Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liviu Dragnea a atras deja primul membru AUR în noul său partid

Liviu Dragnea a atras deja primul membru AUR în noul său partid

scris de Misu Andrei
147 Afisari

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat duminică lansarea unui nou partid, Alianța pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Un membru AUR, naistul Nicolae Voiculeț, a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care promovează noul partid al lui Dragnea. De altfel, acesta i-a cântat lui Dragnea la nai, după ce a fost eliberat din închisoare.

Nicolae Voiculeț se remarcă în spațiul online prin mesaje anti-europene, în care cere ieșirea României din UE, dar și prin mesaje în care susține că pandemia de COVID-19 este „închipuită” și vorbește despre „dictatura sanitară”. În unele mesaje de pe rețelele sociale, acesta compară autoritățile cu poliția secretă nazistă „Gestapo” și pe șeful statului cu Hitler.

Anul trecut, Nicolae Voiculeț cerea interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul AUR că ar avea orientări pro-Kremlin. Voiculeț a candidat în 2020 pe listele AUR pentru un post de senator, însă nu a obținut mandatul. După eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, Voiculeț a mers la vila acestuia din București pentru a-i aduce un omagiu. „Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare”, a spus Voiculeț în timp ce era îmbrățișat de Dragnea.

1 comentariu

stefan 20-09-2021 - 21:06

Domnul Dragnea este singurul care vstie cum sa ajunga sa conduca Romania.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult