Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Liviu Pop îl suspectează pe Băsescu de plagiat

Liviu Pop îl suspectează pe Băsescu de plagiat

scris de A.B.
6 afisari

Fostul ministru interimar al Educatiei, Liviu Pop, a recunoscut că are dubii în privinţa originalităţii lucrării de master făcută de preşedintele Traian Băsescu. 

pop

foto: pongogonzo.wordpress.com

Ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop, a susţinut că, dacă tot sunt verificate CV-urile oamenilor politici, şi Traian Băsescu trebuie să dea explicaţii despre masterul pe care l-a făcut în Norvegia, sugerând că poate şi acesta a plagiat. Deşi a insinuat iniţial că şi Băsescu ar fi plagiat, ulterior la insistenţele presei, Pop a dat înapoi. „Nu ştiu (dacă a plagiat, n.r.), îmi pun şi eu întrebări, dacă e să dăm toţi explicaţii.”, a replicat el. Potrivit Cv-ului lui Traian Băsescu de pe site-ul Preşedinţiei, în 1995 actualul preşedinte a absolvit Cursurile Avansate de Management în Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene, ca bursier al acestui stat. Traian Băsescu i-a cerut ministrului Educaţiei Ecaterina Andronescu să declare pe proprie răspundere că nu poate fi acuzată de plagiat.

3 comentarii

BULA 02-07-2012 - 17:12

Se baga si asta in Basescu, ca musca in curul calului. Vrea sa ia o copita in bot.

Normal ca toti au copiat de undeva si au plagiat. La nivel de Romania plagiatul nu a costituit o problema pana acum. Uite ca n-a fost Basescu prea inspirat cand le-a cautat bube celor cu care se bate pe functii si privilegii, de s-a legat tocmai de acest aspect la care sunt toti vulnerabili.

Liviu 02-07-2012 - 17:24

Va spun sincer ca atunci cand l-am vazut prima data la TV pe acest joly-jocker de Maramures am nutrit speranta ca, tanar fiind, poate ca nu s-a lasat totusi ghidonat chiar atat de rau si nu raspunde atat de exact la ordine … Am avut insa o singura retinere: are ochii prea albastrii !!!

Acum imi este teama ca tipul este „pafarist” nu numai in politica dar si in profesiune ! Dar ce poti sa ceri unuia care a trecut din barca sindicatului in cea a puterii la care a latrat pana atunci ?!

aspida 03-07-2012 - 08:35

cât de prost poţi să fi să te înconjuri de slugi proaste rău?ENORM DE PROST!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult