Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liviu Dragnea: Viitorul premier PSD nu va fi niciunul dintre premierii ”vânturaţi” la televizor

Liviu Dragnea: Viitorul premier PSD nu va fi niciunul dintre premierii ”vânturaţi” la televizor

scris de A.P.
26 afisari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, că în cazul în care va face majoritatea parlamentară, PSD va propune un premier care va fi ”bărbat” şi care va avea carnet de membru PSD, el adăugând că acesta nu se regăseşte printre premierii ”vânturaţi” la televizor în aceste zile.

liviu dragnea psd premierÎntrebat la B1Tv dacă poate garanta că viitorul premier va avea carnet de membru PSD, în cazul în care PSD va face majoritatea guvernamentală, Dragnea a răspuns: ”Da, dar nu e vorba de garanţie, este firesc”.

În contextul în care moderatorul a insistat şi a întrebat dacă viitorul premier desemnat de PSD va fi un bărbat sau o femeie cu carnet de membru PSD, liderul social-democrat a replicat: ”Va fi un bărbat”.

Dragnea a arătat că este firesc ca premierul desemnat de PSD să fie şi membru PSD pentru că aceasta este condiţia pentru a putea îndeplini programul de guvernare al partidului.

”Un premier, dacă nu are o răspundere politică, mie nu îmi poate genera încredere că pune în practică un program de guvernare, pentru că dacă nu are această responsabilitate, la un moment dat, poate să zică <Ştiţi ceva, am venit cu o gentuţă, plec cu o gentuţă, vă las>. Eu aşa ceva nu îmi permit să fac”, a explicat el.

Întrebat dacă el va fi premierul PSD, Dragnea a precizat că nu este vorba despre niciunul dintre numele ”vânturate la televizor” în aceste zile.

”Sunt deja nişte premieri vânturaţi – <to be elected>. Eu cred că nu o să fie niciunul dintre cei care s-au tot vânturat pe la televizor în zilele astea”, a precizat el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult