Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ludovic Orban s-a enervat în şedinţa de Guvern şi a transmis un mesaj dur după votul pentru alocaţii duble şi TVA redus

Ludovic Orban s-a enervat în şedinţa de Guvern şi a transmis un mesaj dur după votul pentru alocaţii duble şi TVA redus

scris de Misu Andrei
182 Afisari

Ludovic Orban a criticat votul din comisii dat ieri pentru dublarea alocaţiilor copiilor şi pentru reducerea TVA. El a transmis un mesaj dur în care a reiterat că Guvernul nu va accepta să arunce România în aer prin aceste proiecte. El a criticat parlamentarii PSD care dau dovadă de populism.

„S-a pornit o sarabandă de proiecte de lege fără fundamentare economică, care creează cheltuieli suplimentare şi reduc veniturile publice. Ieri s-au adoptat în comisia de muncă dublarea alcocaţiilor şi reducerea TVA care au un impact bugetar negativ de peste 18 miliarde, ceea ce ar însemna că dacă ar intra in vigoare ar duce deficitul de la 3,6% la 3,7%.

Nu putem accepta să aruncăm în aer România doar pentru că nişte politicieni care au rămas repetenţi în trei ani de guvernare continuă campania populistă. O spun limpede, dar eu nu renunt la angajamentul nostru de a readuce România pe direcţia corectă şi de a demonstra clar că avem capacitatea de a ţine echilibrele şi de a reuşi să corectăm toate gravele deficienţe provocate de guvernele PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult