Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liviu Dragnea neagă orice discuție cu Băsescu

Liviu Dragnea neagă orice discuție cu Băsescu

scris de A.H.
10 afisari

Liviu Dragnea a negat că ar fi avut o discuţie cu şeful statului la recepţia de la Cotroceni dedicată Zilei Naţionale.

Dragnea neagă că ar fi discutat cu Băsescu.

Dragnea neagă că ar fi discutat cu Băsescu.

”Am ieşit pe aceeaşi uşă, dar nu ne-am retras împreună. Dumnealui a luat-o la lift, la birou, eu am ieşit afară la maşină şi am plecat. Nu l-am aşteptat. Nu eram doar noi acolo, erau mulţi oameni în salon. Am mers la Cotroceni cu domnul Dâncu, tot cu el am plecat. E prietenul meu şi colegul meu de foarte mulţi ani”, a spus preşedintele executiv al PSD.

El a precizat că a mers la recepţia de la Cotroceni din partea Guvernului şi că nu a fost singurul social-democrat prezent, la reuniune luând parte şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

”Eu m-am dus acolo din partea Guvernului. Recunosc am nimerit într-o mulţime uriaşă de băsişti. Am plecat şi cu asta basta. Am fost la Cotroceni, am vrut să mă asigur că până la urmă domnul Traian Băsescu o să plece, şi o să plece. Nu am avut alte confidenţe, nu avem ce confidenţe să avem”, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă îl va exclude Victor Ponta din PSD pentru că s-a pozat cu preşedintele Băsescu, Dragnea a răspuns, în glumă: ”Eu ştiu? Să vedem. Nu mi-a zis nimic azi”.

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la recepţia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Naţională, l-a aşteptat pe preşedintele Băsescu, în timp ce acesta se fotografia cu invitaţii, iar la finalul evenimentului a făcut o poză cu şeful statului, cei doi retrăgându-se, împreună, din Sala Unirii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult