Liviu Dragnea va candida la alegerile parlamentare | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liviu Dragnea va candida la alegerile parlamentare

Liviu Dragnea va candida la alegerile parlamentare

scris de A.H.
4 afisari

Secretarul general al PSD şi preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, a luat decizia de a candida la alegerile parlamentare în Colegiul 3 Alexandria pentru Camera Deputaţilor, conform declaraţiei făcute miercuri într-o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi numeroşi primari şi lideri locali ai partidului.

Nu a fost o decizie uşor de luat, deoarece în 12 ani am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a pune judeţul pe o cale de dezvoltare durabilă‘, a spus preşedintele PSD Teleorman. Anterior el s-a consultat cu colegii, primarii şi apropiaţii săi, iar părerea teleormănenilor a aflat-o în urma unei cercetări sociologice. ‘Circa 74% din cei care au răspuns la întrebări cred că va fi bine pentru Teleorman dacă eu îi voi reprezenta în Parlament‘, a afirmat Dragnea.

Acesta consideră că ajungând în Parlament va putea face mai mult pentru cei ce i-au acordat de-a lungul anilor ‘onoarea şi încrederea‘. Liviu Dragnea doreşte să se implice ca parlamentar în realizarea unui proiect naţional care să vizeze reformarea constituţională şi administrativă, descentralizarea şi elaborarea unei strategii cu termene precise şi clare privind dezvoltarea durabilă a României. În opinia sa, ‘Parlamentul este instituţia supremă din România ca şi definiţie, numai că ea trebuie umplută de conţinut‘, iar în acest context va susţine modificări ale Constituţiei privind repartizarea competenţelor şi atribuţiilor pe cele două Camere.

Răspunzând unei întrebări, Liviu Dragnea a declarat că imunitatea parlamentară nu a constituit un argument în luarea deciziei de a candida la alegerile din 9 decembrie. ‘În România imunitate în faţa legii şi a justiţiei are un singur cetăţean, domnul Traian Băsescu. Ideea de imunitate parlamentară este o glumă, pentru că ea nu există, oricine putând fi cercetat, anchetat‘, a afirmat secretarul general al PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult