Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ludovic Orban: dreapta a câştigat alegerile. Care este strategia ACL pentru turul doi

Ludovic Orban: dreapta a câştigat alegerile. Care este strategia ACL pentru turul doi

scris de G. D.
4 afisari

Ludovic Orban a declarat luni că formațiunea sa consideră că dreapta a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale.

Ludovic Orban: dreapta a câştigat alegerile

Ludovic Orban: dreapta a câştigat alegerile

”Concluzia noastră este că dreapta a câștigat primul tur, că alegătorii de dreapta au venit preponderent la vot. Îi chemăm la vot pe toți alegătorii care sunt de centru-dreapta, de dreapta. Suntem revoltați de tratamentul umilitor la care au fost supuși frații noștri din diaspora. ”, a spus Orban.

În ceea ce privește eventualele negocieri ale ACL cu liderii altor partide pentru susținerea în turul al doilea, Ludovic Orban a declarat că negocierile cu lideri politici ar fi o jignire pentru români.

Iohannis este un om care nu seamănă cu majoritatea celorlalți politicieni. Se va adresa direct romanilor cu programul său, cu viziunea sa. Negocierile cu lideri politici ar fi o jignire pentru romanii care și-au adresat votul. Nu cred ca vor exista discuții. Noi ne concentrăm pe comunicarea cu cetățenii, pe transmiterea mesajului nostru către fiecare cetațean român. Am decis un șir de întâlniri zonale pentru că e necesară o analiză pe fiecare zonă a țării”, a mai declarat liberalul.

El a vorbit și despre o eventuală dezbatere televizată între cei doi candidați care se vor înfrunta în turul doi. ”Ne dorim o dezbatere serioasă pe teme importante pentru România, vrem o dezbatere în care să există un acces al tuturor televiziunilor, care să fie organizată pe un teren neutru, pentru ca cetățenii să își facă o opinie clară față de cei doi candidați.”, a mai spus Ludovic Orban.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult