Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ludovic Orban: Schimbarea lui Chiliman, o greşeală politică

Ludovic Orban: Schimbarea lui Chiliman, o greşeală politică

scris de A.B.
2 afisari

La auzul veştii că Andrei Chiliman a fost demis de la conducerea PNL Bucureşti, Ludovic Orban a declarat că este stupefiat şi că acest gest politic reprezintă o greşeală cu consecinţe negative pentru partid.

ludovic orban

inpolitics.ro

”Sunt stupefiat. Andrei Chiliman este preşedintele ales al PNL Bucureşti, sub mandatul său partidul a ajuns la 40%, fiind primul partid din Bucureşti. Este şi candidatul nostru la Primăria Sectorului 1, cu 75% intenţie de vot. Practic, nu poate exista niciun reproş public care să motiveze schimbarea lui”, a declarat, pentru NewsIn Victor Orban.

În ceea ce-l priveşte pe Dan Cristian Popescu, deputatul PNL a subliniat că acesta este implicat de doi ani de zile în schimbarea lui Neculai Onţanu şi a crescut spectaculos în sondajele de opinie ca intenţie de vot.

”Nu pot găsi niciun motiv serios, a spus Orban, compeltând că la sectorul 4, pretextul probabil este poziţia lui Geani Dinu anti-Piedone, poziţii normale şi fireşti”.

”Nu pot să înţeleg, sunt stupefiat, este o greşeală politică cu consecinţe negative asupra PNL”, a subliniat Ludovic Orban.

El a evitat însă să se lanseze în comentarii cu privire la eventuala luptă pentru putere care ar putea exista în interiorul PNL.

”Nu-mi aduc aminte ca Andrei Chiliman să fi avut poziţii publice împotriva preşedintelui PNL. De ce să-l pedepseşti politic pe proceduri bizare şi cu efecte negative în pre-campanie electorală”, a afirmat el.

”Suntem în Săptămâna Mare, oamenii acum ar trebui să se gândească la cele sfinte”, a mai comentat Orban, exprimându-şi speranţa că în CNeX propunerile de schimbare ale lui Andrei Chiliman, Dan Cristian Popescu și Geani Dinu să nu fie totuşi validate.

Consiliul Naţional Executiv al PNL discută despre înlocuirile de la PNL Bucureşti, iar liderii liberalilor nu au făcut niciun fel de declaraţie pe acest subiect după şedinţa Biroului Politic în care s-a luat această decizie.

Biroul Politic Central al PNL a decis luni, la propunerea lui Crin Antonescu, înlocuirea lui Andrei Chiliman de la conducerea PNL Bucureşti cu Eugen Nicolăescu şi schimbarea şefilor de la sectoarele 2 şi 4, au declarat pentru NewsIn surse liberale.

Astfel, Dan Cristian Popescu (sect. 2) va fi înlocuit cu Adrian Neacşu, iar Geani Dinu (sect. 4) cu Daniel Chiţoiu, au mai declarat aceleaşi surse.

5 comentarii

ein deutscher 09-04-2012 - 19:29

Sincer, aveam o parere mai buna despre Antonescu, dar sa-l schimbi pe primarul care a facut cele mai multe pentru sectorul pe care il conduce (si sa nu uitam ca fiecare dintre sectoarele Bucurestiului depaseste ca dimensiuni, sa zicem Buzaul), si asta in campanie electorala, inseamna ca seful PNL-ului a inceput sa doarma… pe el! Chestia asta o sa coste masiv USL-ul in Bucuresti, veti vedea!

kapa 10-04-2012 - 02:03

somnul pnl,trezeste-te mai istorie

BULA 10-04-2012 - 08:33

Bula: Aducerea lui Crin Antonescu la conducerea PNL, o greşeală politica.

digital 10-04-2012 - 08:44

dacă vă tot dați cu părerea,mai aduceți și argumente,prieteni….
de unde știți voi motivele care au stat la baza deciziei….aveți date,puneți-le pe masă….
poate faceți parte din CNE-PNL,și atunci aveți acces la date pe care noi nu le cunoaștem?!

noname 10-04-2012 - 09:24

Antonescu e …………………… care a distrus ireversibil PNL-ul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult