Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Macovei, către toţi bărbaţii USL: Nu voi insulta pe nimeni

Macovei, către toţi bărbaţii USL: Nu voi insulta pe nimeni

scris de A.B.
5 afisari

Monica Macovei le răspunde tuturor bărbaţilor din PSD, PNL, PC, care, în lipsa unor argumente juridice, logice şi morale, înţeleg să îl apere pe Adrian Năstase atacând-o pe ea. În acest sens, liderul PDL le transmite acestora că ea nu va insulta pe nimeni şi nu va apela la atacuri la persoană.

macovei

foto: siri.rol.ro

„Domnilor Haşotti, Şova, Sârbu şi tututor bărbaţilor din PSD, PNL, PC care, în lipsa unor argumente juridice, logice şi morale, înţeleg să-l apere pe Adrian Năstase atacându-mă pe mine le spun un singur lucru: nu voi insulta pe nimeni şi nu voi apela la atacuri la persoană”, le transmite Macovei. Ea spune că va continua să îşi exprime opiniile, cu argumente, până vor înţelege toţi că legea trebuie să se aplice în mod egal tuturor. Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, a susţinut, luni, că declaraţiile europarlamentarului PDL Monica Macovei despre cazul Adrian Năstase sunt cele ale unui procuror stalinisto-ceauşist, el precizând că, dacă afară sunt 30 de grade, Macovei se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade. „Declaraţiile sunt incalificabile, de procuror stalinisto-ceauşist. Sunt afară 30 de grade, cred că doamna Monica Macovei se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade”, a spus Haşotti pentru Realitatea TV. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a susţinut, luni, comentând declaraţiile europarlamentarului PDL Monica Macovei la adresa lui Adrian Năstase, că aceasta ar trebui să-şi nege propria existenţă şi că trăieşte într-o altă lume, interesantă, din care e greu să-ţi revii. „Ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă. Cred că trăieşte în altă lume – şi ştim cu toţii la ce mă refer când zic. E o lume interesantă, dar din care e greu să-ţi revii aşa, deodată. Îşi revii în etape”, a spus Ilie Sârbu despre declaraţiile Monicăi Macovei. El a spus că social-democraţii nu se pot „decupla” automat de „omul” şi „colegul” Adrian Năstase. „Partea sentimentală rămâne: e colegul nostru, e omul Năstase. Nu ne putem decupla aşa automat de toate, nu suntem computere”, a spus Ilie Sârbu. El a precizat că nu a vorbit în această perioadă cu Adrian Năstase. „Nu. Sunt momente dificile. Acum, toate telefoanele astea care vin, ştim şi noi din proprie experienţă, îl obosesc”, a spus Ilie Sârbu.

8 comentarii

Aolica 25-06-2012 - 14:29

Nu se pot decupla de PENALUL cu orificiu in gat, impuscatu 2, si grad de sef al comitetului central PSD??? Da-i in pwl@ mea, ca prea e cocosata gandirea lor!

Aolica 25-06-2012 - 14:31

@ CRUSTA DE PE CONSTIINTA FESENISTA – Esti groasa, foarte groasa!

Aolica 25-06-2012 - 14:35

@ IMPUSCATU 2 – Da-ti bah demisia din CC – PSD, ce pistoala mea!

Mishu 25-06-2012 - 15:21

Waw. Nu cumva ea a fost cea care a cerut demisii saptamana trecuta? Furatul ucide,serveste ipocrizie cu polonicu’ 😉

http://webtv.realitatea.net//glume-si-ironii-pe-seama-lui-adrian-nastase_900329.html?p=1#video

Zenovia-Zamfira 25-06-2012 - 16:23

Chiar asa, care barbati USL?
Care fug de raspundere cu coada intre picioare, aia sunt barbati?
Hihihihi, adoratorii lui Adi Minune-2 ???
HIihihihi !

digital 25-06-2012 - 16:30

Morkcovei, către toţi bărbaţii USL:……

hahaha!

Morkovela Vevesela!
retarda’ii dreq!

hahaha!

Zenovia-Zamfira 25-06-2012 - 17:03

Femeile vor tine minte, suntem 51% din electorat…
Si inca, ei brutalizeaza o mama pe seama lui Nastase cel cu 100 de pusti de vanatoare care ucide din placere puii de caprioara, dragutii iepurasi, sarmanele prepelite si randunici!
Femeile vor tine minte!

Marian 26-06-2012 - 00:58

Aceasta dura se doreste o Maica Precista a Romaniei, dar in realitate este poluata moral si incorecta cu ea insasi facand declaratii dure impotriva unor oameni fata de care nici ea nu este mai curata.Daca a scolit-o Soros in America va dati seama ce hram poarta aceasta fiinta masculinizata de rautate.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult