcel Alexandru Stoica
9. Florin Ceparu
Lista PSD Buzău pentru Senat
1. Lucian Romaşcanu

2. Liliana Sbîrnea
3. Laurenţiu Ţepeluş
4. Victor Ştefan Ioniţă
5. Alexandru Buşcu
Lista PNL Buzău pentru Camera Deputaţilor
1.Cristinel Romanescu
2.Antonel Tănase
Lista PNL Buzău pentru Senat
1.Teodor Atanasiu
Lista ALDE Buzău pentru Camera Deputaţilor 
1. Cristescu Mihai
2. Rotileanu Nicolae
3. Stănculea Aurel
4. Voinea Nicolae
5. Halcu Emil
6. Dinulescu Vasile-Dragoş
7. Mihai Sorin-Constantin
8. Zainea Ionuţ
9. Cristian Gheorghe
Lista ALDE Buzău pentru Senat
1. Rusu Valentin
2. Pană Gheorghe
3. Partal Poliana-Florica
4. Alexandru Mihai
5. Barbu Cătălin-Ciprian
Lista PMP Buzău pentru Camera Deputaţilor
1.Arian Mocanu, deputat, preşedintele PMP Buzău
2. Ioan Caton Mateeşescu, fost consilier judeţean PNL
3. Gina Tatu
4. Alin Adrian Iancu
5.Emilia Zahiu
6. Mihaela Vâtcu
7. Bogdan Marin
8. Ştefan Moiseanu
9. Marian Bobe
Lista PMP Buzău pentru Senat
1.Dorin Bădulescu
2. Dan Găuran
3. Gheorghe Lazăr
4. Gheorghiţă Ungureanu
5. Tatiana Barbăscumpă
Lista USR Buzău pentru Camera Deputaţilor
1. Mihăiţă Sava
2. Vasile Ciurea
3. Pompiliu Dobre
4. Adriana Zaman
Lista USR Buzău pentru Senat
1. Valeriu Mocanu
2. Cătălin Purnavel
3. Mihaela Roman
CĂLĂRAŞI
Lista PSD Călăraşi pentru Camera Deputaţilor 
1.Eugen Nicolicea
2. Iulian Iacomi
3. George Chiriţă
4. Sorinel Vrăjitoru
5. Denisa Carmen Ciulinaru
6. Petre Alexandru Călin
Lista PSD Călăraşi pentru Senat
1.Roxana Natalia Paţurcă
2. Marius Grigore Dulce
3. Gheorghe Stoian
4. Nicolae Râjnoveanu
Lista PNL Călăraşi pentru Camera Deputaţilor
1.Catalin Marian Predoiu
2.Raluca Surdu
Lista PNL Călăraşi pentru Senat
1.Filipescu Raducu George
Lista ALDE Călăraşi pentru Camera Deputaţilor
1. Zamfir Cornelius-Adrian
2. State Laurenţiu
3. Oltenacu Nicoleta
4. Băluţă Ion
5. Stanciu Marian
6. Nae Valentin
Lista ALDE Călăraşi pentru Senat
1. Filipoiu Vasile-Iulian
2. Onofrei Costel Cristinel
3. Podgoreanu Lenuţa
4. Brezae Niculae
Lista PMP Călăraşi pentru Camera Deputaţilor
1.Cristian George Sefer
2. Claudia Păvălaşc
3. Nicolae Gavrilă
4. Adrian Ionuţ Dumitrescu
Lista PMP Călăraşi pentru Senat
1.Simona Maria Vlădica
2. Adrian Moldovan
3. Constantin Romulus Zidaru
4. Marius Văleanu
Lista USR Călăraşi pentru Camera Deputaţilor 
1.Daniela Verman
2.Adrian Moisă
3.Daniel George Banu
Lista USR Călăraşi pentru Senat
1.Mihnea Petru Radu Moroianu
CARAŞ SEVERIN
Lista PSD Caraş Severin pentru Camera Deputaţilor
1.Ion Mocioalcă
2. Ion Spânu
3. Luminiţa Jivan
4. Valentin Samuel Boşneag
5. Valentin Blănariu
6. Dumitru Ursu
7. Florin Silviu Hurduzeu
Lista PSD Caraş Severin pentru Senat
1.Ioan Narcis Chisăliţă
2. Ioan Benga
3. Luisiana Ionela Stoicu
4. Aurel Duruţ
Lista PNL Caraş Severin pentru Camera Deputaţilor
1.Schelean-Somfelean Valeria Diana
2.Dacica Adrian Laurentiu
Lista PNL Caraş Severin pentru Senat
1.Vela Ion Marcel
Lista ALDE Caraş Severin pentru Camera Deputaţilor 
1.Cristiana-Irina Anghel
2. Ionela-Mariana Kovacs
3. Nicolae-Florin Borlovan
4. Lucian-Sorin Voina
5. Muntean Ioan-Sebastian Muntean
6. Valeriu Papavă
7. Boldea Grigore-Iosif Boldea
Lista ALDE Caraş Severin pentru Senat
1. Doina Frunzăverde
2. Patruica Dan Patruica
3. Ilie-Ciprian Măran
4. Ioan Todor-Constantinescu
Lista PMP Caraş Severin pentru Camera Deputaţilor
1.Ion Tabugan
2. Ionuţ Popovici
Lista PMP Caraş Severin pentru Senat
1. Aurel Marinescu, vicepreşedinte PMP
2. Ion Olaru
Lista USR Caraş Severin pentru Camera Deputaţilor
1. Leonid-Marian Gorczynski (preşedintele organizaţiei judeţene)
2.Mirela-Adina Mocanu
3. Ionuţ-Alin Voinea
4. Adrian-Costel Dinu
5. Lucian Zelincă
6. Cătălin Zahariea
7. Ionuţ Macovescu
Lista USR Caraş Severin pentru Senat
1. Miroslav-Valeriu Taşcu-Stavre
2. Ion-Tiberiu Borca
3. Eleniţa-Carmen Popa
4. Mihai-Octavian Duduleanu
CLUJ
Lista PSD Cluj pentru Camera Deputaţilor
1.Gabriel Horia Nasra
2. Cornel Itu
3. Cristina Burciu
4. Iulia Maria Trif
5. Valentin Dorel Pojar
6. Teodor Rusu
7. Vladimir Mătuşan
Lista PSD Cluj pentru Senat
1.Vasile Ilea
2. Simina Şipoş
3. Melania Ciot
4. Călin Fărgaciu
5. Janos Balazs
6. Sebastian Cîmpian
Lista PNLCluj pentru Camera Deputaţilor
1.Stamatian Vasile
2.Oros Nechita-Adrian
3.Moldovan Sorin-Dan
4.Minzat Marius-Dorel
Lista PNL Cluj pentru Senat
1.Nicoară Marius-Petre
2.Tuluc Calin-Marin
Lista ALDE Cluj pentru Camera Deputaţilor
1.Steluţa Cătăniciu
2. Adrian Mureşan
Lista ALDE Cluj pentru Senat
1.Radu Silaghi Dumitrescu
Lista PMP Cluj pentru Camera Deputaţilor
1. Rareş Rusu
2. Marian Morar
3. Adrian Hidicaş
4.. Adrian Nap
5. Sebastian Lazin
Lista PMP Cluj pentru Senat
1. Ştefan Burlacu, actual deputat şi vicepreşedinte PMP la nivel naţional
2. Emil Moldovan – fost candidat PMP la Primăria Turda
3. Adrian Mic – consilier local în Floreşti
Lista USR Cluj pentru Camera Deputaţilor
 1. Emanuel Ungureanu
2. Adrian Dohotaru
3. Ovidiu Nistor
4. Adriana Cristian
5. Andrei Suciu
6. Radu Boloveschi
7. Daniel Kloyber
8. Mihai Chereji
9. Alexandra Oană
10. Radu Chirilă
11. Alexandra Pintea
12. Marius Pavăl
13. Dragoş Bărăitaru
Lista USR Cluj pentru Senat
1. Mihai Goţiu
2. Ramona Harosa
3. Daniel Doboş
4. Elena Muscă
5. Cristian Olinca
6. Radu Molnar
CONSTANŢA
Lista PSD Constanţa pentru Camera Deputaţilor
1.Iulian Iancu
2. Mircea Titus Dobre
3. Ileana Cristina Dumitrache
4. Radu Babuş
5. George Gabriel Vişan
6. Florin Gheorghe
7. Luminiţa Vlădescu
8. Marioara Cojoc
9. Neculai Tănăsă
10. Teodor Patrichi
11. Dumitru Lucian Lungoci
12. Mariana Gâju
13. Dumitru Făină Gagoş
14. Florin Chelaru
Lista PSD Constanţa pentru Senat
1.Titu Liviu Brăiloiu
2. Nicolae Moga
3. Ştefan Mihu
4. Lucian Băluţ
5. Gheorghe Daniel Georgescu
6. Veronica Gheorghe
7. Aurelian Marius Marin
Lista PNL Constanţa pentru Camera Deputaţilor
1.Hutuca Bogdan Iulian
2.Boroianu Robert Aurel
3.Marcu Ana
4.Niculescu George Sergiu
Lista PNL Constanţa pentru Senat
1.Vergil Chiţac
2. Lucia Ana Varga
Lista ALDE Constanţa pentru Camera Deputaţilor
1. Banias Mircea Marius
2. Anefi Ersun
3. Roibu Mihaela
4. Fulina George
5. Bolches Mariana
6. Tanase Bogdan
7. Costea Codrin
8. Pavel Dan
9. Dicu Bogdan Cristian
10. Muresean Valer Iosif
11. Ceti Claudiu Octavian
12. Caciu Marian
13. Buzoiu Laura Flavia
14. Bivolaru Loredana
Lista ALDE Constanţa pentru Senat
1. Chiru Gigi-Cristian
2. Pelcinshi Dan
3. Mircea Marian
4. Moroianu Nicolae
5. Teodorescu Valeriu Romeo
6. Manafu Ionel
7. Gherman Alex
Lista PMP Constanţa pentru Camera Deputaţilor
1.Robert Turcescu
2.Magdalena Bistriceanu
3. Sorin Coadă
Lista PMP Constanţa pentru Senat
1.Dorel Onaca
2.Vasile Roşu
Lista USR Constanţa pentru Camera Deputaţilor 
1. Ion Stelian-Cristian (preşedinte USR Constanţa)
2. Gabriel Cateliu
3. Răzvan Andrei
4. Remus Negoi
5. George Şerban
Lista USR Constanţa pentru Senat
1. Ramona Dinu
2. Daniel Popoacă
3.  Nicolae Munteanu
COVASNA
Lista PSD Covasna pentru Camera Deputaţilor
1.Horia Grama
2. Cătălin George Morar
3. Nicolae Enea
4. Rodica Pârvan
5. Gabriella Mike
6. Bogdan Barbu
Lista PSD Covasna pentru Senat
1.Ionela Tănase
2. Florentina Teacă
3. Gheorghe Marin
4. Vasile Cătălin Neagovici
Lista PNL Covasna pentru Camera Deputaţilor
1.Corina Bote
Lista PNL Covasna pentru Senat
1. Gheorghe Tabalai
Lista ALDE Covasna pentru Camera Deputaţilor
1. Platon Ştefan
2. Bularca Mihai
3. Băncilă Leca
4. Goga Attila
5. Bularcă Nicoleta
6. Szekeres Elek
Lista ALDE Covasna pentru Senat
1. Nasta Nicolae
2. Şimon Gheorghe
3. Suciu Dan
4. Aioanei Teodora
Lista USR Covasna pentru Camera Deputaţilor
1. Elod-Miklos Mark
Lista USR Covasna pentru Senat
1. Lucian Miulescu
Lista UDMR Covasna pentru Camera Deputaţilor 
1. Benkő Erika
2. Márton Árpád
3. Kulcsár Terza József
Lista UDMR Covasna pentru Senat
1. Fejér László-Ödön
2. Miklós Zoltán
DÂMBOVIŢA
Lista PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
1.Rovana Plumb
2. Leonardo Badea
3. Georgeta Holban
4. Corneliu Ştefan
5. Oana Vlăducă
6. Claudia Gilia
7. Gabriel Dănuţ Sandu
8. Marian Ţachianu
9. Alin Manole
Lista PSD Dâmboviţa pentru Senat
1.Adrian Ţuţuianu
2. Titus Corlăţean
3. Alexandru Oprea
4. Luisa Marilena Greaca
5. Liviu Cozmin Stoica
Lista PNL Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
1.Cezar Preda
2.Iulian Vladu
Lista PNL Dâmboviţa pentru Senat
1. Caracota Iancu Caracota
Lista ALDE Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
1. Oros Călin Dinu
2. Olteanu Cătălin Cosmin
3. Diamandi Aurel
4. Barbu Dumitru
5. Lazăr Adina Roxana
6. Vălu Ionuţ Cristian
7. Gheorghe Mihail
8. Matei Ion
9. Moaca Adrian
Lista ALDE Dâmboviţa pentru Senat
1. Petre Ionel
2. Chiţulescu Corneliu
3. Pehoiu Constantin
4. Ghiţă Emilia
5. Stănică Corneliu
Lista PMP Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
1.Nicolae Ivăşchescu, preşedinte interimar PMP Dâmboviţa
2. Dorel Popa
3. Liliana Niţu
4. Ciprian Nilă
5. Răzvan Bănaru
6. Marius Hamza
7. Valentin Niţoiu
8. Daniel Dragomir
9. Gabi Oprişan
Lista PMP Dâmboviţa pentru Senat
1.Andrei Condurăţeanu
2.Constantin Toader
3. Valentina Coman
4. Gheorghe Lambă
5.Dorel Niculae.
Lista USR Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
1. Ramona Visloguzov
2. Dumitru Lupescu
3. Cornel Eftimie
4. Dragoş Papuc
5. Lucian Bucur
Lista USR Dâmboviţa pentru Senat
1. Ion Ivaşcu
DOLJ
Lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor
1.Lia Olguţa Vasilescu
2. Ion Călin
3. Alina Elena Tănăsescu
4. Alexandra Presură
5. Florinel Stancu
6. Eliza Mădălina Peţa
7. Ovidiu Aurelian Flori
8. Valerică Pupăză
9. Mihail Adrian Neaţu Breciugă
10. Marian Viorel Marin
11. Aurelia Filip
12. George Mitricof
13. Marin Traian Radu
Lista PSD Dolj pentru Senat
1. Iulian Manda
2. Radu Cosmin Preda
3. Elena Craioveanu
4. Dorin Cosmin Vasile
5. Eugen Gioancă
6. Alexandru Opran
PNL Cameră
1.Giugea Nicolae
2.Stroe Ionut Marian
3.Pasculescu Veta
Lista PSD Dolj pentru
Senat
1.Oprea Mario Ovidiu Inginer, jurist
2.Calin Cosmin Petrut Jurist
Lista ALDE Dolj pentru Camera Deputaţilor
1.Cupă Ioan
2. Perişoreanu Gheorghe
3. Stănculescu Anişoara
4 Zamfir Gabriel
5.Tuţă Marius-Cristian
6. Popa Florian
7.Vîlcu Sorin Cosmin
8.Doagă Constantina
9.Afrenie Leontin Ştefănică
10. Mănescu Dumitru
11.Barbu Liliana
12. Sbîrlea Leliana
13.Gîrbiţă Florian-Ionel
Lista ALDE Dolj pentru Senat
1. Voinea Floarea
2  Pană Ionel
3. Calotă Firmilian
4. Gogonea Victor-Cristinel
5. Miron Daniela-Monica
Lista PMP Dolj pentru Camera Deputaţilor
1.Gheorghe Bica
Lista PMP Dolj pentru Senat
1.Ion Toma
Lista USR pentru Camera Deputaţilor 
1.Prisnel Adrian-Claudiu
2.Borţoi Manuel
3.Diaconu Ruxandra
4.Bratu Silviu
5.Gaiţă Răzvan-Mihai
6.Băloi Ionuţ-Cosmin
7.Drăguşin Răzvan-Sorin
8.Hurezeanu Adrian Ionuţ
9.Istrate Adrian
10.Roşiu Victor
11.Marin Constantin
12.Dochiliţă Dorin Marian
13.Velea Florin
Lista USR pentru Senat
1.Stăicuţ Cosmin
2.Ghiţă Sorin
3. Baniţă Ileana – Monica
4.Toma Călin
5.Dolejan Luminiţa
6. Paşol Vicenţiu
GALAŢI
Lista PSD Galaţi pentru Camera Deputaţilor
1. Viorel Ştefan
2. Florin Popa
3. Lucreţia Roşca
4. Nicolae Dobrovici Bacalbaşa
5. Mitică Marius Mărgărit
6. Laura Marin
7. Mirela Onişor
8. Andreea Naggar
9. Dragoş Magearu
10. Alexandru Nechifor
11. Bogdan Ionuţ Ardean
12. Ştefan Voinea
Lista PSD Galaţi pentru Senat
1. Ionel Daniel Butunoi
2. Nicolae Marin
3. Puiu Lucian Georgescu
4. Silviana Ciupercă
5. Viorica Sandu
6. Lucian Valeriu Andrei
Lista PNL Galaţi pentru Camera Deputaţilor
1. Dobre Victor Paul
2.Ciumacenco Nicuşor
3.Scarlat George
4.Zamfir Constantin
Lista PNL Galaţi pentru Senat
1.Stângă George Cătălin
2.Radu Valentin
Lista ALDE Galaţi pentru Camera Deputaţilor
1. Durbacă Eugen
2. Totolici Genica
3. Stănculescu Anişoara
4. Sandu Vali-Viorel
5. Aramă Iulian-Nicuşor
6. Popa Popel-Dumitru
7. Cristea Lică
8. Garofa Ion
9. Mihai Ştefan
10. Bogatu Florica
11. Roman Monica
12. Zeca Ionela-Cerasela
Lista ALDE Galaţi pentru Senat
1. Dima Cristian
2.  Paladi Gina
3. Constantinescu Mihai
4. Gasparoti Florinel-Petru
5. Graur Constantin
6. Gaiu Aurica
Lista PMP Galaţi pentru Camera Deputaţilor
1. Cristache Cătălin
2. Mihai Alin
3. Iurescu Oana Claudia
4. Popescu Radu
5. Hîrleşteanu Iulia
6. Mărăcineanu Mitică
7. Ursachi Andreea
8. Banciog Petrică
9. Andrei Mihai
Lista PMP Galaţi pentru Senat
1. Stan Marius
2. Iaru Romulus Lucian
3. Butunoi Liviu
4. Petcu Anton Marian
Lista USR Galaţi pentru Camera Deputaţilor
1. Bogdan Rodeanu
2. Dragoş Nemu
3. Giani Toma
4. Andrei Postică
5. Daniel Zinică
6. Indra Gheorghe
Lista USR Galaţi pentru Senat
1. George Dîrcă
2. Daniela Rusu
GIURGIU
Lista PSD Giurgiu pentru Camera Deputaţilor
1. Răzvan Alexandru Cuc
2. Ioan Alexandru Andrei
3. Cristina Elena Dinu
4. Daniel Cosmin Lazăr
5. Cristian Stenghel
6. Claudia Steliana Ion
Lista PSD Giurgiu pentru Senat
1. Niculae Bădălău
2. Ovidiu Cristiandan Marciu
3. Cristian Matei
4. Cristina Bălan
Lista PNL Giurgiu pentru Camera Deputaţilor
1.Ştefan Gheorghe
2.Măroiu Marin
Lista PNL Giurgiu pentru Senat
1. Vlaicu Dan
Lista ALDE Giurgiu pentru Camera Deputaţilor
1. Petcu Toma Florin
2. Guşatu Vasile
3. Vladu Alexandru
4. Muscalu Ionel
5. Dumitrescu Silviu-Andrei
6. Sima Carmen
Lista ALDE Giurgiu pentru Senat
1. Mustăţea Vasile
2. Iancu Mariana
3. Andrei Aurelian Ovidiu
4. Andronache Vasile
Lista PMP Giurgiu pentru Camera Deputaţilor
1.Dan Andronic
2.  Ion Vasilache
3. Nicolae Preda
4. Aurel Boianu
5. Mihai Bogdanescu
6. Stelea Pana
Lista USR Giurgiu pentru Camera Deputaţilor
1. George Burcescu
2. Alexan Gheorghe
3. Constantin Făgărăşanu
4. Daniela Crăciun
5. Egmont Duţu
6. Georgeta Trandafir
Lista USR Giurgiu pentru Senat
1. Raluca Duţu
2. Irina Gheorghe
3. Maria Cococi
4. Marius Călinescu
GORJ
Lista PSD Gorj pentru Camera Deputaţilor
1. Victor Viorel Ponta
2. Mihai Weber
3. Alin Vasile Văcaru
4. Elvira Şarpatin
5. Bebe Viorel Ionică
6. Maria Vasilescu
7. Mihai Alexandru Gherghe
Lista PSD Gorj pentru Senat
1. Florin Cârciumaru
2. Claudiu Manta
3. Andrei Petrişor Maioreanu
4. Constantina Anca Borduşanu
Lista PNL Gorj pentru Camera Deputaţilor
1.Dan Vîlceanu
2.Severus Militaru
Lista PNL Gorj pentru Senat
1.Tudor Barbu
Lista ALDE Gorj pentru Camera Deputaţilor
1. Popescu Dumitru-Dian
2. Lădaru Ion-Eduard
3. Popescu Eftemie
4. Dîrnu Rodica
5. Ciopănoiu Ion
6. Stanciu Camelia
7. Dina Gruianu Mihaela
Lista ALDE Gorj pentru Senat
1. Iriza Scarlat
2. Râbu Vasile
3. Negrescu Mădălina-Adina
4. Oprea Ramona-Daniela
Lista PMP Gorj pentru Camera Deputaţilor
1.Gheorghe Daviţoiu
Lista PMP Gorj pentru Senat
1.Ion Săvoiu
Lista USR Gorj pentru Camera Deputaţilor
1. Sergiu Dîrnu
2. George Vintilescu
3. Nicolae Chilea
4. Gabriela Mândru
Lista USR Gorj pentru Senat
1. Vasile Bîscă
2. Dumitru Miroiu
3. Viorica Ungureanu
HARGHITA
Lista PSD Harghita pentru Camera Deputaţilor
1. Mircea Duşa
2. Dănuţ Emanuel Petruţ
3. Dan Ciprian Rugină
4. Livia Ionela Crăciun
5. Sebastian Spaciu
6. Radu Taran
7. Costin Hirlav
8. Maria Ana Dobreanu Urzică
Lista PSD Harghita pentru Senat
1. Romeo Ţepeş Focşa
2. Alexandru Vaidos
3. Liliana Mezei
4. Liliana Lazăr
Lista PNL Harghita pentru Camera Deputaţilor
1. Ion Proca
Lista PNL Harghita pentru Senat 
1. Sebastian Buzilă
Lista ALDE Harghita pentru Camera Deputaţilor 
1. Iriza Scarlat
2. Râbu Vasile
3. Negrescu Mădălina-Adina
4. Oprea Ramona-Daniela
Lista ALDE Harghita pentru Senat
1. Sere Claudiu- Ilie
2. Torică Adriana Elena
3. Urzică Ioan
Lista USR Harghita pentru Camera Deputaţilor
1. Zoltan Gall
2. Iulian Platon
3. Ana Maria Truţă
Lista USR Harghita pentru Senat
1. Mircea Nistor
2. Gabriela Sipoteanu
Lista UDMR Harghita pentru Camera Deputaţilor
1. Kelemen Hunor
2. Korodi Attila
3. Bende Sándor
4. Benedek Zakariá
Lista UDMR Harghita pentru Senat 
1. Verestóy Attila
2. Tánczos Barna
HUNEDOARA
Lista PSD Hunedoara pentru Camera Deputaţilor
1. Laurenţiu Nistor
2. Natalia Elena Intotero
3. Ilie Toma
4. Petru Sorin Marica
5. Radu BARB
6. Cristian Ion Merişanu
7. Alin Adam Ţambă
8. Lucian Dacian Ciodaru
Lista PSD Hunedoara pentru Senat
1. Cornel Cristian Resmeriţă
2. Viorel Salan
3. Marius Nicolae Heljiu
4. Valeria Cristina Filimon
5. Puiu Adrian Badea
Lista PNL Hunedoara pentru Camera Deputaţilor
1.Heiuş Lucian Economist
2.Gligor Dorin Oliviu
3.Goia Marcel Adrian
Lista PNL Hunedoara pentru Senat
1.Hărău Eleonora Carmen Economist
Lista ALDE Hunedoara pentru Camera Deputaţilor 
1. Surgent Marius-Gheorghe
2. Sanfirişca Nicolae-Marius
3. Vladislav Milu
4. Demeter Sorin-Marin
5. Lucaciu Virginia
6. Clonda Adrian-Vasile
7. Hodor Ioan-Ciprian
8. Teodorescu Ioan
Lista ALDE Hunedoara pentru Senat
1. Bena Alin
2. Niţă Dorina-Veronica
3. Ardelean Nelu
4. Roşu Mircea-Ovidiu
5. Sav Nicu
Lista PMP Hunedoara pentru Camera Deputaţilor
1. Haralambie Vochiţoiu
Lista USR Hunedoara pentru Camera Deputaţilor
1.Stelian Bogdan Ene
2. Marian Bumbar
3. Dragoş Drăghici
4. Silviu Balaci
5. Vlad Alexandru Almăşan
Lista USR Hunedoara pentru Senat
1.Cristian Laurenţiu Bulfon
2. Daniel Fercău Onofrei
3. Elena Kiss
4. Gheorghe Tamaş
5. Costel Malacia
IALOMIŢA
Lista PSD Ialomiţa pentru Camera Deputaţilor
1. Mihăiţă Găină
2. Andrei Pop
3. Ştefan Muşoiu
4. Elena Mitran
5. Dan Octavian Alexandrescu
6. Daniel Eugeniu Cruţeanu
Lista PSD Ialomiţa pentru Senat
1. Marian Pavel
2. Olga Petcu
3. Alexandru Potor
4. Valentina Florentina Vişan
Lista PNL Ialomiţa pentru Camera Deputaţilor
1.Gheorghe Tinel
2.Ionescu Aurelian
Lista PNL Ialomiţa pentru Senat
1. Cristina Ancuta Pocora
Lista ALDE Ialomiţa pentru Camera Deputaţilor
1. Florescu Răzvan Adrian
2. Gheorghe Stelică
3. Dima Ion Daniel
4. Gae Ionel
5. Bodeanu Iuliana Alexandrina
6. Andreescu Bogdan
Lista ALDE Ialomiţa pentru Senat
1. Martin Ioan
2. Jercan Elena Ramona
3. Bîblîe Ionel
4. Gheorghe Rafael-Dănuţ
Lista PMP Ialomiţa pentru Camera Deputaţilor
1.Nicu Pericli
2. Nica Ion
3. Ion Mitrică
4. Vasilică Turcu
5. Gheorghe Tătaru
Lista PMP Ialomiţa pentru Senat
1.Gabi Ionaşcu
2.Neculai Ciocan
3.Dănuţ Anghel
4. Ioan Mihalache
Lista USR Ialomiţa pentru Camera Deputaţilor
1. Doru Oprea
2. Vasile Iordache
3. Cătălina Mihăilă
4. Andrei Covaci
5. Florin Voinea
Lista USR Ialomiţa pentru Senat
1. Iulian Mihăilă
2. Victoriţa Dobre
IAŞI
Lista PSD Iaşi pentru Camera Deputaţilor
1. Camelia Gavrilă
2. Nicolae Bănicioiu
3. Tudor Ciohodaru
4. Vasile Cîtea
5. Silviu Nicu Macovei
6. Vasile Axinte
7. Petru Bogdan Cojocaru
8. Aurica Cobuz
9. Teodor Bogdan Crucianu
10. Petronela Cîtea
11. Ioan Anchidin
12. Gabriela Nedelcu
13. Ion Cîmpeanu
14. Mihaela Pricop
Lista PSD Iaşi pentru Senat
1. Doru Adrian Pănescu
2. Victorel Lupu
3. Vasile Toma
4. Florentin Traian Ciubotaru
5. Costică Alexandru
6. Laura Velescu
7. Ion Huţanu
Lista PNL Iaşi pentru Camera Deputaţilor
1.Bodea Marius
2.Oprea Dumitru
3.Alexe Costel
4.Muraru Alexandru
5.Brătescu Liviu
Lista PNL Iaşi pentru Senat
1.Scântei Laura-Iuliana
2.Popa Mihaela
Lista ALDE Iaşi pentru Camera Deputaţilor 
1. Varujan Vosganian
2. Roşca Ciprian-Lucian
3. Ciobanu Romeo-Cristian
4. Zaharia Elena
5. Nicolae Dragoş-Cristian
6. Bunduc Elena
7. Spulber Dumitru
8. Melinte Corneliu
9. Elefteriu Eduard
10. Muntean Delia
11. Todiraşcu Victor
12. Cojocaru Gheorghe
13. Calance George-Dan
14. Rotaru Elena
15. Leu Constantin
Lista ALDE Iaşi pentru Senat
1. Şalaru Vasile
2. Amarandei Mihai
3. Olăeru Aurelia
4. Costan Laurenţiu-Mihai
5. Nedelcu Adrian
6. Stoian Ioan
7. Buştiuc Elena
Lista PMP Iaşi pentru Camera Deputaţilor
1.Petru Movilă
2.Camelia Bogdanici
3. Violeta Gaburici
4. Dorina Isopescu
5. Costel Olaru
6. Marian Uscatu
7.Andrei Racoti
Lista PMP Iaşi pentru Senat
1.Mircea Manolache
2. Constantin Iordache
3. Lavinia Dimitriu
Lista USR Iaşi pentru Camera Deputaţilor
1. Cosette Chichirău
2. Mihai Lupu
3. Silviu Gurlui
4. George Ţăranu
Lista USR Iaşi pentru Senat
1. Dan Lungu
2. Eugen Neagu
ILFOV
Lista PSD Ilfov pentru Camera Deputaţilor
1. Alexandra Corina Bogaciu
2. Constantin Cătălin Zamfira
3. Mihai Sandu Niţă
4. Gheorghe Bolintineanu
5. Niculae Constantin
6. Vicenţiu Voicu
7. Dana Patache
Lista PSD Ilfov pentru Senat
1. Emanuel Gabriel Botnariu

2. Corneliuş Roşiianu
3. Victor Neagu
4. Jeni Barbu
Lista PNL Ilfov pentru Camera Deputaţilor 
1.Gheorghe Andrei Daniel
2.Culeafa Mihai
Lista PNL Ilfov pentru Senat 
1. Pauliuc Nicoleta
Lista ALDE Ilfov pentru Camera Deputaţilor
1. Bucur Constantin-Alin
2. Nedu Gheorghe
3. Tone Vlad-Adrian
4. Calin Daniela
5. Constantin Adrian-Cristian
6. Matei Ioan
7. Giurea Florin
Lista ALDE Ilfov pentru Senat
1. Dibla Valentin
2. Toma Ninel
3. Albani Laura
4. Cecate Florin-Viorel
Lista USR Ilfov pentru Camera Deputaţilor
1.Cornel Zainea
2.Ciprian Băilă
3.Petruţa Nedelcu
4.Ciprian Necula
5.Daniel Taivan
6.Oana Marina Mateescu
7.Florin Cepraga
Lista USR Ilfov pentru Senat
1.Alexandru Cosmin Moldovean
2.Dragoş Ioan Coste
3.Adrian Ion Burcea
4.Silviana Geanina Mateescu
MARAMUREŞ
Lista PSD Maramureş pentru Camera Deputaţilor
1. Gheorghe Şimon
2. Marius Sorin Ovidiu Bota
3. Călin Vasile Andrei Matei
4. Gheorghe Bogdan Tomoiagă
5. Lucia Oşan
6. Florin Podină
7. Marcel Cosma
8. Ciprian Daniel Podar
9. Ileana Pop
Lista PSD Maramureş pentru Senat
1. Sorina Pintea
2. Liviu Marian Pop
3. Anton Rohian
4. Ioan Mătieş
5. Liliana Reghina Moga
Lista PNL Maramureş pentru Camera Deputaţilor
1.Cherecheş Viorica
2.Boagiu Anca-Daniela
Lista PNL Maramureş pentru Senat
1. Mircea Dolha
Lista ALDE Maramureş pentru Camera Deputaţilor
1. Negruţ Cornelia
2. Maries Les Gabriela Anamaria
3. Hoban Alexandru
4. Tivadar Adrian
5. Timis Ionel
6. Vancea Dorin
7. Buda Liviu
8. Sas Dacian
9. Constenciuc Florin
10. Costeniuc Florin
Lista ALDE Maramureş pentru Senat
1. Rogojan Mihai Ciprian
2. Danciu Vasile Cristian
3. Lakatos Cosmin Alexandru
4. Nagy Anamaria
5. Ghete Vasile
Lista PMP Maramureş pentru Camera Deputaţilor
1.Adrian Todoran (vicepreşedinte PMP şi consilier local)
2.Nicolae Iuga
Lista PMP Maramureş pentru Senat
1.Severica Covaciu
2. Iustin Talpoş
Lista USR Maramureş pentru Camera Deputaţilor 
1.Vlad Duruş
2.Ana Ştef
3. Andrei Pogăciaş
Lista USR Maramureş pentru Senat 
1.Dan Ivan
2.Radu Trufan
3.Georgina Corui
MEHEDINŢI
Lista PSD Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor
1. Constantin Truşcă
2. Vlad Bonta
3. Alexandru Bălănescu
4. Alina Teiş
5. Bogdan Eduard Simcea
6. Nicu Alexandru Cojocaru
Lista PSD Mehedinţi pentru Senat
1. Liviu Lucian Mazilu
2. Nastasia Sanda Baboniu
3. Ion Alin Tomoescu
4. Florin Ionuţ Drăcea
Lista PNL Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor 
1.Popescu Virgil Daniel
2.Saceanu Dan Constantin
Lista PNL Mehedinţi pentru Senat
1.Bălu Marius
Lista ALDE Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor
1. Palaşcă Viorel
2. Ciobanu Carmen Ştefania
3. Gheorghe Ovidiu-Mircea
4. Mijaiche Alexandru
5. Nanciu Antoaneta-Renatta
6. Enache Cătălin
Lista ALDE Mehedinţi pentru Senat
1. Sibinescu Ionuţ
2.Spuză Viorel
3. Tuţu Ecaterina
4. Sălceanu Gheorghe-Valentin
Lista PMP Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor
1.Răzvan Roşca
Lista USR Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor
1.Vasile Deac (preşedinte USR Mehedinţi)
2. Sandu Olei
3. Radu Floricică
4. Marcel Tărăbuţă
5. Maria Ciovică
Lista USR Mehedinţi pentru Senat
1.Mircea Ianculescu
2. Nicoleta Zaharescu
3. Eusebio Mitucă
4. Augustina Paulescu
MUREŞ
Lista PSD Mureş pentru Camera Deputaţilor
1. Corneliu Florin Buicu
2. Gheorghe Dinu Socotar
3. Vasile Dumitru Dan
4. Ilie Chiş Bălan
5. Lucreţia Cadar
6. Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean
7. Cosmin Pop
8. Ionuţ Ciprian Sand
9. Angela Moldovan
10. Sergiu Vasile Papuc
Lista PSD Mureş pentru Senat
1.Aurel Horea Soporan
2. Ioan Cristian Moldovan
3. Alexandru Cîmpeanu
4. Ioan Florin Gliga
5. Iuliana Rus
6. Dragoş Tiberiu Bardoşi
Lista PNL Mureş pentru Camera Deputaţilor
1.Oprişcan Mihai Doru
2.Urcan Ionaş Florin
Lista PNL Mureş pentru Senat
1.Chirteş Ioan Cristian
Lista ALDE Mureş pentru Camera Deputaţilor
1. Varga Rozalia-Dana
2. Duma Ioan Cosmin
3. Maior Ionela Puşa
4. Voicu Grigore
5. Sava Sandra Cristina
6. Pop Petru–Marius
7. Tamas Claudia Vasilica
8. Pop Aurora
9. Banea Nicolae
10. Balla Sandor
Lista ALDE Mureş pentru Senat
1. Boroş Raul Alin
2. Turcu Simona
3. Vlasa Ioan
4. Petra Claudiu Florin
5. Petruţa Gabriela
6. Maier Nicolae
Lista USR Mureş pentru Camera Deputaţilor 
1.Lavinia Abu Amra
2.Ovidiu Florin Ciorean
3.Minodora Ioana Bălţăţanu
4. Dan Boanta
5. Mircea Florin Dogaru Băciulescu
6.Ioan Florin Şuteu
7.Ioana Şerban
8. Ciprian Gligor
9. Radu Ursoiu
Lista USR Mureş pentru Senat
1.Andreia Ligia Moraru
2. Horea Sorin Mihălţan
3. Bogdan Crainicu
4. Horea Cristian Borz
5.Vasile Daniel Negura
6.Maria Magdalena Chira
NEAMŢ
Lista PSD Neamţ pentru Camera Deputaţilor
1.Ioan Munteanu
2. Dănuţ Andruşca
Ciprian Constantin Şerban
4.Alexandru Rotau
5.Neculai Iftimie
6.Viorel Stan
7.Georgeta Vîrlan
8. Ioan Vlad Angheţulă
9. Victor Adrian Marghidan
10. Ioana Roxana Iordache
Lista PSD Neamţ pentru Senat
1.Emilia Arcan
2. Dan Manoliu
3. Adrian Bourceanu
4. Ramona David
5. Gabriel Dan Pavăl
Lista PNL Neamţ pentru Camera Deputaţilor 
1.Cozmanciuc Mugur
2.Leoreanu Laurenţiu
3.Drăguşanu Vasile Cătălin
Lista PNL Neamţ pentru Senat 
1.Ţapu Nazare Eugen
Lista ALDE Neamţ pentru Camera Deputaţilor 
1. Chiţoiu Daniel
2. Asaftei Ion
3. Bălţătescu Vasile
4. Misăilă Ioan Cătălin
5. Nistor Sanda
6. Tihenea Cristian-Romulus
7. Panaitescu Constantin-Romeo
8. Irimia Elena-Genoveva
9. Creşu Vasilica
10. Necula Costică
Lista ALDE Neamţ pentru Senat
1. Mihai Alexandru
2. Mocanu Vasile
3. Niţă Niculina
4. Lupulescu Vasile
5. Enache Vasile
Lista PMP Neamţ pentru Camera Deputaţilor 
1. Bighiu Silviu
2. Burlacu Ştefan
3. Bursuc Marius Marian
4. Călin Cătălin-Laurenţiu
5. Chelmuş Elena
6. Didilă Elena
7. Dulamă Laurenţiu-Cristinel
8. Harbuz Liviu
9. Moisii Constantin
10. Popa Andrei Tudor
11. Ungurianu Cristian
Lista PMP Neamţ pentru Senat
1. Antăl Dorin
2. Lupu Costache
3. Niţă Geo Ovidiu
4. Tatomir Alina-Mihaela
Lista USR Neamţ pentru Camera Deputaţilor 
1. Iulian Bulai
2. Radu Nastasă
3. Ovidiu Stoian
4. Paul Tofan
5. Radu Zavaliche
6. Păun Ana-Cynthia-Ioana
Lista USR Neamţ pentru Senat 
1. Ioan Ploscaru
2. Francisc Vătămănelu
3. Gheorghe Anton
4. Carmen Mihuţ
OLT
Lista PSD Olt pentru Camera Deputaţilor
1.Florin Iordache
2. Dan Ciocan
3. Alexandru Stănescu
4. Marius Iancu
5. Felicia Man
6. Ion Cătălin Grecu
7. Dragoş Nicolae Drăghicescu
8. Florin Adrian Dumitrescu
Lista PSD Olt pentru Senat
1. Paul Stănescu
2.Remică Diaconescu
3. Cornelia Sulger
4. Ion Bozgă
5. Sorin Cristian Brătoi
Lista PNL Olt pentru Camera Deputaţilor 
1.Ştirbu Gigel Sorinel
2.Moisescu Ion
Lista PNL Olt pentru Senat
1. Mirea Siminica
Lista ALDE Olt pentru Camera Deputaţilor 
1. Niţă Mihai
2. Ciugulea Ioan
3. Popistaş Alexandru Bogdan
4. Tudor Florea
5. Udrescu Gheorghe
6. Ioniţă Gherghina
7. Albu Daniel
8. Briceag Nicuşor
Lista ALDE Olt pentru Senat
1. Păunescu Teiu
2. Bircea Cristian
3. Smarandache Marin
4. Stana Andronia-Luana-Mihaela
5. Cheroiu Romulus
Lista PMP Olt pentru Camera Deputaţilor
1. Dumitru Niculescu
2. Florin Silviu Tănasie
3. Daniel Ion Constantin
4. Horia Valentin Răduinea
5. Cosmin Florescu
6. Ionela Stănculescu
7. Mihaela Broboană
8. Cristian Ţenea
Lista PMP Olt pentru Senat
1.Aurel Monea
2.Cristian Bîrlădeanu
3.Laurenţiu Mihai Borţa
4.Camelia Chiriţă
5.Teodor Claudiu Iancu.
Lista USR OLT pentru Camera Deputaţilor 
1. Vlad Dan Gheorghe
2. Silviu Cristian Anton
3. Andrei Ciucu
4. Irina Ţăcălău
5. Emil Dragu
Lista USR Olt pentru Senat
1. Oana Marciana Osmen
2. Constantin Dumitru
3. Romulus Matei
4. Lucian Nicu
5. Cristian Roşu
PRAHOVA
Lista PSD Prahova pentru Camera Deputaţilor 
1.Rodica Paraschiv
2. Cornel Nanu
3.Andrei Nicolae
4. Laura Mihaela Moagher
5. Ludmila Sfrîrloagă
6. RăzvAN Ursu
7. Andreea Cosma
8. Georgiana Anca Ardeleanu
9. Valentin Mihnea Militaru
10. Monica Petcu
11. Marius Andrei Dinu
12. Mihai Viorel Ilie
13. Ioan Alin Stan
14. George Mociorniţă
Lista PSD Prahova pentru Senat
1.Emanoil Savin
2. Ştefan Radu Oprea
3. Fabioara Ionescu
4. Mihaela Carmen Dumitru
5. Rareş Dan Enescu
6. Gheorghe Neaga
7. Ion Ionică
Lista PNL Prahova pentru Camera Deputaţilor
1.Ionescu George
2.Prisca Razvan Sorin
3.Anastase Roberta Alma
4.Dumbravanu Paul
Lista PNL Prahova pentru Senat
1.Dumitrescu Iulian
2.Guran Virgil
Lista ALDE Prahova pentru Camera Deputaţilor
1. Gavrilescu Graţiela-Leocadia
2. Volosevici Andrei-Liviu
3. Severin Diana
4. Stoica Cezar-Corneliu
5. Constantin Marius-Ioan
6. Mandalac Florin
7. Ristulescu Gheorghe
8. Scarlat Constantin
9. Feraru Elena
10. Jipa Iulian-Costin
11. Oprea Alina-Gina
12. Dumitru Oana-Filofteia
13. Voicilă Mihai
14. Radu Nicolae
Lista ALDE Prahova pentru Senat
1. Meleşcanu Teodor Viorel
2. Nemeş Constantin
3. Ardeleanu Vasile
4. Bădicu Geanina
5. Zecheru Nicolae
6. Drăgan Liviu
7. Palas Alexandru Paul
Lista PMP Prahova pentru Camera Deputaţilor 
1.Cătălina Bozianu
2.Mircea Radu
3.Irinel Costache
4.Bogdan Hodorog
5.Ioan Piţigoi
6.Laurenţiu Marea
7.Valentin Codescu
8.Daniela Manea
9. Marius Petre
Lista PMP Prahova pentru Senat
1.Constantin Ababei
2.Maria Duţă
3.Nicolae Cardoşi
4.Robert Minea
5.Marius Popa
6.Ciprian Susu
7. Iulia Burcuş
Lista USR Prahova pentru Camera Deputaţilor
1. Dan Răzvan Rădulescu
2. Aurel Oprinoiu
3. Leonid Tică
4. Cosmin Enache
5. Daniel Apostol
6. Postumia Martin
Lista USR Prahova pentru Senat
1. George Marussi
2. Florian Ilie
3. Magdalena Trofin
SĂLAJ
Lista PSD Sălaj pentru Camera Deputaţilor 
1.Iuliu Nosa
2. Dan Cristian Chiş
3. Gabriela Daniela Coţa
4. Gheorghe Ioan Pop
5. Dan Ioan Pop Silvăşan
6. Dan Rus
Lista PSD Sălaj pentru Senat
1.Gheorghe Pop
2. Gabriela Maria Boldea
3. Filonaş Chiş
4. Ioan Cheşeli
Lista PNL Sălaj pentru Camera Deputaţilor
1.Bode Lucian Nicolae
2.Haller Otto
Lista PNL Sălaj pentru Senat
1. Ilea George Bogdan
Lista ALDE Sălaj pentru Camera Deputaţilor 
1. Taloş Gheorghe-Mirel
2. Rodina Viorel
3. Almaş Ioan
4. Chiş Gabriel-Sebastian
5. Pop Gina-Cristina
6. Drăgan Teodor-Ioan
Lista ALDE Sălaj pentru Senat
1. Penciuc Corin
2. Cotuţ Ştefan
3. Dragoş Raul-Bogdan
4. Opre Olimpia-Florica
Lista PMP Sălaj pentru Camera Deputaţilor 
1.Liviu Balint (preşedintele PMP Sălaj)
2. Adrian Popa (preşedintele PMP Zalău)
3. Dorin Gorgan (consilier judeţean)
4. Mirela Sorina Boda, preşedinta organizaţiei de femei a PMP Sălaj
5. Valentin Big –  consilier judeţean
6. Traian Dosa –  viceprimar Bănişor
Lista PMP Sălaj pentru Senat
1.Cristian Lungu ( fostul candidat PMP pentru Primăria Zalău)
2. Ioana Liana Aurora Boca
3. Ioan Ciocotişan –  consilier local
4. Mariana Aghireşan, consilier local
Lista USR Sălaj pentru Camera Deputaţilor 
1. Raul Stelian Balota,
2. Alin Peştean,
3. Viaşu Cosmin Cristian
4. Tămaş Mihai-Dan
5. Ardelean Cosmin Vasile
6. Cadar Mariana Ioana
Lista USR Sălaj pentru Senat
1. Olar Gabriela Carmen
2. Lupaş Ciprian,
3. Buscianu Bogdan
4. Bob Marius
SATU MARE
Lista PSD Satu Mare pentru Camera Deputaţilor
1.Ioana Bran
2. Octavian Petric
3. Ciprian Crăciun
4. Cristinel Darie
5. Adrian Micle
6. Mărioara Măcelaru
7. Mariana-Geta Sălăgean
Lista PSD Satu Mare pentru Senat
1.Gabriel Beniamin Leş
2. Gheorghe Marincaş
3. Rodica Maxi
4. Adrian Dănuţ Farcău
Lista PNL Satu Mare pentru Camera Deputaţilor 
1.Nicoară Romeo Florin
2.Enatescu Maria Emilia
Lista PNL Satu Mare pentru Senat
1.Albu Adrian Medic
Lista ALDE Satu Mare pentru Camera Deputaţilor 
1. Silaghi Ovidiu Ioan
2. Ştef Mihai Adrian
3. Lazăr Daliana Ştefania
4. Mureşan Ioan
5. Roka Marius Andrei
6. Ionici Florin
7. Bologa Andrea
Lista ALDE Satu Mare pentru Senat 
1. Papici Marcela Anamaria
2. Pinter Jozsef
3. Ratiu Cosmin
4. Babut Domuta Dan
Lista PMP Satu Mare pentru Camera Deputaţilor 
1. Ioan Opriş (preşedintele PMP Satu Mare)
Lista PMP Satu Mare pentru Senat 
1. Csaki Csongor (fost candidat la primăria Satu Mare)
Lista USR Satu Mare pentru Camera Deputaţilor
1. Mihai Racu
2. Adrian Bratosin
3. Eduard Manoliu
4. Cristian Ciorcaş
5. Mirela Iank
Lista USR Satu Mare pentru Senat
1. Anca Sabou
2. Eduard Oros
SIBIU
Lista PSD Sibiu pentru Camera Deputaţilor 
1.Ovidiu Ioan Sitterli
2. Ioan Terea
3.Maria Manuela Catrina
4. Horaţiu Marin
5. Ioan Dragoman
6. Elena Manuela Colceriu
7. Beneamin Presecan-Gândilă
8. Vasile Tiberiu Mitrea
Lista PSD Sibiu pentru Senat
1.Viorel Arcaş
2. Nicolae Avram
3. Iulia Cătălina Crăciun
4. Claudia-Mery Simtion
5. Pavel Bichicean
Lista PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor
1.Raluca Turcan
2.Nicolae Neagu
3.Constantin Sovaiala
Lista PNL Sibiu pentru Senat 
1.Mircea Cazan
Lista ALDE Sibiu pentru Camera Deputaţilor 
1. Ariton Ion
2. Gavrea Sorin
3. Paskuj Robert
4. Graur Radu-Ioan
5. Buta Daniela
6. Şimon Raluca-Eugenia
7. Ristea Valentin
8. Marin Mihai
Lista ALDE Sibiu pentru Senat 
1. Gheorghe Gheorghe-Gabriel
2. Macarie Viorica-Maria
3. Silvestru Horia
4. Tomescu Sorin-Constantin
5. Florea Gabriel
Lista PMP Sibiu pentru Camera Deputaţilor 
1. Simona Popa
2. Ingrid Hohr
3. Alexandru Paraschiv
Lista candicati Senat:
1. Ion Popica
2. Dan Niculescu
3. Ioan Cristea
Lista USR Sibiu pentru Camera Deputaţilor 
1. Dan Barna (secretar de stat din Ministerul Fondurilor Europene)
2. Alexandru Buiuc
3. Adrian Echert
Lista USR Sibiu pentru Senat
1. Traian Belei
2. Willy Schuster
3. Anca Mălaiu
SUCEAVA
Lista PSD Suceava pentru Camera Deputaţilor 
1.Eugen Bejinariu
2. Maricela Cobuz
3. Cătălin Ioan Nechifor
4. Alexandru Rădulescu
5. Emilian Iuliu Havrici
6. Ioan Pavăl
7. Gheorghe Şoldan
8. Gheorghe Apetrii
9. Oana-Elena Pintilei
10. Florin Lungu
11. Alina Ioana Popa
12. Petru Crăciun
13. Mihai Reman
Lista PSD Suceava pentru Senat
1.Ioan Stan
2. Virginel Iordache
3. Ovidiu Liviu Donţu
4. Mihaiela Marinca
5. Niculai Bosancu
6. Radu Gheorghe Munteanu
Lista PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor 
1.Balan Ioan
2.Fador Angelica
3.Gheorghiu Bogdan
4.Mihalescul Dumitru
5.Surugiu Radu-Iulian
Lista PNL Suceava pentru Senat 
1.Cadariu Constantin Daniel
2.Miron Vasilica Steliana
Lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor 
1. Băişanu Ştefan-Alexandru
2. Miron Neculai
3. Boliacu Constantin
4. Aldea Gheorghe
5. Saviţchi Dan
6. Carcalete Petru
7. Proboteanu Constantin
8. Milici Ovidiu
9. Bârsan Marcela Elena
10. Grădinariu Ioan
11. Asaftei Titianu Ion
12. Grosariu Ovidiu Dragoş
Lista ALDE Suceava pentru Senat
1. Niţă Ilie
2. Bordeuţ Vasile-Lucian
3. Tomoiagă Gheorghe
4. Vâlcu Neculai-Valentin
5. Cuzencu Loredana
Lista PMP Suceava pentru Camera Deputaţilor
1.Corneliu Popovici (liderul PMP Suceava)
2. Sorin Andrei
3. Marian Andronache
4. Dan Dumitru Vasile
5. Petru Juravle
6. Anca Mihaela Gâtlan
7. Sorin Robu
8. Cristian Sidor
Lista PMP Suceava pentru Senat 
1.Aurel Olărean
2.Cristian Vancea
3. Lenuţa Bălan
4. Nicoleta Cobzariu
5. Constantin Munteanu
Lista USR Suceava pentru Camera Deputaţilor 
1. Cristian Pîrghie, directorul Observatorului Astronomic din Suceava
2.Teodora Munteanu
3.Radu Plămădeală
4.Mihai Ilie Maierrean
5.Alexandru Georgia Istrate
6.Ion Marin
Lista USR Suceava pentru Senat
1. Radu Tudor Ciornei
2. Ciprian Văcăreanu
3. Lorena Ignătescu
TELEORMAN
Lista PSD Teleorman pentru Camera Deputaţilor 
1.Liviu Dragnea
2. Adrian Ionuţ Gâdea
3. Valentin Gabriel Boboc
4. Violeta Răduţ
5. Petre Cioabă
6. Florentin Valentin Chiran
7. Bogdan Gabriel Gogoi
Lista PSD Teleorman pentru Senat 
1.Carmen Daniela Dan
2. Marian Liviu Potbăniceanu
3. Cristiana Mirela Piper Savu
4. Florinel Dumitrescu
Lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaţilor 
1.Calista Mara Daniela
2.Murar Mihai Sorin Profesor
Lista PNL Teleorman pentru Senat 
1.Pîrvulescu Eugen
Lista ALDE Teleorman pentru Camera Deputaţilor
1. Calotă Florică Ică
2. Cinzacă Aurel
3. Cocoşilă Virgiliu
4. Mirea Eugen
5. Purcea Valeriu Florin
6. Mocanu Vasile Ion
7. Nedelcu Silvia Mihaela
Lista ALDE Teleorman pentru Senat
1. Calotă Samuel
2. Ivan Victor
3. Marin Emilia Marilena
4. Slobozeanu Doru-Marius
Lista PMP Teleorman pentru Camera Deputaţilor 
1.Adrian Florescu
2.Nicolae Stan
3. Nicuşor Ionescu
4. Ionel Preda
5. Floarea Maria Păunescu
6. Tudor Manea
7. Ileana Tudor
Lista PMP Teleorman pentru Senat
1.Marian Popa
2.Constantin Berechet
3. Gheorghe Boja
4. Iulia Ştefania Manea
Lista USR Teleorman pentru Camera Deputaţilor
1. Şerban Marinescu
2. Sergiu Iordan
3. Veronica Opu
Lista USR Teleorman pentru Senat
1. Nicuşor Sorin Lină
TIMIŞ
Lista PSD Timiş pentru Camera Deputaţilor 
1.Călin Ionel Dobra
2. Alfred-Robert Simonis
3.Radu Adrian Pau
4. Bianca Miruna Gavriliţă
5. Matei Suciu
6. Petru Andea
7. Mihai Ritivoiu
8. Romaniţa-Adina-Delia Jumanca
9. Sorin Gabriel Ionescu
10. Luminiţa Ţundrea
11. Cristian Dolecek
12. Andra Anca Bloţiu
13. Alin Adrian Lăpădatu
Lista PSD Timiş pentru Senat
1.Eugen Dogariu
2. Adrian Nicolae Diaconu
3. Dorel Covaci
4. Ramona Isabela Olteanu
 5. Gabriela Popovici
6. Narcis Sabin Bobic
Lista PNL Timiş pentru Camera Deputaţilor
1.Marilen Pirtea
2.Ben Oni Ardelean
3.Pavel Popescu
4.Liliana Onet Jurist
Lista PNL Timiş pentru Senat
1.Alina Gorghiu
2.Mariana Nagy
Lista ALDE Timiş pentru Camera Deputaţilor 
1. Cucşa Marian Gheorghe
2. Stancu Traian
3. Geană Nistor Pavel
4. Istrat Nicolae
5. Laction Lidia Marinela
6. Pop Vasile
7. Vraja Andreea
8. Giurisici Firuleasa Marius
9. Roşu Şerban
10. Gubandru Mihai Alin
11. Chindriş Laura
12. Bogluţ Dorel
13. Andrişan Silviu Daniel
Lista ALDE Timiş pentru Senat
1. Ehegartner Petru
2. Daviţoiu Ioan
3. Groza Iosif
4. Nagy Mihaela Viorica
5. Creţ Florian
6. Ionescu Marius
Lista PMP Timiş pentru Camera Deputaţilor 
1. Cornel Sămărtinean, cel care până în urmă cu câteva ore era pe lista PNL de candidaţi la parlamentare, pe locul şapte.
2. Marius Dugulescu, cel care a candidat la alegerile locale pentru scaunul de primar al Timişoarei din partea PMP
3.  Roxana Iliescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş
Lista PMP Timiş pentru Senat
1. Radu Şumălan
2.  Nelica Danciu
3. Georgeta Săvoiu
Lista USR Timiş pentru Camera Deputaţilor
1. Cătălin Drulă, fost consilier al premierului Dacian Cioloş pe probleme de infrastructură
2. Radu Lupan – liderul USR Timiş
3.Rodica Militaru
4.Luminiţa Dolângă
5.Cătălin Lungu
6.Călin Badiu
7.Ştefan Juglea
8.Raoul Trifan
9.Cătălin Bora
10.Alexandru Amza
Lista USR Timiş pentru Senat
1.Nicu Fălcoi
2.Ionuţ Veţan
3.Mihaela Rusu
4.Alin Cristian Moş
TULCEA
Lista PSD Tulcea pentru Camera Deputaţilor 
1.Andaluzia Luca
2. Lucian Eduard Simion
3. Eugen Ion
4. Anişoara Radu
5. Anca Suhov
6. Bogdan George Corbeanu
Lista PSD Tulcea pentru Senat
1.Eugen Orlando Teodorovici
2. Lavinia Vizauer
3. Liliana Marinescu
4. Marin Bădiţă
Lista PNL Tulcea pentru Camera Deputaţilor
1.Gudu Vasile
2.Siscu George
Lista PNL Tulcea pentru Senat
1.Motoc Octavian
Lista ALDE Tulcea pentru Camera Deputaţilor
1. Popa Octavian-Marius
2. Badea Petre
3. Tudorie Marius
4. Visterneanu Elena
5. Panait Grigore
6. Moise Florentin
Lista ALDE Tulcea pentru Senat
1. Radu Vasile Romul
2. Perpelea Rodica
3. Ifrim Marius Cristinel
4. Lazăr Nicolae
Lista PMP Tulcea pentru Camera Deputaţilor 
1.Victor Tarhon
2.Silviu Ştefan Petcu
Lista PMP Tulcea pentru Senat
1.Ion Ganea
2.Alexandru Perianu
Lista USR Tulcea pentru Camera Deputaţilor 
1.Marian Zamfir
2.Tatiana Haliţ
3.Giusseppe — Rino Sachetti
Lista USR Tulcea pentru Senat
1.Bogdan Paul Negrea
VÂLCEA
Lista PSD Vâlcea pentru Camera Deputaţilor 
1.Vasile Cocoş
2. Daniela Oteşanu
3.Ştefan Ovidiu Popa
4. Eugen Neaţă
5. Alexandru Oproaică
6. Nicolae Concioiu
7. Lidia-Florentina Petecan
8. Gigi Preduş
Lista PSD Vâlcea pentru Senat
1.Bogdan Constantin Matei
2. Laurenţiu Florian Coca
3. Florentina Adina Dobrete
4. Nicu Spiridon
Lista PNL Vâlcea pentru Camera Deputaţilor 
1.Buican Cristian
2.Stănculescu Victor-George
Lista PNL Vâlcea pentru Senat
1.Bulacu Romulus
Lista ALDE Vâlcea pentru Camera Deputaţilor 
1. Lovin Dumitru
2. Grigorescu Remus
3. Busu Adrian
4. Mureanu Maria Georgiana
5. Nuica Ionut Eduard
6. Cumpanasoiu Teodor Sorin
7. Croitoru Ion
8. Badircu Octavian Gheorghe
Lista ALDE Vâlcea pentru Senat
1. Moise Iuliana
2. Neamu Ioan
3. Sarpe Monica-Alice
4. Dinca Damian
Lista USR Vâlcea pentru Camera Deputaţilor 
1. Andrei Florin Gheorghiu
2. Dominic David Teleki
3. Izabela Maria Cernătescu
4. Eduard Rădulescu
5. Claudiu Botea
6. Marius Ungureanu
Lista USR Vâlcea pentru Senat
1. Laurenţiu Constantin Ciocîrlan
2. Florin Daniel Ciucă
VASLUI
Lista PSD Vaslui pentru Camera Deputaţilor 
1.Adrian Solomon
2. Ana Birchall
3. Irinel Ioan Stativă
4. Aurel Căciulă
5. Ramona Maria Mocanu
6. Petcu Traian Constantin
7. Dan Bordeianu
8. Mona Bujor
9. Valerică Radu
Lista PSD Vaslui pentru Senat
1.Gabriela Creţu
2. Doina Silistru
3. Cristian Lungu
4. Toader Dima
5. Vasile Novac
Lista PNL Vaslui pentru Camera Deputaţilor
1.Olteanu Daniel Jurist
2.Iovu Oana-Viviana Avocat
Lista PNL Vaslui pentru Senat 
1.Tătaru Nelu Doctor
Lista ALDE Vaslui pentru Camera Deputaţilor 
1. Cosmin Cristian
2. Dorin Emil
3. Pavelescu Christian-Jan
4. Beligan Radu
5. Iordache Ionel
6. Niţulescu Carmen Cătălina
7. Popa Mădălin-Marcel
8. Bordeianu Rică
9. Polcovnicu Ghiorghiţă- Constantin
Lista ALDE Vaslui pentru Senat
1. Hadârcă Ion
2. Branişte Sorin
3. Gheorghiu Mihai
4.  Constantin Gelu
5. Olaru Gina
Lista USR Vaslui pentru Camera Deputaţilor 
1. Mihai Botez
2. Ioan Grosu
Lista USR Vaslui pentru Senat
1. Alin Silitrã
2. Ionuţ Vintilã
VRANCEA
Lista PSD Vrancea pentru Camera Deputaţilor 
1.Angel Tîlvâr
2. Dragoş Petruţ Bârlădeanu
3. Nicuşor Halici
4. Tudoriţa Rodica Boboc
5. Valentin Ochean
6. Lauriana Ailincuţei
7. Dănuţ Cristian
Lista PSD Vrancea pentru Senat
1.Cristian Sorin Dumitrescu
2. Mihai Nedelcu
3. Aura Lăcrămioara Eşanu
4. Doru-Geany Bălan
Lista PNL Vrancea pentru Camera Deputaţilor 
1.Ştefan Ion Inginer
2.Bostan Liviu
Lista PNL Vrancea pentru Senat 
1.Toma Cătălin
Lista ALDE Vrancea pentru Camera Deputaţilor 
1. Vrabie Maricica
2. Săpunaru Dorina
3. Antimirescu Ionel
4. Ursescu Vasile
5. Lupu Cătălina
6. Vasile Pauliean-Silviu
7. Vicol Ştefan
Lista ALDE Vrancea pentru Senat
1. Voicu Constantin
2. Bucur Cornel
3. Duţescu Gheorghe-Petru
4. Popa Tatiana
Lista PMP Vrancea pentru Camera Deputaţilor 
1.Murgu Neagu
2.Manolache Enache
3.Ion Brăileanu
Lista PMP Vrancea pentru Senat
1.Mirela Bîznă, prim-vicepreşedinte al PMP Vrancea
Lista USR Vrancea pentru Camera Deputaţilor 
1.Virgil Petrea
2. Anca Elena Sandu
3. Petru Pletea
4. Alin Miloaie
Lista USR Vrancea pentru Senat
1.Constantin Pavel
2. Ellen Popovici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult