Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ludovic Orban: Se construiește un monstru.

Ludovic Orban: Se construiește un monstru.

scris de Misu Andrei
124 afisari

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban, a vorbit, la Digi24, despre proiectul politic pe care intenționează să-l lanseze, după ce conducerea partiduliui a votat excluderea lui. El a spus că se va alia cu USR împotriva alianței PSD-PNL, pe care o numește „un monstru”. Orban a lansat, de asemenea, un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

„Întotdeauna am venit cu ceva corect, ceva normal. De ce trebuie să fie neapărat ceva nou? Goana asta după noutate, după prospătură, de multe ori poate să ducă spre aventuri, spre riscuri. Eu cred că, înainte de a face experimente în viața publică sau în guvernare, trebuie în general să aplici modele care au fost validate, să gândești fiecare măsură foarte bine. Sigur, asta nu înseamnă să nu faci reforme, să nu încerci să îndrepți lucrurile. Dar asta nu înseamnă neapărat noutate, înseamnă implementarea efectivă a unor modele de succes, care funcționează în toată lumea”, a spus Ludovic Orban.

El a explicat de ce nu a plecat din PNL înainte ca Biroul Executiv al PNL să voteze excluderea sa din partid.

„Am spus că atâta timp cât am cea mai mică speranță că PNL poate fi readus pe un drum corect, normal, în raport cu doctrina liberală, cu istoria, cu tradiția PNL, cu angajamentele pe care le-am luat, nu voi pleca. Pe de altă parte astăzi, când văd că proiectul pe termen lung cu PSD este gata să se realizeze, pentru mine lucrurile sunt din ce în ce mai clare”, a spus el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult