Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ludovic Orban despre înregistrarea cu Nicușor Dan făcută publică

Ludovic Orban despre înregistrarea cu Nicușor Dan făcută publică

scris de Misu Andrei
114 afisari

Ludovic Orban a declarat marți, în legătură cu o înregistrare apărută în spațiul cu Nicușor Dan, că „nu pune nici măcar o umbră de îndoială asupra candidatului” susținut de PNL și de USR-PLUS. Înregistrare făcută publică de PSD, conține un dialog între Nicușor Dan și un reprezentant al primăriei Sector 4, în care candidatul la primărie ar fi încearcat să împiedice o demolare ilegală.

Înregistrarea a fost publicată de Dana Budeanu, o apropiată a Gabrielei Firea.

„Candidatul “Dreptei Aproape Unite” face trafic de influenta si santaj la o primarie de sector, in favoarea unui controversat om de afaceri – considerat chiar interlop -, din cauza implicarii sale in activitati cu droguri, trafic de persoane etc, si care a construit ilegal cladiri (restaurant si casa) in Parcul Tineretului, pe domeniul public”, a scris luni, Gabriela Firea, pe Facebook.

Nicușor Dan susține că înregistrarea este „o încercare de a opri îndepărtarea de la butoane” a unei adiminstrații corupte.

„Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare cu care ne-au obișnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor și a administrației corupte, condusă de Gabriela Firea.

Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forțeze, evident fără succes, vreo declarație compromițătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acțiune abuzivă a administrației locale”, a scris candidatul susținut de PNL și USR-PLUS.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult